Cirque annoncerer relanceringsdatoer for 'Mystere' og 'O'

En scene fra Cirque du Soleil -showetEn scene fra Cirque du Soleil -showet 'Mystere' på Treasure Island. (Cirque du Soleil) Dansere med Cirque du Soleil og Nevada Ballet Theatre udfører en rutine, mens de øver til 'A Koreographer's Showcase' under en træningssession på Mystere Theatre på Treasure Island i Las Vegas torsdag den 3. oktober 2019. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal @EliPagePhoto) Mystere af Cirque du Soleil. (Cirque du Soleil)

Mystere er, som det er sædvanligt, et skridt foran feltet. Cirques første show, der nogensinde optrådte i residens på The Strip, er det første, der vender tilbage efter pandemisk nedlukning, meddelte virksomheden formelt onsdag morgen.

Treasure Island -produktionen Mystère vender tilbage 28. juni, efterfulgt af relancering af O i Bellagio den 1. juli. Billetter til begge shows er onsalg ved middagstid onsdag. Og Blue Man Group, et opkøbsshow fra Cirque, skal tilbage til Luxor den 24. juni, billetterne sælges 29. april.

Mystere åbnede på Treasure Island i december 1993. O åbnede med Bellagio i oktober 1998.Dette er det øjeblik, vi alle har ventet på, Cirque President og CEO Daniel Lamarre sagde i en erklæring. Næsten 400 dage er gået, siden vi måtte tage en midlertidig pause, og vi har spændt ventet på vores tilbagevenden til scenen.

the axis theatre las vegas planet hollywood

Jeg er så stolt over modstandsdygtigheden fra vores kunstnere og medarbejdere, der holdt ud i de mest udfordrende tider med scener mørke rundt om i verden så længe. Jeg kan bare ikke vente med at se lysene tænde igen.

hvor gammel er courtney thorne smith

Cirque har været mørk siden marts 2020, lukket alle 44 internationale produktioner og smidt 3.500 kunstnere, scenehænder og personale ud af arbejde. Cirka 1.370 var ansatte i Las Vegas. Firmaet har forpligtet sig til at returnere The Beatles Love at Mirage, Michael Jackson One i Mandalay Bay og Ka på MGM Grand. Zumanity i New York-New York lukkede permanent i november.

Cirque annoncerede også internationale shows Luzia vender tilbage til Royal Albert Hall i London fra den 12. januar, og Kooza vil blive præsenteret under Big Top i Punta Cana, Den Dominikanske Republik fra den 25. november.