Cirque du Soleil udvider imperiet med The Works

En scene fraEn scene fra 'Now You See Me', et turnéshow af The Works, som er blevet erhvervet af Cirque du Soliel. (Justine Lord-Dufour) En scene fra 'The Illusionists' NBC -special produceret af The Works, som er blevet erhvervet af Cirque du Soliel. (Justine Lord-Dufour) En scene fra 'The Illusionists' europaturné, produceret af The Works, som er blevet erhvervet af Cirque du Soliel. (Justine Lord-Dufour) En scene fra 'The Illusionists' europaturné, produceret af The Works, som er blevet erhvervet af Cirque du Soliel. (Justine Lord-Dufour)

Efter at have lukket et langt partnerskab med en stjernemagiker i oktober, siger Cirque du Soleil nu, at kunstformen - ikke kunstneren - er stjernen.

The Strips dominerende produktionsselskab har erhvervet The Works Entertainment, der turnerer The Illusionists magiske produktion blandt sine sceneshows. Cirque sluttede naturligvis sit partnerskab med Criss Angel i Luxor i oktober efter et årti langt løb.

Blandt Illusionists produktioner var dets ferieshow, der kørte på Broadway på Marquis Theatre i november og december. Vinder af America's Got Talent Shin Lim , den indkommende Mirage headliner, der også er steget til finalen i AGT: The Champions, blev kastet i den produktion. Så var det Chloe Crawford , en fremtrædende performer i Angel's Mindfreak Live lineup i Luxor.The Works er også produktionsselskabet bag The Naked Magicians, der åbner næste onsdag i Brad Garretts Comedy Club på MGM Grand, og det bragte det blændende, men blødt sælgende Cirkus 1903 til Paris Theatre i 2017.

hvor meget får flo fra progressiv udbetalt

Cirque præsident Daniel Lamarre siger, at virksomheden ikke har planer om at udvikle en ny magisk produktion på The Strip i dette nye partnerskab. I stedet er virksomheden fokuseret på det nye ekstremsportshow i Luxor, der erstatter Mindfreak Live.

Det show er vores prioritet nu, sagde Lamarre i en telefonchat onsdag morgen. Min one-liner om det show er, at det er den første live-action-thriller af Cirque du Soleil. Vi udvikler noget til den yngre skare, anderledes end alt hvad vi har gjort tidligere.

Planerne er, at produktionen vil blive annonceret i slutningen af ​​marts med forhåndsvisninger, der åbner i oktober. Med hensyn til rapporter om, at showet vil blive kaldt Jump, sagde Lamarre, at titlen blev brugt internt, men det nye show ville have et andet navn.

Folk vil blive helt begejstrede, når de ser det endelige koncept, tilføjede han.

I løbet af de sidste par år har Cirque udvidet sin skala i Las Vegas og videre. Virksomheden erhvervede Blue Man Group (stadig headlining på the Strip i Luxor) i 2017 og VStar Entertainment Group (kendt for sådan familievenlig billetpris som Sesame Street Live og Barney & Friends turnéshows) i 2018. For et par år siden udtalte Cirque -embedsmænd viste også interesse for Spiegelworld, skaberne af Absinthe på Caesars Palace og Opium i Cosmopolitan i Las Vegas, men der blev aldrig aftalt nogen aftale.

hvor meget tjener bobby flay om året

Ved at købe The Works fortalte Lamarre The New York Times i et tidligere interview, The play for us is magic. Ligesom os har de ingen stjerner. Showet er stjernen, og de bruger konstant forskellige tryllekunstnere. Det faktum, at de ikke er fokuseret på stjerner, giver dig skalerbarhed.

Der blev ikke knyttet et finansielt tal til onsdagens meddelelse, men Lamarre sagde, at omkostningerne var omkring $ 40 millioner.

Simon Painter, The Works kreative producent og medstifter, sagde, at hans virksomhed var ivrig efter at ekspandere under Cirques verdensomspændende paraply.

Da vi reflekterede over vores virksomheds fremtid, ledte vi efter det næste store skridt for at opfylde vores vildeste drømme, sagde Painter i en erklæring. Det er en sand ære for os at deltage i teamet i virksomheden, der fuldstændig revolutionerede cirkuskunst og nu leder den levende underholdningsindustri. Cirque du Soleils globale ekspertise i ture samt storstilet produktionsindsigt vil unægteligt brænde vores ønskede fremtidige vækst udover at give os adgang til nye kreative ressourcer, som vi nogensinde kunne ønske os.

hvor gammel er bhad bhabie nu 2020

Mars -effekten

Hvis du undrer dig over, Bruno Mars ' 11-serier på Park Theatre i år tager ikke nogen datoer, der er åbne af Britney Spears. Mars 'datoer var blevet forventet, allerede før Spears aflyste hendes Dominansresidency, hvilket efterlod 31 datoer åbne. De er stadig åbne. Mars 'tilbagevenden var planlagt, før Spears satte hende i gang med teatret.

Brody er tilbage

Klassisk rock trailblazer Brody Dolyniuk er tilbage i byen. Lokalbefolkningen, der stammer fra midten af ​​1990'erne, kender Dolyniuk som grundlæggeren af ​​coverband Gul murstensvej , der smed en stærk tilhænger i 14 år, indtil han flyttede til det sydlige Californien i 2011. Han er tilbage og gør Las Vegas til sin base, mens han fortsætter sine ZeppelinUSA- og The Pink Floyd Wall Experience -projekter.

Dolyniuk fremførte Under Pressure og sang både David Bowie og Freddie Mercury -delene ved denne uges mandagens Dark Queen -hyldest til fordel for Chron's og Colitis Foundation.

Du vil høre mere fra Dolyniuk, længe en spaltefave, i de kommende måneder - og hans næste Pink Floyd -show i Reynolds Hall bliver den 5. oktober. Dolyniuk optrådte i sit Music of Queen -orkestershow lørdag og har fire sådanne datoer i Ivins, Utah; Raleigh, N.C .; Louisville og Milwaukee i marts.

I mellemtiden, YBR, bandet Dolyniuk grundlagt i 1997, overskrifter kl. Fredage på Sunset Station's Club Madrid og lørdage i Rocks Lounge på Red Rock Resort.

hvad skete der med greg fra færdiggørelsesmanden

Cool hængevarsel

Ryan Baker (The Cool Hang Maker) er tilbage med sit Big Band Crooners -show kl. Fredag ​​i italiensk American Club showroom. Baker, der har optrådt i Shades of Sinatra i Las Vegas og turneret med produktioner med temaet Rat Pack, støttes af et 17-delt band i sin tilbagevenden til IAC. Han prøver Michael Buble, Harry Connick Jr. , Frank Sinatra og Dean Martin, blandt andre. Ticktes er $ 25 (kun en skam), tilgængelig på iacvegas.com eller ved at ringe til klubben på (702) 457-3866.