Clint Eastwood Netværdi

Hvor meget er Clint Eastwood værd?

Clint Eastwood Netto værdi: $ 375 millioner

Clint Eastwood nettoværdi: Clint Eastwood er en amerikansk skuespiller, instruktør, producent og politiker, der har en nettoværdi på $ 375 millioner. Efter at have opnået succes i tv-serien 'Rawhide' steg han til international berømmelse med sin rolle som Manden uden navn i den italienske filmskaber Sergio Leones trilogi af spaghetti-vestlige i løbet af 1960'erne og som antiheltekop Harry Callahan i de fem 'Dirty Harry' film gennem 1970'erne og 1980'erne. Disse tidlige roller gjorde blandt andet Eastwood til et varigt kulturelt ikon for maskulinitet og en af ​​de mest ikoniske filmskuespillere nogensinde.

Tidligt liv: Clint Eastwood blev født den 31. maj 1930 i San Francisco. Han blev kaldt Samson af sygeplejerskerne, da han blev født, fordi han vejede 11 pund 6 ounce. I 1930'erne flyttede hans familie ofte til sin fars job langs vestkysten. Familien bosatte sig i et velhavende område i Piemonte, Californien i 1940'erne. Eastwoods havde en swimmingpool, tilhørte en country club og havde mere end en bil. Clint blev holdt tilbage i mellemskolen på grund af dårlige karakterer. Han blev udvist fra Piedmont High School for at skrive en uanstændig note på resultattavlen for atletisk skole såvel som andre disciplinære overtrædelser. Han flyttede derefter til Oakland Technical High School. Efter gymnasiet arbejdede Eastwood som livredder, paperboy, købmand, golfcaddy og skovbrandmand. Han blev trukket ind i hæren under Koreakrigen. Han tilbragte sin militærtjeneste som livredder i Fort Ord i det nordlige Californien.

Karriere: En af de heldige pauser, Eastwood havde i hæren, var da han mødte Chuck Hill. Hill havde kontakter i underholdningsindustrien og introducerede senere Eastwood til fotografedirektøren Irvine Glassberg, der igen introducerede ham til instruktør Arthur Libin. Libin var imponeret over Eastwoods flotte udseende og filmstjerne. Libin så potentialet i Eastwood og foreslog, at han skulle tage en skuespilklasse. Eastwood fulgte rådene og begyndte at gå på auditions. Hans første del var i filmen 'Revenge of the Creature'. Han landede sin første store rolle i den vestlige komedie 'Ginger Rogers.' Dette førte til, at Eastwood landede et par andre dele, men det var først i 1959, da han blev kastet i tv-serien 'Rawhide', at hans karriere virkelig startede. Showet løb i seks sæsoner, hvor Eastwood blev oprettet som en stjerne i det gamle vest.

I 1964 blev Eastwood kastet i sin første ikoniske rolle som Manden uden navn i Sergio Leones 'A Fistful of Dollars.' Karakteren dukkede op igen i 'For et par flere dollars' og 'Det gode, det dårlige og det grimme.' Filmen bekræftede Eastwood som en vestlig helt, og han spillede videre i andre vestlige som 'Hang em High', 'Paint Your Wagon' og 'Two Mules for Sister Sara.' I 1971 overtog han sin anden ikoniske rolle i filmen 'Dirty Harry.' Filmen skabte opstandelse på grund af sin tilgang til retshåndhævelse i 70'erne. Filmen fik også kritik for den måde, den skildrede det afroamerikanske samfund på. Selvom det blev mødt med noget tilbageslag, fortsatte 'Dirty Harry' med at blive en klassiker i amerikansk biograf.

Eastwood debuterede som regissør med 'Play Misty For Me'. Filmen fokuserede på en obsessiv kærlighedsaffære. Selvom filmen ikke var en kommerciel succes, var det en kritisk skat, og det beviste, at Eastwood var mere end bare en skuespiller. Han fortsatte med at instruere en række film senere i sin karriere. Han vandt Academy Awards for bedste instruktør og bedste film for både 1992s 'Unforgiven' og 2004's 'Million Dollar Baby.'

Eastwoods største kommercielle succeser var 1978-eventyrkomedien 'Every Who Way But Loose' og dens efterfølger fra 1980 'Any Any Way Way You Can'. Andre populære film inkluderer 1976s The Outlaw Josey Wales, 1979's Escape from Alcatraz, 1982's Firefox, 1984 Tightrope, 1985's Pale Rider, 1993's In the Line of Fire, 1995 The Bridges of Madison County, og 2008s 'Gran Torino.'

Eastwood instruerede også film, som han ikke spillede med, herunder 'Mystic River' (2003), 'Letter from Iwo Jima' (2006), 'Changeling' (2008), 'Invictus' (2009) og 'American Sniper' ( 2014). Eastwood har instrueret fem skuespillere i Oscar-vindende forestillinger: Gene Hackman i 'Unforgiven', Tim Robbins og Sean Penn i 'Mystic River' og Morgan Freeman og Hilary Swank i 'Million Dollar Baby.'

Siden 1967 har Eastwoods Malpaso Productions produceret alle hans amerikanske film undtagen fire.

Eastwood fungerede i to år som borgmester i Carmel-by-the-Sea, Californien, et ikke-partisk kontor fra 1986 til 1988.

Personlige liv: Eastwood giftede sig med sin første kone, Maggie Johnson, i 1953. I løbet af dette ægteskab havde han en affære, der resulterede i et barn, der blev opgivet til adoption. Han havde en række anliggender, herunder en 14-årig lang med Roxanne Tunis, der producerede sin datter Kimber i 1964. Johnson angiveligt tolererede det åbne ægteskab, hun havde med Eastwood. Hun havde to børn med Eastman. Kyle blev født i 1968 og Alison i 1972. De blev skilt i 1984.

I 1975 begyndte Eastwood og skuespillerinden Sondra Locke at bo sammen. Mens Eastwood var i et forhold med Locke, havde han to børn, Scott (1986) og Kathryn (1988) med stewardessen Jacelyn Reeves. Da Locke og Eastwood brød ud i 1989, indgav hun en retssag mod palæstinens. Parret bosatte sig til sidst, hvor Clint arrangerede, at Sondra skulle have en udviklingsaftale hos Warner Bros. brugte hende som instruktør. Eastwood havde en datter, Francesca (1993) med skuespillerinden Frances Fisher.

Eastwood blev gift for anden gang i 1996 med nyhedsanker Dina Ruiz. Hun fødte deres datter Morgan samme år. Eastwood og Ruiz blev skilt i 2013.

Lønets højdepunkter: Eastwood tjente 12 millioner dollars for sin rolle i 'Any Who Way But Loose'. I 1984 blev han betalt $ 5 millioner for sin rolle i 'City Heat.' I 1993 fik Eastwood 7 millioner dollars for sin rolle i 'In the Line of Fire'.

Ejendom: Eastwood har en stor ejendomsportefølje i Californien inklusive hans 15.000 kvadratmeter ejendom i Carmel-by-the-Sea, et 6.136 kvadratmeter hjem i Bel Air, den 1.067 hektar store Rising River Ranch i Burney og et andet hjem ved siden af ​​hans primære Bel Air-bopæl. Han har også en 1,5 hektar stor ejendom ved havet i Maui og et 5.700 kvadratmeter hus i Sun Valley, Idaho.

Pebble Beach : I slutningen af ​​1990'erne blev Pebble Beach Golf Links udbudt til salg af japansk baserede Lone Cypress, Co. Tidligere Major League Baseball-kommissær Peter Ueberroth fik ordet med salget og flyttede hurtigt for at sammensætte en investeringsgruppe. Den første person, han kaldte, var hans gode ven og nabo, Clint Eastwood. Deres tredje primære partner var Richard Ferris, den tidligere administrerende direktør for United Airlines. Disse tre ponnerede hver især 20 millioner dollars for deres andel af investeringen. De samlede derefter 132 private minoritetsinvestorer, herunder golflegenden Arnold Palmer, der bidrog med mellem $ 2 og $ 10 millioner pr. Stykke. Selvom deres endelige tilbudspris på $ 820 millioner var mindre end $ 1 milliard tilbudt af rivaler, accepterede Lone Cypress aftalen, fordi de tilbød at lukke om 10 dage. Det gjorde heller ikke ondt, at Clint var enormt populær i Japan på det tidspunkt og var i stand til at smøre håndfladerne lidt. Handlen blev afsluttet i 1999. To årtier senere var værdien af ​​deres investering tredoblet.

Clint Eastwood Netværdi

Clint Eastwood

Nettoværdi: 375 millioner dollars
Fødselsdato: 1930-05-31
Køn: Han
Højde: 1,93 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Skuespiller, filmregissør, filmproducent, politiker, komponist, pianist, filmscorekomponist, tv-producent, forretningsperson, investor
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Clint Eastwood indtjening

Klik for at udvide
 • In the Line of Fire $ 7.000.000
 • City Heat $ 5.000.000
 • Enhver vej men løs $ 12.000.000 15% af brutto
 • Mal din vogn $ 500.000
 • Hvor ørne tør $ 750.000
 • Hang 'Em High $ 400.000
 • Hekse $ 20.000
 • De gode, de dårlige og de grimme $ 250.000
 • For et par dollars mere $ 50.000
 • En håndfuld dollars $ 15.000
 • Rawhide $ 600 / uge
 • Baghold ved Cimarron Pass $ 750
 • Den første rejsende sælger $ 750
 • Stjerner i støvet $ 75
 • Francis i Navy $ 100
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion