Coen-brødrene uddriver deres opdæmmede fjollethed med 'Hej, Cæsar!'

Baird Whitlock (George Clooney), til venstre, sættes lige af Eddie Mannix (Josh Brolin) iBaird Whitlock (George Clooney), til venstre, sættes lige af Eddie Mannix (Josh Brolin) i 'Hail, Caesar!' en stjernekomedie fra Joel og Ethan Coen. (Alison Rosa/Universal Pictures) Scarlett Johansson har som skuespillerinde DeeAnna Moran en vand -ekstravaganza i 'Hail, Caesar!' Fire gange Oscar-vindende filmskabere Joel og Ethan Coen producerer og instruerer all-star-komedien i de sidste år af Hollywoods guldalder. (Universalbilleder) Stigende stjerne Hobie Doyle (Alden Ehrenreich), til venstre, taler med instruktør Laurence Laurentz (Ralph Fiennes) i 'Hail, Caesar!' en stjernekomedie fra Joel og Ethan Coen. (Universalbilleder)

Trumbo, der skaffede Bryan Cranston en Oscar -nominering for sin fremstilling af sortlistede manuskriptforfatter Dalton Trumbo, satte et alvorligt ansigt på kommunisternes situation i Hollywood i 1950'erne.

Åbning fredag, Joel og Ethan Coens hilsen, Cæsar! maler det ansigt med klovnesminke og får det til at tage en spyt.

Komedien udspiller sig i 1951 og skildrer en dag i Capitol Pictures -fixeren Eddie Mannix (Josh Brolin), der er anklaget for at holde alle studiets kontraktspillere i kø.smith center las vegas siddepladskort

Mannix smører hjulene, så starlet Gloria DeLamour (Natasha Bassett) ikke bliver anholdt på en moralsk anklagelse tidligt om morgenen. Han finder på en måde at afskærme svømmefølelsen DeeAnna Moran (Scarlett Johansson) fra en graviditetsskandale. Og han leverer en løsesum på $ 100.000, når en af ​​Capitols største lodtrækninger, Baird Whitlock (George Clooney), bliver kidnappet i fuldstændig romersk regalia fra sættet i et bibelsk epos, også kaldet Hail, Caesar! og ført til en kommunistisk forbindelse ved stranden i Malibu.

Al handlingen løber gennem Mannix. Og Brolin, der tidligere har arbejdet sammen med brødrene Coen om No Country for Old Men og True Grit, får topfakturering. Men han er uden tvivl den mindst nødvendige komponent i det, der føles mindre som en fuldt realiseret film end en samling underholdende finurlige scener.

Siden deres sidste fuldgyldige Coen-brødre udgav, 2013's Inside Llewyn Davis, har duoen skrevet 2014s dystre Unbroken og nuværende nominerede bedst-billede Bridge of Spies. Nu uddriver de al deres opdæmmede fjollethed med denne nutty ode til Hollywoods guldalder.

mælkefri issteder i nærheden af ​​mig

I sit fjerde samarbejde med Coens, efter O Brother, Where Art You? Utålelig grusomhed og forbrænding Efter læsning vender Clooney tilbage til fuld-på-dolt-tilstand. Hans optagelser, mens han stirrede på Jesu ansigt - alias denne svulmende figur fra øst - er uvurderlige.

Coen regelmæssig, og Joel Coens kone, Frances McDormand dukker op til en urolig scene som filmredaktør C.C. Calhoun.

Men hils, Cæsar! MVP -prisen går til den relative tilflytter Alden Ehrenreich (Beautiful Creatures) som syngende cowboystjerne Hobie Doyle. Når studiet har problemer med at kaste føringen i sit sofistikerede stue-drama Merrily We Dance, tages den twangy, tallerken med bønnerædende høfrø, der udfører bittesmå reb-tricks med sin spaghetti, fra sit seneste vestlige og kastet ind i en smoking blandt filmens værdier, foyer og divaner - med passende katastrofale resultater.

Coens erobrer behændigt en række filmstilarter, lige fra den overdådige, Busby Berkeley-esque vandballet med Johanssons Moran i hovedrollen til den joviale frygtelighed i Hobies Lazy Ol ’Moon.

Ingen damer! Coens 'take på udførlige musicals, fremhæves af et vildt akrobatisk nummer i Gene Kelly-stil med sang- og dansemanden Burt Gurney (Channing Tatum), der er blandt nogle af de bedste koreografier på storskærm i de sidste årtier.

hvad skete der med scott disicks forældre

Coens formår endda at fremkalde nogle Wes Anderson-y-vibes med Ralph Fiennes, i fuld The Grand Budapest Hotel-tilstand, som snoede Merrily We Dance-instruktør Laurence Laurentz, der forgæves forsøger at udtrække et sjovt grin fra Hobie. Og det er før Anderson -favoritten Tilda Swinton dukker op som identiske tvillingesladder -klummeskribenter Thora og Thessaly Thacker.

Hej, Cæsar! garanterer ikke inkludering blandt Coens bedste tilbud.

Samlet set fungerer det knap nok engang som en film.

Men når det virkelig nynner, hej, Cæsar! slår mange grin ud. Og mere end dens rimelige andel af glæde.