Komikeren David Alan Grier finder tid til stand-up

David Alan Grier kan være overalt, men du kan ikke beskylde ham for overeksponering i Las Vegas.

Den alsidige komiker brød et langt fravær, da han spillede The Comedy Festival sidste november i et fly-in, fly-out engagement. Jeg fik i hvert fald set mine venner på gangen, siger han.

Inden da skulle du gå 10 år eller mere tilbage til en date i Rivieras penthouse-balsal eller en koncert fra 1993 på Aladdin med hans In Living Color-medstjerne Jamie Foxx. Jeg spekulerer på, hvad der skete med Jamie? kvitter han. (Foxx vil være på Hard Rock Hotel 3. og 4. juli)penn og teller 3 af klubber

Men nu er han pakket ind Dancing With the Stars, og Dance Movie er i biograferne. Ak, Chocolate News, skitsekomediekøretøjet, Grier arbejdede to år på at udvikle, blev droppet af Comedy Central sidste år. Men han skal ikke begynde at promovere sin bog, Barack Like Me, en komisk erindring og refleksion over præsidentkampagnen, før den udkommer 13. oktober.

Det efterlader tid til stand-up fredag ​​og lørdag på Monte Carlo, selvom det er noget, folk ikke umiddelbart forbinder med ham.

Jeg har altid gjort stand-up, så jeg har gjort det over 20 år, siger Grier, mens han erkender, at offentligheden måske opfatter ham som mere en komisk skuespiller. Jeg bankede ikke rigtigt ’David Alan Grier, Stand-up.’ Men jeg har altid haft det sjovt på vejen, og det har altid været en måde for mig at få forbindelse til mit publikum direkte og med det samme.

hvor meget tjener jon cyer pr. episode

Forvent dog ikke nogen af ​​hans gamle karakterer. For det meste taler jeg om mit liv og bringer folk til det sted, hvor jeg er lige nu, i dag. Jeg taler om verden og om at leve lige nu.

Men han stopper med at sige, at det er den ægte ham: Den virkelige mig er ikke rigtig dræbende sjov. Denne fyr er forhåbentlig sjovere. Lad os bede om, at han er. …

Den britiske mentalist Luke Jermay flytter ind i det lille teater på O'Sheas den 5. juni og deler rummet med Freaks. Begge shows er produceret af hypnotisøren Anthony Cools.

Jermay er kendt i branchen for sine skrifter om magi og mentalisme. Han arbejdede som konsulent på tv -programmet Criss Angel's Mind Freak. Den tatoverede performer er en yngre, hipperversion af nutidens mentalist, siger Cools, der blev sat i kontakt med Jermay af Freaks-komikeren Bruce Block. Og han virkede som det perfekte svar på spørgsmålet om, hvad der udover en anden stand-up-tegneserie kunne gå ind i teatret. …

Juni ser ud til at have lidt klasse. Vocal Soup at Suncoast den 19.-21. Juni trækker en gammeldags Vegas-idé, Clint Holmes har talt om i årevis: sammen med Martin Nievera, Susan Anton og Domenick Allen (en vigtig sidemand til Holmes i de seneste år) til et show der genopliver sjovt med rottepakken, hvis ikke de etniske vittigheder og sprutevogn.

The Golden Nugget vil bryde nogle nye veje ved at booke standardsanger Steve Tyrell under en Gordie Brown-ferie 12.-15. Juni.

Tyrell arbejdede bag kulisserne som producent og en, der placerede sange i film, indtil cameos i de to Steve Martin -brudefader -film genoplivede sin karriere som performer. …

adam f. goldberg nettoformue

Las Vegas-baserede entertainer Tony Pace viser et showcase af sin musik og komedie den 20. juni i Tropicanas store Tiffany Theatre. …

Las Vegas artister er på vej op ad motorvejen til Utah Shakespearean Festival i Cedar City, Utah og en musical på Tuacahn Amphitheatre i St. George, Utah.

Carol Linnea Johnson, der spillede hovedrollen i Mamma Mia! i tre år i Mandalay Bay, vil co-star med manden Don Burroughs i Private Lives på Shakespeare-festen. De to mødtes på samme festival i 1996.

Ellie Smith, en 12-årig indfødt Henderson, vil optræde i The Secret Garden ved Shakespeare-festen og derefter flytte ind i titelrollen som Annie på Tuacahn. Hendes 10-årige søster Amy skal spille en af ​​de forældreløse børn.