Komisk Jobranis indvandrerbudskab, 'Åbn jeres hjerter'

Stand-up-komiker Maz Jobrani poserer i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, tirsdag den 25. maj 2021. Han h ...Stand-up-komiker Maz Jobrani poserer i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, tirsdag den 25. maj 2021. Han overskrifter Laugh Factory i Tropicana fra fredag ​​til søndag. (AP Photo/Kamran Jebreili) Eric Post og Jayne Ann Savoie Post vises i en virtuel forestilling af 'Marriage Can Be Murder' på Ivory Star Production hovedkvarter i Las Vegas fredag ​​den 22. maj 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Gene Simmons fra bandet Kiss deltager i premieren på A&E Networks 'Biography: KISStory' under den 20. Tribeca Festival på Battery Park fredag ​​den 11. juni 2021 i New York. (Foto af Charles Sykes/Invision/AP) Kiss forsanger Gene Simmons diskuterer et af hans malerier på Animazing fredag ​​den 6. august 2021 i Palazzo i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Eric Post vises under den sidste forestilling af 'Marriage Can Be Murder' i The Showroom i D Las Vegas søndag den 5. januar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Maz Jobrani tænker på et spørgsmål om dagens nyheder. Komikeren født i Teheran behøver ikke tænke længe.

Mit hoved snurrer i forhold til, hvor meget der foregår, siger Jobrani, headlining på Laugh Factory i Tropicana fredag, lørdag og søndag aften. Det er naturligvis hjerteskærende. Jeg mener, vi ser, hvad der sker i Afghanistan, det er hjerteskærende. Videoer vi har set af mennesker, der forsøger at flygte, hænge af fly, falde af og dø. Det har været en frygtelig ting at være vidne til.

Jobrani har brugt sin Instagram -side til at få sin stemme hørt om emnet.Denne nuværende administration mislykkedes, big time. De tidligere forvaltninger har også skyld, siger han. Men jeg er ikke her for at tale om, hvis skyld det er lige nu. Hvordan kan vi som enkeltpersoner hjælpe?

hvad er scott disicks nettoværdi

Jobrani er en immigrant. Hans familie immigrerede til San Francisco Bay -området, da han var 6 år.

Jeg er klar over, at vi er nødt til at åbne vores hjerter for disse mennesker, der flygter fra Afghanistan, flygtningene, tolkerne, deres familier, siger komikeren. Vi skal hilse dem med åbne arme. Det er mennesker, der har hjulpet Amerika og har brug for vores hjælp nu.

Jobrani bakker op om foredraget ved at sende sine fans og tilhængere til Mirys liste, en akut nonprofitorganisation, der viser familier, der netop er ankommet til USA, som har brug for vigtige forsyninger.

Jobrani er blevet kendt på komediekredsløbet og en toptrækning på Laugh Factory, der stammer fra The Axis of Evil Comedy Tour. Serien spillede The Joint på Hard Rock Hotel i 2007. Tourens titel var et modspil til præsident George W. Bushs påstand om, at Jobranis hjemland Iran (sammen med Irak og Nordkorea) repræsenterede Ondskabens akse. Jobrani og andre tegneserier Ahmed Ahmed og Aro Kader brugte humorens magt til at sprede kulturelle stereotyper.

las vegas begivenhedscenter - d

Jobrani joker på scenen om familie, et universelt tema. Om at vende tilbage til liveoptrædener under pandemien siger han, jeg taler ikke rigtigt om det på scenen, for jeg har ikke fundet noget sjovt at sige om det. Jeg synes, det er latterligt, at folk ikke ønsker at blive vaccineret. Jeg synes, det er latterligt, at folk ikke vil have masker på. Så jeg gør grin med de ting.

Efter at have turneret for nylig i Texas og Florida, er Jobrani sikker på, at humor kan lette spændinger for ethvert publikum.

Det er mere højreorienterede stater, og det føltes som om folk grinede af vittighederne, siger Jobrani. Jeg håber, at folk ikke bliver for fornærmede, hvis jeg fortæller dem det. Jeg synes, det var en god vaccine.

Simmons ’COVID -blues

Gene Simmons går efter sigende godt et par dage efter at have testet positivt for COVID-19. Superstjerne -bassisten, skuespilleren, kunstneren og iværksætterens positive resultat blev offentliggjort gennem et band -tweet tirsdag. Denne meddelelse blev foretaget fem dage efter en anden Kiss -frontmand Paul Stanley havde også testet positivt. Det legendariske rockband har forsinket de kommende fire datoer på sin End of the Road -turné, der skal genoptages torsdag på FivePoint Arena i Irvine, Californien.

Tidsplanrystningen har ikke haft nogen indflydelse på Kiss residens indstillet til at starte 27. december på Zappos Theatre. Simmons planlægger også stadig at åbne sit ArtWorks malerisamling 14.-16. oktober i Animazing Gallery på The Venetian Grand Canal Shoppes. Spurgt den 6. august, om han var blevet vaccineret, sagde Simmons, at han havde haft begge Phizer -skud, og mit a ** gør stadig ondt. Han bar også en maske gennem hele vores samtale. Så der var ingen tungevisning.

Mord, skrev de

Marriage Can Be Murder dukker op i Hennessey’s Tavern på Fremont Street kl. (døre 18:30) Fredag ​​og lørdag. Ægteskabets tandem af Eric Post og Jayne Ann Savoie Post er tilbage som showets medstjerner. Menuen indeholder fire muligheder (Dead Meat, Fowl Play, Hasta La Pasta og Murder Burger).

Billetter starter ved $ 74 (ikke inklusive gebyrer), tilgængelige på marriagecanbemurder.com. Drevet fra D Las Vegas lige før pandemien planlagde MCBM en flytning i Buca di Beppo -rummet ved Bally's i begyndelsen af ​​2020, hvor Tony N ’Tinas bryllup sidst blev udført. Showet og spillestedet kunne ikke nå frem til en passende mad-underholdningsaftale, så ramte COVID.

Vi kan godt lide tanken om at iscenesætte showet på Heart Attack Grill, bare et par vognhjul på tværs af promenaden fra Hennessey. Sådan et koncept med dobbelt dødsfald.

Store øjeblikke i teksten

koncerter i las vegas juli 2018

Fra komisk stor George Wallace torsdag eftermiddag med bemærkninger om de respektive valgdeltagelser for Manny Pacquiao-Yordenis Ugás kamp på T-Mobile Arena og WWE SuperSlam-arrangementet på Allegiant Stadium. Begge blev afholdt 22. august:

Jeg tænker, jeg kan ikke tro, at 18.000 dukkede op til Pacquiao-Ugás. Rigtig kamp. Og på den anden side af gaden, 51.000 til WWE. Falske kampe og hvad ikke ... det er en skør verden.

Wallace er indstillet til at modtage en Lifetime Achievement Award på lørdag kl Afro-amerikanske humorpriser show i Luxor. Han zoomer fra Atlanta. Vi skulle se ham personligt tilbage på Westgate Cabaret i efteråret.

November regeringstid

hvor meget er harry hamlin værd

Veteran i Vegas David Saxe fortsætter med at plotte en genåbning af Saxe Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. Saxe sagde torsdag, at han i det mindste vil bringe sit firmas underskriftsshow Vegas tilbage! Showet, senest i midten af ​​november.

Cool Hang Alert

Jeg har endnu ikke været skuffet over Area15, som er en Planet of Cool Hangs to itself. Fredag ​​er det Simp City, med R & B -kunstner Bryson Tiller , fra kl. til 3 am Simp City regner sig selvsikkert som byens hotteste R & B-musikbegivenhed, en klub og koncert rullet ind i en enkelt groove-fest. Tiller og DJ sætter af Jazlyn Rig , DJ Five og DJ Mell Starr fremdrive dette hæng. Vi kan lide dette: Gæster opfordres til at komme klar til at danse, synge og mærke energien, fortæller mine Area15 -venner til mig. OKAY!

Tilbagegang til 1990'erne og 2000'erne er også planlagt. Arrangementet er for alderen 21 og derover; billetter er $ 40 (men erindringerne uvurderlige). Tryk på Area15 -webstedet for at få tilføjet intel.