Conan O'Brien Netværdi

Hvor meget er Conan O'Brien værd?

Conan O'Brien Netværdi: $ 150 millioner

Conan O'Briens løn

$ 12 millioner

Conan O'Brien Netværdi og løn: Conan O'Brien er en amerikansk tv-vært, forfatter, producent og komiker, der har en nettoværdi på $ 150 millioner. Han er i øjeblikket vært for sen aften showet 'Conan' på TBS. For sit arbejde på TBS tjener han en årsløn på $ 12 millioner.

Tidligt liv: Conan Christopher O'Brien blev født i Brookline, Massachusetts, den 18. april 1963. Hans far er læge og professor i medicin ved Harvard Medical School, og hans mor er en pensioneret advokat og tidligere partner ved Boston-firmaet Ropes & Gray. Han har tre brødre og to søstre. O'Brien deltog i Brookline High School og dimitterede i 1981 som valedictorian. Han fortsatte sin uddannelse ved Harvard University, hvor han studerede historie og litteratur, hvor han dimitterede i 1985.

Tv-karriere: Efter eksamen fra Harvard flyttede O'Brien til Los Angeles, hvor han sluttede sig til skrivestaben i HBO-showet 'Not Necessarily the News'. I sin egen tid optrådte han også med improvisationsgrupper som Groundlings. Han blev medlem af 'Saturday Night Live' (SNL) skriveteam i januar 1988 og tilbragte tre år der. I 1989 modtog han faktisk en Emmy-pris sammen med andre SNL-forfattere for fremragende skrivning i en komedie- eller varietetsserie. Han optrådte lejlighedsvis som en ekstra i SNL-skitser, såsom hans rolle som dørmand i en skitse med Tom Hanks. I løbet af denne tid skrev han også tv-piloten til 'Lookwell' med Robert Smigel, med Adam West i hovedrollen. Piloten blev sendt på NBC i 1991, men blev ikke hentet af netværket. Efter Lookwell-pilotens fiasko og afslutningen af ​​hans engagement forlod han SNL i 1991.

Han blev efterfølgende tilbudt et job med at skrive til den animerede sitcom 'The Simpsons', en meget eftertragtet sjælden mulighed. Han arbejdede som forfatter og producent for 'The Simpsons' fra 1991 til 1993 og skrev nogle af de mest roste episoder i serien, herunder 'Marge vs. Monorail' og 'Homer Goes to College.' I mellemtiden gjorde David Letterman sig klar til at forlade talkshowet 'Late Night', så den udøvende producent Lorne Michaels ledte efter en ny vært til at overtage. Han henvendte sig oprindeligt til O'Brien for at producere, men O'Briens agent fremhævede, at han ville udføre, ikke bare producere og skrive. En test audition blev arrangeret, og O'Brien blev valgt som den nye 'Late Night' vært i april 1993. Han har dog stadig en kontrakt med Fox om at arbejde på 'The Simpsons', så O'Brien og 'Late Night 'netværk NBC delte omkostningerne for at få ham ud af det.

'Late Night with Conan O'Brien' havde premiere den 13. september 1993 og blev oprindeligt dårligt modtaget af kritikere. Ting blev så dårlige, at NBC på et tidspunkt truede O'Brien med en ugentlig kontrakt, og praktikanter måtte udfylde tomme pladser i publikum. Til sidst forbedredes tingene gradvist, og showet voksede i popularitet. Begyndende i 1996 ville showets skriveteam sammen med O'Brien selv blive nomineret årligt til Emmy-prisen for bedste skrivning i en komedie- eller varietetsserie, der ville have prisen for første og eneste gang i 2007. De ville også vinde forfatterne Guild Award for bedste skrivning i en komedie / sort-serie flere gange. I oktober 2005 tiltrak showet konsekvent et gennemsnitligt publikum på 2,5 millioner seere. 'Late Night' blev officielt sendt for sidste gang den 20. februar 2009 og sluttede O'Briens 15-årige løb med showet.

Efterfølgende overtog O'Brien 'The Tonight Show' fra Jay Leno , og forblev i stillingen i syv måneder mellem 2009 og 2010. En kombination af lave ratings for O'Brien samt lave ratings for Jay Leno i hans nye prime time slot resulterede i, at Leno vendte tilbage til den sene nat slot og ' Tonight Show 'i 2010. Spændingerne mellem O'Brien og NBC blev kendt som' Tonight Show-konflikten. '

NBC-afvikling : Conan fik i sidste ende betalt en rapporteret afregning på $ 32,5 millioner, da han forlod NBC. Netværket blev også enige om at betale 12 millioner dollars, der gik til hans personale.

Efter at have forladt NBC tog O'Brien en pause fra fjernsynet og gik i stedet ud på en 30-bys live-turné 'The Legally Prohibited From Being Funny on Television Tour' i 2010. Den dag, som hans tour begyndte, annoncerede han også sit nye show på kabelstation TBS. 'Conan' havde premiere den 8. november 2010, og han fortsætter med at være vært for det i øjeblikket, med showet udvidet til 2022. På 'Conan' har O'Brien haft flere bemærkelsesværdige øjeblikke, herunder at være den første amerikanske tv-personlighed til film i Cuba i mere end halvtreds år, og også filmoptagelse på DMZ i Sydkorea (og teknisk set Nordkorea, fordi han trådte over grænsen ved DMZ).

Andre forfølgelser: O'Brien grundlagde tv-produktionsvirksomheden Conaco i 2001, som først begyndte at dele i produktionskreditterne til 'Late Night'. Gennem Conaco har han været udøvende producent i flere shows og piloter, herunder 'Andy Barker, P.I.' (2007) og 'Outlaw' (2010). Han ejer også produktionsvirksomheden TeamCoco, som samarbejdede med Earwolf for at lancere den ugentlige podcast 'Conan O'Brien Needs a Friend' i 2018. Podcasten har vundet priser som iHeartRadio Podcast Award for Bedste Comedy Podcast og Bedste Ad Read.

Personlige liv: O'Brien mødte Elizabeth Ann 'Liza' Powel i 2000. På det tidspunkt arbejdede hun som senior tekstforfatter hos Foote, Cone & Belding. Hun optrådte i et skitse, der involverede firmaet i hans show 'Late Night with Conan O'Brien.' De datede i næsten atten måneder, inden de knyttede knuden i Seattle i 2002. Sammen har de to børn datter Neve (født 2003) og sønnen Beckett (født 2005).

Ejendom : Mens han var vært for 'Late Night' fra New York City, boede Conan og hans familie i en duplexlejlighed med udsigt over Central Park. Da familien forberedte sig på flytningen til LA, opførte de stille lejligheden fuldt møbleret til $ 30 millioner. Hjemmet solgte i juli 2010 for $ 25 millioner.

I 2008 købte Conan et hjem i LAs Brentwood-kvarter for 10,75 millioner dollars, da han flyttede fra New York til Los Angeles for at overtage 'The Tonight Show'. Han solgte huset i juni 2012 for 9,25 millioner dollars, et tab på 1,5 millioner dollars.

I 2011 betalte Conan og hans kone 19,4 millioner dollars for nyt palæ i det nærliggende Pacific Palisades. Han købte også ejendommen ved siden af. Det er uklart, om købet er inkluderet i den rapporterede pris på 19,4 millioner dollars.

Conan O

Conan O'Brien

Nettoværdi: $ 150 millioner
Løn: $ 12 millioner
Fødselsdato: 18. april 1963 (57 år)
Køn: Han
Højde: 1,93 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Talk show vært, komiker, skuespiller, manuskriptforfatter, filmproducent, tv-producent, præsentator, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Conan O'Brien Indtjening

  • Conan $ 10.000.000 / år
  • Tonight Show med Conan O'Brien $ 14.000.000 / år
  • Sen aften med Conan O'Brien $ 8.000.000 / år
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion