Corey Gamble nettoværdi

Hvor meget er Corey Gamble værd?

Corey Gamble nettoværdi: $ 3,5 millioner

Corey Gamble Netværdi: Corey Gamble er en amerikansk talentmanager og tv-personlighed, der har en nettoværdi på $ 3,5 millioner. Gamble er sandsynligvis bedst kendt for at være i et romantisk forhold med berømthedsmor Kris Jenner , og han arbejdede angiveligt som Justin Biebers tour manager, da han mødte realitystjernen.

Tidligt liv: Corey Gamble blev født den 8. november 1980 i Atlanta, Georgia. Han deltog i Westlake High School, hvor han var medlem af fodboldholdet, og hans venner kaldte ham 'Mr. Pålidelig 'på grund af hans evne til at afbalancere sit skolearbejde og atletiske aktiviteter. Efter eksamen i 1999 tilmeldte Corey sig på Morehouse College, og han dimitterede med en grad i Business Management.

Karriere: Efter eksamen fra college flyttede Gamble til Los Angeles, Californien for at prøve at gøre sig et navn inden for musikbranchen. Han begyndte at arbejde med Scooter Braun, Justin Biebers manager, der blev udnævnt til en af ​​'Time' magasinets 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden i 2013. Corey er tour manager for Brauns underholdnings- og marketingfirma SB Projects, som har repræsenteret musikstjerner som som Ariana Grande, Idina Menzel og Demi Lovato. Siden han startede med Kris Jenner, har Corey dukket op på hendes E! reality-serien 'Keeping Up with the Kardashians' flere gange, og han optrådte i to episoder af Bravo's 'The Real Housewives of Beverly Hills' i 2020.

Personlige liv: Corey mødte Kris Jenner i 2014 på Ibiza, Spanien, da han deltog i 40-års fødselsdagsfest for designer Riccardo Tisci, som var vært for Jenners svigersøn Kayne West. Jenner er mor til Kim, Kourtney, Khloé og Robert Kardashian og Kylie og Kendall Jenner. Gamble og Jenner havde angiveligt deres første date på Casa Vega restaurant i Sherman Oaks, Californien, i oktober 2014, og den måned sluttede han sig også til hende i Las Vegas til Kims fødselsdag. På det tidspunkt var Corey 33 år, og Kris var 58. Den følgende måned tog parret på ferie i Mexico, og paparazzi fotograferede dem, der deltog i PDA i lufthavnen efter hjemkomsten.

Corey Gamble nettoværdi

(Foto af Phillip Faraone / Getty Images)

I 2018 hvirvlede forlovelsesrygter efter, at Kris dukkede op på James Corden's 'The Late Late Show' og blev spurgt: 'Du er blevet set med en massiv diamantring på din bryllupsfinger. Er du og Corey Gamble forlovede? ' under et 'Spild din tarm eller fyld dine tarm'-segment. Jenner valgte at spise en cricket i stedet for at besvare spørgsmålet.

En episode fra 2019 af 'Keeping Up with the Kardashians' afslørede, at Kayne havde sendt en sms til Gamble for at spørge, hvorfor ingen af ​​Kris familiemedlemmer havde mødt hans familie, og Khloe sagde: 'Vi forsøgte at lære ham at kende, men han har ikke været modtagelig i hele denne ting. ' Corey og Kris adopterede en hvalp, Bridgette, i begyndelsen af ​​2020, og i en september 2020-episode af 'Keeping Up with the Kardashians,' klagede Gamble, 'Kris er den, der ville have en hund, men jeg gør ligesom 99,7 procent af alle hundeopgaver. ' Corey daterede tidligere Sheree Buchanan, der medvirkede i VH1 reality-serien 'Atlanta Exes.' I 2010 fik Buchanan en midlertidig beskyttelsesordre mod Gamble på grund af det faktum, at han havde fulgt hende, gentagne gange ringet og sendt hende sms og havde grebet hende hårdt nok til at efterlade blå mærker på arme og ben.

Corey Gamble nettoværdi
Nettoværdi: $ 3,5 millioner
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion