Cortana -skuespillerinde ivrig efter fans til at spille Halo Infinite

Jen Taylor (Foto med tilladelse fra Maria Rosenfeld)Jen Taylor (Foto med tilladelse fra Maria Rosenfeld)

Jen Taylor er måske ikke et kendt navn, men det er sandsynligt, at du vil genkende hendes stemme. Teater- og stemmeskuespilleren har givet udtryk for nogle af spillets mest ikoniske karakterer, herunder Princess Peach fra Mario -serien og Cortana fra Halo -serien og den personlige assistent på Windows 10. Men stemmeskuespil var ikke, hvad hun havde til hensigt at gøre. Det skete med nødvendighed.

Det er virkelig svært at leve som teaterskuespiller, især i en by som Seattle, sagde Taylor. Jeg havde en ven, der sagde: ’Jeg synes, du har en virkelig god stemme til voice-overs og radio.’ Jeg tænkte, at det var noget andet, jeg kunne bruge min træning til. Jeg faldt virkelig og virkelig bare ind i det.

Da Taylor begyndte at booke job, udgjorde stemmeskuespil en unik udfordring.

I teater bruger du hele din krop, sagde Taylor. Du bruger alt, hvad du har. Mens du ved din stemme har mindre værktøjer efter min mening. Det er udfordringen.

Det var ikke længe, ​​før Taylor begyndte at sætte sit præg i videospilverdenen og udtrykte Princess Peach i flere spil fra 1999 til 2007.

Jeg kom væk og tænkte, er det mit job? Sagde Taylor. Får jeg betalt for at lave sjove lyde? Det her er fedt. Jeg har vundet livets mesterskab. Det var så sjovt.

I 2001 gav Taylor udtryk for Cortana -karakteren i Halo: Combat Evolved. Rollen viste sig at være større, end hun kunne have forestillet sig.

De ting, jeg husker dem sagde dengang, var, at 'hun er pigen ved siden af,' sagde Taylor. »Vi har brug for, at hun er ekstremt relatabel. Vi vil have, at folk let kan oprette forbindelse til denne kvinde, til denne stemme. Det er ikke sexet; vi vil bare have, at hun skal være din kammerat. Hun taler meget, så hun skal være let at lytte til, og vi vil have, at hun er vagt europæer. ’Det indledte et meget langt forhold til disse medmennesker.

Serien har siden dækket flere spil. Det seneste spil i serien, Halo Infinite, udkommer i 2021. Og selvom Taylor ikke kan dele mange detaljer, er hun ivrig efter at se, hvad fans synes om, hvor Cortana går videre.

Jeg vil gøre retfærdighed over for denne karakter, denne historie og de fans, der elsker den, sagde Taylor. Jeg er begejstret for Halo Infinite. Jeg er virkelig interesseret i at se svaret.

Men Cortana kan også være lige så berømt som den personlige assistent på Windows 10 -platformen, selvom Taylor aldrig selv har prøvet at bruge den.

Det er for uhyggeligt, sagde hun og lo. Min mand synes, det er sjovt, og han får mig til at synge sange og fortælle vittigheder.

Selvom Cortana er blevet allestedsnærværende som Windows 10s assistent, var oprettelsen af ​​linjerne et maratonjob, sagde Taylor.

Jeg tror, ​​at de i begyndelsen bare brugte Cortana som en slags fyldstof, sagde Taylor. Jeg tror, ​​det var på grund af Cortanas tilknytning til Microsoft, og de havde ikke andet. Men så blev det: ’Kunne vi få dette til at fungere?’ Det har været timevis og timevis med arbejde for at få det til at ske. Det er en masse gentagelser og en masse tekst og finde ud af, hvordan du får det til at lyde interessant.

Stemmeskuespil var måske ikke det, hun satte sig for at gøre, men Taylor tager ikke noget for givet. Faktisk er hun vokset til at elske stemmeskuespil for at give frihed, som hun ellers ikke ville få som skuespiller.

Det er utrolig befriende, for jeg kan være hvad som helst, sagde Taylor. Det er en gave.