Cosmopolitan of Las Vegas navngivet i 60 millioner dollars sag mod Kevin Hart

Tegneserien Kevin Hart vises på DraiTegneserien Kevin Hart vises på Drai's Nightclub på Cromwell på Las Vegas Strip, 30. december 2018. (Mike Kirschbaum) The Cosmopolitan of Las Vegas, set i 2018. (Las VegasJournal) Stand-up-tegneserie og skuespiller Kevin Hart fejrer nytårsaften 2018 på Drais natklub i Cromwell på Las Vegas Strip. (Mike Kirschbaum) Kevin Hart ankommer til Los Angeles -premieren på 'Jumanji: Welcome to the Jungle' i Los Angeles, 11. december 2017. (Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Cosmopolitan of Las Vegas er navngivet i en retssag på 60 millioner dollars, der blev anlagt i den berygtede Kevin Hart sex-video-skandale fra september 2017.

Montia Sabbag, en model og skuespillerinde, har anklaget komikeren og den bedst sælgende skuespiller og The Strip-resort for uagtsomhed, påføring af følelsesmæssig nød og krænkelse af privatlivets fred. USA Today har først anmeldt retssagen, som blev anlagt mandag i Californien.

Kosmopolitiske ledere siger, at de er klar over retssagen. I en erklæring, der blev udsendt onsdag morgen, I henhold til virksomhedens politik kommenterer vi ikke på verserende retssager.Ifølge den publicerede rapport navngiver Sabbag også Cosmopolitan -ejer Blackstone Group og Marriott Hotels. Blackstone er i partnerskab med Marriott på feriesteder rundt om i landet.

Sabbags retssag er centreret om en video, hvor hun og Hart engagerede sig i seksuel aktivitet, efter at Hart havde overskriften Chelsea den 2. september 2017. Han har været en tilbagevendende headliner på Cosmopolitan med sine årlige HartBeat Weekend -komedieshows.

Videoen blev lagt online den 17. september 2017, næsten to år til dagen for Sabbags indgivelse. Hun beskylder også Jonathan Todd Jackson at optage hende uden viden eller samtykke.

Mine billeder og mit navn er blevet frigivet med løgne skrevet om mig, sagde Sabbag til journalister i 2017. Jeg er ikke afpresning. Jeg er ikke en stripper. Jeg er optager og skuespiller, og jeg har ikke overtrådt nogen love.

Sabbag er repræsenteret af en berømt advokat Lisa Bloom .

Efter at videoen blev lagt ud, undskyldte Hart overfor sin kone, Eniko , og parrets børn Himmel, 14, og Hendrix , 11. Harts har en 1-årig søn, Kenzo .

Jeg er ikke perfekt. Jeg kommer ikke til at sidde heroppe og sige, at jeg er, eller hævder at være i nogen form eller form, sagde Hart i sin offentlige erklæring. Og jeg lavede en dårlig fejl i dommen, og jeg satte mig selv i et dårligt miljø, hvor der kun kan ske dårlige ting, og det gjorde de. Og ved at gøre det ved jeg, at jeg kommer til at skade de mennesker, der er tættest på mig, som jeg talte med og undskyldte overfor, det ville være min kone og mine børn.

Hart er stadig ved at komme sig efter rygskader, han pådrog sig i en bilulykke i Malibu den 1. september.