Cowboys 'Ezekiel Elliott fanget i konfrontation ved EDC

Dallas Cowboys løber tilbage Ezekiel Elliott (21) løber mod Philadelphia Eagles den 1. november ...Dallas Cowboys løber tilbage Ezekiel Elliott (21) løber mod Philadelphia Eagles den 11. november 2018 i Philadelphia. (AP Photo/Matt Rourke, File) Dallas Cowboys, der løber tilbage Ezekiel Elliott (21) tager til klubhuset efter en NFC-wild-card NFL-fodboldkamp mod Seattle Seahawks i Arlington, Texas, lørdag den 5. januar 2019. (AP Photo/Ron Jenkins) I dette 9. august 2018, filfoto, smiler Dallas Cowboys, der løber tilbage Ezekiel Elliott (21), da han løber af banen efter første halvdel af en fodboldkamp i NFL -sæsonen mod San Francisco 49ers, i Santa Clara, Californien. ( AP Photo/Josie Lepe, File)

Ezekiel Elliott er kendt for at banke kommende tacklere til jorden, men begrænser normalt det, der flytter til fodboldbanen.

Dallas Cowboys ’stjerne, der løber tilbage, blev lagt i håndjern af Metro Police i EDC Las Vegas ved Las Vegas Motor Speedway omkring klokken 3 om lørdagen, tæt på afslutningen af ​​festivalens åbningsaften. Rapporteret først af celeb -webstedet TMZ , Skubbede Elliott en sikkerhedsvagt til jorden efter et skænderi mellem Elliott og en kvinde, der blev identificeret som Elliotts kæreste.

Efter sigende blev Elliott ikke anholdt, men blev tilbageholdt efter en hændelse, der begyndte, da han blokerede kvindens vej, da hun forsøgte at gå væk fra ham. Video af begivenheden viser, at efter at parret skændtes, råbte Elliott til en gruppe embedsmænd, der blev ansat til at udføre arrangementet, Du har noget at sige !?billy ray cyrus nettoværdi 2020

Det NFLs førende rusher i 2018 sænkede derefter sin højre skulder og brugte underarmen til at sende sikkerhedsmedarbejderen ind i et metalrækværk og til jorden. En gruppe betjente førte derefter Elliott - iført en LeBron James L.A. Lakers -trøje, Nike -sneakers, atletiske shorts og en sort fanny -pakke - og kvinden fra scenen.

hvor meget er dannielynn birkhead værd

Elliots advokat Frank Salzano fortalte TMZ, at Elliot blev løsladt kort efter striden og ikke blev anholdt eller sigtet.

Sikkerheden misforståede og overreagerede på situationen, sagde Salzano. Elliott var angiveligt tilbage på en ungdomsfodboldlejr i Dallas søndag.

Dette er den anden veloplyste hændelse i år, der involverer Elliott og en sen nat i Las Vegas. Den 26. januar blev han og DJ Franzen argumenterede på Drais natklub i Cromwell natten til AFC- og NFC -mesterskabskampene.

De to udvekslede ord i DJ's VIP-område, hvor Franzen lagde en profan-snøret video på Instagram, Kan du tro, at Ezekiel Elliott forsøgte at vælge en kamp med mig ?! Du er aldrig tilladt i min sektion igen, din lille b——.

hvad er nettoværdien af ​​phil mickelson

En rapport er, at Franzen slog Cowboys i skrald for deres tab på 30-22 til L.A. Rams den 12. januar, hvilket gjorde Elliott vred.

Elliott blev suspenderet for seks kampe i 2017-sæsonen, efter at NFL undersøgte påstande om fysisk misbrug relateret til en tidligere kæreste, hvilket han benægtede.