Craig Ferguson

45225394522539

Chancerne er store, at Craig Ferguson får et grin af dig, før han nogensinde siger et ord på The Venetian i weekenden.

Kan være, at du allerede er fan af hans sene aftenprogram, klar til at opgive det i det øjeblik, du ser ham.

Kan også skyldes, at han sprang rundt med de to fyre, han ofte danser med på 'The Late, Late Show'-den skarpklædte sorte fyr og den lille fyr i trældom-mens han serverer en bug-eyed, luftfløjte solo.jennifer morrison once upon a time sæson 5

Tag det, Cirque du Soleil.

Når Ferguson taler, er meget af det, den 48-årige siger, smarte ting afbalanceret med det fjollede, noget af det skævt uklart. Hvis de huskede længe nok efter den første af hans to venetianske weekender, ramte mange billetholdere sandsynligvis Internettet for at se, om Fabio virkelig blev ramt af en gås, mens han kørte i en rutsjebane.

Men det hele leveres med skotsk raffishness, intet af det Dennis Miller-snarky eller nedladende. Ferguson bruger endda et segment praktisk talt til at undskylde en værtens byrde med at håne berømtheder.

Da hans egen chef, David Letterman, befandt sig i en sexskandale, fik Ferguson os til at sno lidt i sympati med hans knibe - 'som at lave en Rubiks terning i en brændende bygning' - om selv at finde ud af, hvad vi skulle sige om det at vise.

Kvinder vil have Ferguson med hjem, og mænd vil drikke med ham. Det kan de bare ikke, for han måtte stoppe. I en poetisk opsummering af, hvordan han opdagede, at han var en ægte alkoholiker, men kun en stofmisbruger, besluttede komikeren, at han 'ikke ville forlade en åben bar for at gå til en stofforhandlers hus'.

Alligevel, hvis de opfandt en tidsmaskine, der kun tillod to personer at blive transporteret tilbage til Sands i 1960 for at hænge med Rat Pack, ville jeg arbejde hårdt for Ferguson og Ron White for at få turen. Ferguson hyldede endda en snedig hyldest til Buddy Hackett ved at love at fortælle en vittighed i begyndelsen og ikke komme til det før i slutningen.

hvor meget er susan ris værd

Siden Ferguson begyndte at arbejde i Las Vegas i 2006, er hans handling blevet mindre selvbiografisk og mere en refleksion over hans nuværende berømmelsestilstand, herunder beretninger om det akavede nedfald fra vittigheder om Kevin Costner og Kate Winslet.

Fordi han også er skuespiller, pumpede Fergusons accenter og for meget Redbull-kropssprog svagere materiale op: den skotske modvilje mod at tale om sex eller en genskabelse af hans gamle biologilærer, der slap to tudser løs for at gøre det, der falder naturligt.

Men at forklare, hvordan Siegfried & Roy beviser Guds eksistens (det ville tage et stykke tid, og jeg kunne ikke gøre det retfærdigt) kommer lige så naturligt for Ferguson som læbesynkronisering med Britney Spears, og det er en hård kombination at slå. Manden har rækkevidde.

Ankomster til tiden får en venlig dårlig holdning ved at åbne tegneserien Randy Kagan, en god kontrast til Fergusons drikkevenenskærlighed. Kagan har Las Vegas-bånd og fortalte mængden, at Ferguson hjalp ham med at bryde en mangeårig ukrudtsvane: 'Jeg har aldrig været i Vegas ikke højt, og gæt hvad? Det ser det samme ud. '

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Anmeldelse

Craig Ferguson

21.00 i dag og lørdag Showroom på The Venetian, 3355 Las Vegas Blvd. Syd

hvor gammel er sir bland meget

$ 45,75-$ 87,75, $ 147,75 VIP (414-9000)

Karakter: A