Cris Collinsworth Netværdi

Hvor meget er Cris Collinsworth værd?

Cris Collinsworth Netto værdi: $ 16 millioner

Cris Collinsworths løn

$ 4 millioner pr. År

Cris Collinsworth Nettoverdi og løn: Cris Collinsworth er en amerikansk tidligere professionel fodboldspiller og annoncør, der har en nettoværdi på $ 16 millioner. I løbet af sine år som atlet blev Collinsworth kendt som en bred modtager i NFL. Han tilbragte otte sæsoner med Cincinnati Bengals i løbet af 80'erne. Efter pensionering begyndte han på en succesrig tv-karriere. I dag vises han regelmæssigt på netværk såsom NBC, Showtime og NFL Network.

Cris Collinsworth Løn: Selvom Collinsworth helt sikkert tjente en stor sum penge i løbet af sin NFL-karriere, raked han også kontanter ind efter at have været i udsendelse. Som farvekommentator og tv-personlighed tjener Cris ca. 4 millioner dollars om året.

Tidligt liv: Anthony Cris Collinsworth blev født den 27. januar 1959 i Dayton, Ohio. Begge hans forældre var lærere, og hans far blev til sidst superintendent for alle skoler i Brevard County. I 1963 flyttede familien fra Ohio til Melbourne, Florida. Cris var dengang fire år gammel. Til sidst deltog Collinsworth i Astronaut High School, hvor hans far fungerede som rektor. En naturlig atlet, Cris spillede flere sportsgrene i løbet af sine high school-år og vandt 100-yard dash state mesterskabet. Derudover blev han udnævnt til en amerikansk quarterback på gymnasiet.

Efter at have accepteret et fodboldstipendium ved University of Florida fortsatte Cris med at vise sit potentiale. Han kastede en 99-yard touchdown-pas mod Rice Owls, som er bundet til det længste touchdown-pas i NCAA-historien. Til sidst blev Collinsworth skiftet til en bred modtager. Dette viste sig at være en klog beslutning, og han indså, at det var her, han virkelig ville udmærke sig. Han forlod til sidst Gators efter at have fanget 120 passerer til 1.937 yards. Dette beløb sig til 14 modtagende touchdowns.

NFL karriere: I 1981 blev Cris udarbejdet af Cincinnati Bengals. Han tilbragte hele sin otte-årige NFL-karriere med dette hold. Ved den første sæson var han opstået som holdets førende modtager og satte en ny franchise-rekord for receptioner som en rookie. I løbet af sin spillekarriere blev Cris navngivet til Pro Bowl tre gange.

Collinsworth blev hurtigt kendt som en legitim trussel på grund af hans blanding af højde og tempo. Han flyttede næsten til Tampa Bay Bandits i 1985, men han svigtede sin fysiske eksamen, og kontrakten blev annulleret. Derefter afsluttede han sin karriere med Bengalerne efter at have lavet 417 receptioner for lige under 6.700 yards. Han scorede også 36 touchdowns.

(Foto af Alberto E. Rodriguez / Getty Images)

Broadcasting: Næsten umiddelbart efter pensionering fra NFL vovede Cris sig ind i radioverdenen. Han startede som radioprogram vært for et samtale sportsprogram og gik derefter over til tv-arbejde med HBO's 'Inside the NFL.' I 90'erne var han blevet medlem af NBC Network og blev kendt for at rapportere om både NFL og college fodbold. Derudover rapporterede han også om andre sportsgrene, såsom tennis.

I slutningen af ​​90'erne sluttede Collinsworth sig til 'NFL on Fox'. Han tilbragte de næste par år på at fungere som en farvekommentator, inden han blev en del af det førende spiludsendelsesbesætning. I 2004 var han en del af Foxs dækning af Super Bowl. Uden for sporten var Cris også vært for shows som 'Guinness World Records Primetime.'

I løbet af de næste par år dækkede Collinsworth begivenheder som Sommer-OL 2008 og Vinter-OL 2010. I løbet af 2000'erne gav han sin stemme til 'Madden' videospilserien, der igen fungerede som en farvekommentator. I 2017 dækkede han Super Bowl igen.

Pro fodboldfokus: Uden for sin underholdnings- og sportskarriere ejer Cris Collinsworth en vellykket sportsstatistikovervågningstjeneste kaldet Pro Football Focus. Dette websted giver dybdegående analyse og avancerede statistikker for både NFL og college fodbold.

Relationer: Cris bor i øjeblikket i Fort Thomas, Kentucky med sin kone Holly. De har fire børn sammen. En af hans sønner fortsatte med at blive en succesrig fodboldspiller og var kaptajn for Notre Dames hold.

Ejendom : I 2000 ser Cris og Holly ud til at have betalt $ 100.000 for en uudviklet 5 hektar stor ejendom i Fort Thomas, Kentucky. De fortsatte med at bygge en mini-forbindelse, der har et hovedhus på 7.000 kvadratmeter, stald, pool og poolhus. Lignende boliger har solgt for omkring 2 millioner dollars.

Cris Collinsworth Netværdi

Cris Collinsworth

Nettoværdi: $ 16 millioner
Løn: $ 4 millioner pr. År
Fødselsdato: 27. jan 1959 (62 år)
Køn: Han
Højde: 1,96 m (6 fod 5 tommer)
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller, Sportskommentator, Kommentator
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion