Criss Angel annoncerer på magisk vis et fuldt hus på Broadway

Illusionisten Criss Angel på stedet for sit nye teater på Planet Hollywood Resort torsdag, ...Illusionisten Criss Angel på stedet for sit nye teater på Planet Hollywood Resort torsdag den 6. december 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal Et skærmbillede af Criss Angels billetsalg til hans forestilling i åbningsaftenen på Lunt-Fontanne Theatre i New York, tre timer før tirsdagens showtime. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Et skærmbillede af Criss Angels billetsalg til hans afsluttende forestilling på Lunt-Fontanne Theatre i New York, taget onsdag eftermiddag. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Illusionisten Criss Angel på stedet for sit nye teater på Planet Hollywood Resort torsdag den 6. december 2018 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal

Der går han igen.

Criss Angel's Broadway -åbningen var en rasende succes, et brøl af godkendelse ledet af ingen ringere end Criss Angel. Planet Hollywood-overskriften trådte på scenen på sin signatur måde tirsdag aften på Lunt-Fontanne Theatre i New York og opfordrede publikum til at hejse deres belyste mobiltelefoner mod himlen.

fest for en sag las vegas 2017

Vi er udsolgt i aften! råbte han på et Instagram -opslag, mens mængden skreg bag ham. Sådan gjorde Angel's Raw: The Mindfreak Unplugged, den såkaldte akustiske version af hans Las Vegas Strip-show, sig kendt på Manhattan.At acceptere, at Angel's show til at løfte låger faktisk solgte alle sæder-langt fra det ville forvente, at en tryllekunstner ville praktisere bedrag på scenen-det sene travlt med billetter var virkelig magisk. Cirka tre timer før showtime viste Ticketmaster -webstedet, at Angel havde solgt omkring halvdelen af ​​sine billetter til åbningsaften.

Hvordan samles en entertainer så imponerende? Med hjælp. Når salget er så langsomt til Broadway -shows, tilbydes billetterne typisk med dybe rabatter på disse TKTS -boder omkring Times Square. Hvis du har brug for en god handel en time før gardin, kan du normalt finde noget i intervallet $ 20-$ 30 og-presto! - du er i et pakket hus og vinker med din telefon rundt.

Angel har brug for en tilsvarende stærk præstationsdag for at kræve udsalg til resten af ​​dette løb. Mindre end halvdelen af ​​huset blev solgt bare en time før hans onsdagskøkken, og mezzanin -niveauet var stort set usolgt til onsdagens natprogram. Billetpriser uden rabat er faldet, siden residensen blev annonceret, og starter ved $ 299 for orkester på lavere niveau til $ 79 i øjeblikket. Ved denne skrivning kan der købes mezzaninbilletter for $ 39- $ 49.

Som tidligere rapporteret, Angel's 7 p.m. finalen er blevet aflyst, hvilket reducerer det oprindelige antal Raw -shows fra otte til syv.

Ikke desto mindre siger Angels producenter, at de ikke er bekymrede. Bare forvent en masse sent købende forretninger.

De fleste beboere på Manhattan går i stå i denne uge, men vores turistmarkedsføringsindsats er stærk, og vi gjorde en god dag (tirsdag), og vi er godt i gang (onsdag), Scott markør , medproducent i Lunt-Fontannes In Residence-serie med hovedproduktioner.Hvert enkelt Broadway-show har lager tilgængeligt i denne uge, men Criss er nyt og anderledes. (Bestræbelser på at nå Angel til kommentar har været uden succes.)

Zeiger, en Broadway-dyrlæge og tidligere direktør for Base Entertainment, er på stedet. Sæder er stadig åbne til salg, selv blandt dokumenterede billetmestre. Onsdag eftermiddag, Dave Chappelle åbningsaften i Lunt-Fontanne tirsdag havde omkring 130 pladser til rådighed i lokalet med 1.505 pladser-alle sammen i orkestersektionen på $ 250 pr. billet. Den billetpris var blevet reduceret med 50 procent fra tirsdag eftermiddag.

Men Chappelle, der har tilføjet en anden uge til sit løb i denne måned, rydder allerede op i mezzanin -niveauet, hvor størstedelen af ​​Engels billetter stadig er usolgte.

Dette er alt sammen noget at have i lommen, når man overvejer udfordringerne ved Strip -headliners optræden på Great White Way. Jeg kan godt huske hvordan Penn & Teller inokulerede sig fra denne bekymring, da headlining Marquis Theatre i New York i 2015. Duoen brugte fem år på at forberede deres meget vellykkede fem-ugers periode i deres første Broadway-løb i 23 år.

genoptræningsfest på hardrock-hotellet

Penn & Teller kørte Broadway -versionen af ​​showet i Rio i seks uger, før han åbnede på Marquis. Der var nye handlinger, herunder den herlige Elsie the African Spotted Pygmy Elephant show-close, der formelt havde premiere i New York.

P&T manager Glenn Alai minder også om, hvordan duoen ramte New York mediekredsløbet særligt hårdt med daglige optrædener indtil onsdagen inden showet lukkede.

Det var nonstop hver dag, siger Alai, der tilføjer, at P&T blev kontaktet årligt i årevis, før de endelig aftalte 2015 -engagementet. Vi følte, på vores side, at det bare ikke var rigtigt før 2015. Alt var faldet på plads på det tidspunkt, og jeg følte mig selvsikker.

Box-office-præstationerne stemmer overens med den tillid. P & T's finansielle støtter tilbagebetalte deres oprindelige investering på 2,85 millioner dollars fire uger i løbet af seks ugers løb (ikke medregne forhåndsvisninger) og havde i gennemsnit 1.518 solgte billetter pr. Forestilling i et teater med 1.611 kapaciteter.

celine dion show i las vegas

Det er ingen overraskelse, at duoen også er blevet bedt hver jul og hver sommer om at vende tilbage, men de har holdt fast ved deres skema i Rio og lejlighedsvis vejdatoer. De er vært for tv -showet Fool Us on the CW, som er optaget i Rio.

I mellemtiden stiller Angel's show sig som et Broadway -hit, før nogen af ​​de rigtige endelige tal bliver rapporteret. Det sker i næste uge, efter at han har forladt byen.

Vi får se, hvad disse tal afslører. Da han blev spurgt, om Raw forventedes at tjene penge, sagde Zeiger: Alt, hvad jeg ved, er, at det er en god start. Publikum blev virkelig vanvittige (åbnings) nat. Det er selvfølgelig dyrt på Broadway, og der kommer høje priser for den tur på hvert projekt. Han laver et fantastisk show, og publikum elskede ham.

Det er et relevant punkt fremført i en ellers stort set afvisende anmeldelse i New York Times . Men Angel vil forbinde sig med sine loyaliteter og generere lidenskab fra dem inde i teatret.

Det er alt, hvad jeg kan bede om, siger Zeiger. Nu er det tid til at sælge, sælge, sælge!