'CSI'-skaber samarbejder med en drive-thru pizza-restaurant i Henderson

Fly Pie -kunder vil se originale animerede shorts, mens de er i tunnelen. (Fly Pie)Fly Pie -kunder vil se originale animerede shorts, mens de er i tunnelen. (Fly Pie) En oversigt over Fly Pie, der efter planen åbnes i Henderson i april. (Fly Pie)

Hvis du er en pizza -elsker, der har længtes efter en måde at få en tærte på, er din tålmodighed ved at blive belønnet. Og den tærte kommer med en appetitvækker af underholdning og nogle fællesskabsfordele til dessert.

Fly Pie, der forventes at åbne i april på St. Rose Parkway og Coronado Center Drive i Henderson, er fra Born and Raised -grundlæggeren Scott Godino Jr. og Anthony Zuiker, der skabte den uhyre succesrige CSI -tv -franchise.

Godino sagde, at han begyndte at tænke på alternative koncepter i 2018, da han bemærkede, at en stadigt voksende procentdel af hans forretning flyttede til lokaler.Hvorfor har Blaze ikke en drive-thru? undrede han sig. Du kan bygge din egen pizza på 150 sekunder.

Han overvejede selv at forfølge ideen, men vidste, at han havde brug for en krog.

hvad er nettoværdien af ​​mitt romney

Vi tænkte på en tunnel, der lignede en pizzaovn, med flammer på væggen, temaet sæsonmæssigt, som i julen nogle ferie ting, sagde Godino. Så stødte Anthony og jeg på hinanden, og han havde det samme koncept, et drive-thru-pizza-sted kaldet Fly Pie. Vi brød lige ud i et brøl og sagde: 'Vi er nødt til at gøre dette.'

Deres møde var lige så serendipitøst som det faktum, at de delte en idé. Zuiker, der voksede op i det sydlige Nevada, men bor i Malibu, Californien, var kommet til Las Vegas med sin kone i november 2019, fordi hans mor skulle operere en hjerteventiludskiftning på St. Rose Dominican Hospital's Siena Campus i Henderson. Men hun fik et slagtilfælde og døde inden operationen.

Vi var fuldstændig traumatiserede, sagde han.

Inspiration

På udkig efter et tilflugtssted faldt de på Born and Raised, som ligger på tværs af Eastern Avenue fra hospitalet, efter en hurtig internetsøgning.

Jeg blev blæst væk af stedet, sagde Zuiker. Han tog tilbage søndag for at se fodbold. Og så mailede han Godino og bad om at møde.

Vi talte bare fra manchetten, sagde Zuiker, om de næste ting, vi arbejder på, herunder Fly Pie, som jeg havde nudlet i tre år. Vi var to mennesker fra Las Vegas, der ikke kendte hinanden, men havde et lignende koncept.

Og det ville føre, sagde Zuiker, til den følelsesmæssige indvirkning af broderskab og kammeratskab - to store sind, der gav tilbage til samfundet med noget, der aldrig er blevet gjort.

Hvad de endte med var en forenklet menu med otte specialpizzaer og en build-your-own option, prissat til $ 9 til $ 11 plus fries, kyllingevinger, hvidløgsknuder, churro tots og friturestegt Oreos. Til pizzadejen har de hentet et firma ind, der replikerer vandet i New York og Napoli, Italien, som er kemisk ens.

Alt, hvad vi laver, er lidt fornem, lidt anderledes, sagde Zuiker. Kvalitetsmad, meget rustik, håndværkspizza. Det vil kun være drive-thru og walk-up.

hvor meget er din nettoværdi

Underholdning

Og så er der underholdningsaspektet.

Jeg skabte en Honda Civic, men Anthony kom ind og lavede den til en Bugatti, sagde Godino.

Dem, der nærmer sig gennemkørslen til restauranten i lufthavnstemaet, vil blive guidet af en medarbejder klædt som en flymekaniker, som vil vinke dem til et vindue for at bestille og betale. De vil derefter blive eskorteret ind i tunnelen, to biler ad gangen, hvor de vil se animerede film i Pixar-kvalitet, Zuiker har skabt, med Fly Pies madmaskotter i hovedrollen.

De har alle baghistorier, sagde han. De har alle problemer; de har alle sejre.

Og de har aromaer.

hvor meget er nikki baby værd

Du ser muligvis en film om en lille churro, der får sin selvtillid, sagde han, og du lugter kanel og sukker.

Du vil bruge omkring 70 sekunder i tunnelen, mens de laver din mad, hvorefter du kører frem for at hente den.

Det er din flyvefilm, sagde Zuiker. Så lander du derhjemme.

Fantastisk timing

Deres timing var tilfældig.

Vi havde ideen før COVID, sagde han, det fungerer fint under COVID, og ​​jeg tror, ​​det vil være en del af normen efter COVID.

Walk-up-vinduet, der oprindeligt var designet til leveringschauffører, er en hurtigere mulighed, men en ikke mindre underholdende, med en TikTok-væg og et karaktersted for selfies. En graffitivæg med værker af lokale kunstnere vil ændre sig kvartalsvis og være i overensstemmelse med tiden; den første indeholder tegn med blå masker.

Så der er også meget at lave uden for tunnelen, sagde Godino.

Fællesskabets fordele

Og de investeres i at gavne samfundet.

Vi synes, det er følelsesmæssigt vigtigt for vores samfund, sagde Zuiker. Dette kan være den bedste del af en persons dag.

Denne investering vil strække sig til medarbejdere. Hver medarbejder vil få et amerikansk flagplaster og en vingelapp til deres vest og vil kunne vælge mellem 2.000 andre for at afspejle deres egne interesser, det være sig Black Lives Matter, LGBTQ, havearbejde eller lignende ved høj vedligeholdelse. De sigter mod stor mangfoldighed blandt deres medarbejdere og et program med lederuddannelse.

Vi vil lodret integrere og promovere indefra og vise folk, hvordan de skal være ledere, sagde Godino.

En ung person kommer ind, sagde Zuiker, sparket ud af deres hus. Vi ansætter dem, oplærer dem, og de rykker op. Vi vil have et program, der fører til et ejerskabsniveau.

james bond film streamer på netflix

Udvidelsesplaner

De planlægger en anden placering på Craig Road nær Cannery ved slutningen af ​​året, og planlægger at franchise nationalt og måske endda globalt.

Og ændre industrien for godt, sagde Zuiker. Vi forsøger bare at efterlade en virkelig interessant arv.

Det handler om kulturen, sagde Godino. Det er meget mere meningsfuldt end at tjene penge.