'Bremse, solrig' får sidste grin blandt komedier

994066994066 2054191

Hvert år omkring dette tidspunkt snubler medier over sig selv for at basunere sitcoms død.

Når du ser ABCs nye lineup, forstår du hvorfor.

vestenvindskørsel i radiostation

Men ligesom de fleste af rollerne i en George Romero -flick - det er en zombie -reference for dig whippersnappers - er komedier ikke ligefrem døde, du genkender dem måske ikke længere. I hvert fald ikke de bedste.Af de fem serier, der konkurrerer om bedste komedie søndag på Emmys - 'The Office', '30 Rock', 'Entourage', 'Ugly Betty' og 'Two and a Half Men' - ser og føles kun 'Men' som en traditionel , filmet-før-et-live-studie-publikums-sitcom, og det er den mindst underholdende af flokken.

Netværkerne er så tabte, hvordan de får seerne til at grine, de prøver næsten ikke engang. Kun seks nye komedier debuterer i efteråret, ned fra 16 så sent som for fire år siden. NBC, der har haft hele otte nye sitcoms på sin efterårsplan, har ingen for første gang siden 1980.

Heldigvis er kablets to sjoveste komedier - 'Curb Your Enthusiasm' og 'It's Always Sunny in Philadelphia' - her for at fylde det tomrum.

'Curb' (22:00 søndage, HBO) vendte tilbage til sin sjette sæson i aftes, og 21-måneders fraværet i 'Sopranos'-stil ser ud til at have gjort det godt.

hvor meget tjener mariska hargitay pr. episode

Denne sidste sæson, hvor serieskaber og stjerne Larry David overvejede sin egen dødelighed, kunne ikke holde et lys til den forrige, der så Larry øve til sin Broadway -debut i 'The Producers'. Slutresultatet var sjovere end selve spillet.

Men med nye afsnit, der inkorporerer de sorte - en familie af orkanofre Larrys kone, Cheryl (Cheryl Hines), tvinger ham til at adoptere - 'Curb' og dens rollebesætning virker genoplivet. Larry har nu børn at lege med og, endnu vigtigere, en anden kvinde i huset (Vivica A. Fox) til at irritere.

Ikke at showets fokus har ændret sig. Larry er stadig besat af de vigtige ting i livet: om han betaler en maler for badeværelsespauser, hvorfor en sørgende ven ikke har takket ham for at have efterladt en kondolansbesked og hvad han skal gøre, når din kones bedste kæreste er Ted Danson.

Og han er stadig en frygtelig undskyldning for et menneske. 'De dage, jeg vil have sex, er jeg meget pænere,' siger Larry. 'Jeg vil være rar hele dagen. Og så vil vi have sex, og jeg vender bare tilbage til at være, som jeg er. Det er fascinerende. '

Dette bringer ham i et ubehageligt selskab med de triste, elendige tabere fra 'It's Always Sunny in Philadelphia' (back-to-back-episoder debut kl. 22 torsdag, FX). Sammen er de de seks værste mennesker på tv, der ikke hedder Glenn Beck.

jon bon jovi nettoværdi 2018

Den mest forfriskende serie, du sandsynligvis aldrig har hørt om, fokuserer på fire venner - Mac (Rob McElhenney), Dennis (Glenn Howerton), hans søster Dee (Kaitlin Olson) og Charlie (Charlie Day), der støder på som kærlighedsbarnet til Bobcat Goldthwait og Animal fra Muppets - og den lurede irske bar, de driver. Eller skal køre. De dukker næsten ikke engang op der.

Det er fordi, de har haft travlt med at foregive at være lammet, gå til abortræf for at hente kvinder og blive afhængige af at knække, så de kan gå på velfærd. De har gjort alt andet end at dræbe en drifter, men så er der stadig masser af sæson tilbage. (Tænk på det, måske er der en grund til, at 'Sunny' nu i sin tredje sæson stadig kun er et kulthit.)

hvad er chris tucker nettoværdi

Danny DeVito sluttede sig til rollelisten i sidste sæson som Dennis og Dees fremmedgjorte far. Og mens castingstuntet holdt serien i luften, føltes det altid tvunget.

Men i denne sæson har DeVito klart tiden i sit liv, uanset om han kravler gennem varmekanaler i undertrøjen under en gidselkrise a la Bruce Willis eller snubler på syre på en parkeringsplads i gymnasiet under NFL -test inspireret af Mark Wahlberg -filmen 'Uovervindelig' - eller, som det er (forkert) identificeret på showet, 'den, hvor fyren fra New Kids on the Block gør det på Eagles.'

Hvis du ikke kan vente til torsdagens premiere, er der en særlig online -episode (www.myspace.com/sunnyfx), der fungerer som et ganske godt eksempel på 'Sunny's' humor. Der er spoofs af gyserfilm, 'Law & Order' og 'Dateline: To Catch a Predator' sammen med vittigheder om Drakkar Noir og en 'Fraggle Rock'-kærlig pimp ved navn Pepper Jack. Og alle tror, ​​at Mac er en seriemorder, men han sniger sig egentlig bare rundt, fordi han er flov over at være sammen med en transseksuel. Igen.

Så måske er 'Curb' og 'Sunny' ikke for alle. (Det er heller ikke 'Two and a Half Men', for den sags skyld.)

Men som Larry David selv ville sige, de er smukke, smukke, ret gode.

CHRISTOPHER LAWRENCELIFE ON THE COUCH