Damon Wayans Jr Netværdi

Hvor meget er Damon Wayans, Jr værd?

Damon Wayans, Jr Netværdi: $ 9 millioner

Damon Wayans Jr. Netværdi: Damon Wayans, Jr. er en amerikansk skuespiller, komiker og forfatter, der har en nettoværdi på 9 millioner dollars. Wayans er sandsynligvis bedst kendt for sin rolle i sitcom 'Happy Endings.' Han er også kendt for at optræde i komedieserien 'New Girls.' Uden for tv-arbejde har Wayans Jr. optrådt i en lang række filmprojekter og er en etableret stemmeskuespiller. I løbet af sin karriere er han blevet nomineret til flere priser.

Tidligt liv: Damon Kyle Wayans Jr. blev født den 18. november 1982 i Huntington, Vermont. Damon er medlem af den berømte Wayans-familie, som inkluderer en række underholdningsprofessionelle. Hans far er Damon Wayans, en skuespiller og en velkendt stand-up komiker. Damons onkler og tanter inkluderer Keenan Ivory Wayans, Shawn Wayans, Kim Wayans og Marlon Wayans, som alle er kendte personer inden for underholdningsindustrien. Opdraget sammen med tre yngre søskende, blev Damon tiltrukket af at handle fra en meget ung alder.

Karriere: I en alder af 12 år gav Damons far ham en rolle i 1994-filmen 'Blankman'. Han fulgte op med en rolle sammen med sin far i sitcom 'Min kone og børn.' Hans far baserede karakteren omkring Damons personlighed, og Damon vendte senere tilbage til serien for at blive stabsforfatter. I løbet af de næste par år begyndte Wayans Jr. at skære et navn til sig selv i underholdningsindustrien og skrev til skitsekomedieserien 'The Underground' og tjente en stående ovation for sin optræden på 'Def Comedy Jam.'

Han spillede derefter hovedpersonen i filmen 'Dance Flick', som blev produceret af medlemmer af hans familie. En stor pause kom i 2011, da Damon Wayans Jr. bookede en hovedrolle i ABC-serien 'Happy Endings.' Selvom serien fik stærke anmeldelser, blev den aflyst efter tre sæsoner. Som et resultat af hans optrædener i showet blev Damon nomineret til bedste birolle i en komedieserie ved NAACP Image Awards og Critic's Choice Television Awards.

(Foto af Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Selvom Damon Wayans Jr. optrådte i en pilot for showet 'New Girl', blev hans rolle skrevet ud på grund af planlægning af konflikter med 'Happy Endings'. Imidlertid begyndte han senere at optræde i showet, og i 2013 blev det meddelt, at han ville fortsætte i sin rolle i hele sæson 3. Før udgivelsen af ​​sæson 4 blev Wayans Jr. opgraderet til en serie regelmæssigt. Selvom Damon skulle vises sammen med Amber Stevens West i en ny serie kaldet 'Happy Together', blev showet aflyst efter tretten episoder på grund af dårlige ratings.

I 2014 optrådte Wayans Jr. i filmen 'Let's Be Cops.' Det år etablerede han sig også som stemmeskuespiller i filmen 'Big Hero 6' og udtrykte Wasabi's karakter. To år senere gav han udtryk for karakteren af ​​Wild Arms i 'The Land Before Time XIV: Journey of the Brave.' Senere samme år optrådte han i filmen 'How to Be Single.' I 2018's 'Super Troopers 2' tog han rollen som Trooper Wagner.

Derudover har Damon Wayans Jr. optrådt i tv-serier som 'Brooklyn Nine-Nine', 'Curb Your Enthusiasm' og 'Bob's Burgers.'

Relationer: En af Damon Wayans Jr.s første højt profilerede forhold var med Aja Metoyer. I løbet af deres forhold havde de to børn sammen, inden de besluttede at gå hver til deres vej. I 2016 giftede Damon Wayans Jr. sig for første gang efter at have været forlovet med Samara Saraiva.

Damon Wayans Jr Netværdi

Damon Wayans, Jr.

Nettoværdi: $ 9 millioner
Fødselsdato: 18. nov 1982 (38 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Komiker, skuespiller, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion