Og Marino nettoværdi

Hvor meget er Dan Marino værd?

Dan Marino Netværdi: $ 50 millioner

Dan Marino Netværdi og løn: Dan Marino er en pensioneret amerikansk fodboldspiller, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. Efter en 17-sæson karriere i NFL blev Marino en rekordstor quarterback. Selvom han aldrig vandt Super Bowl, anses han bredt for at være en af ​​de største quarterbacks nogensinde. Dan var en værdifuld del af Miami Dolphins-holdet, og han vandt hædersbevisninger som NFL Rookie of the Year og NFL Most Valuable Player. Efter at han gik på pension før sæsonen 2000, blev Dan Marino optaget i Pro Football Hall of Fame i 2005. Uden for fodbold er Marino berømt for at optræde i en række tv- og filmprojekter. Han har også været tæt involveret i filantropiske aktiviteter gennem årene.

Karriereindtjening og påtegninger : Da han sluttede sig til Dolphins i 1983 underskrev han en fireårig kontrakt på 2,1 millioner dollars. I sin sidste sæson tjente han 6 millioner dollars pr. Sæson. I løbet af sin NFL-karriere tjente Dan 51,5 millioner dollars i samlet løn. Han har også tjent titusindvis af millioner fra påtegninger, der er fortsat godt efter pensionering.

Ifølge en New York Times-profil af Marino i 2002 havde Dan på dette tidspunkt en nettoværdi på 45 millioner dollars med cirka 23 millioner dollars i likvide aktiver, 15 millioner dollars i fast ejendom og flere millioner dollars foretaget i private investeringer inklusive en bank, kontor bygninger og en golfbane. Desværre vil nogle af disse ejendomsaktiver og private investeringer i sidste ende skrue op for maven, som vi detaljerer senere i denne artikel. På det tidspunkt tjente han 2 millioner dollars om året som co-vært for 'Inside the NFL' og $ 1 million fra tilslutninger med virksomheder som AutoNation og Nabsico.

Tidligt liv: Daniel Constantine Marino Jr. blev født den 15. september 1961 i Pittsburgh, Pennsylvania. Han blev opvokset sammen med to søstre i en familie med italiensk og polsk forfædre og gik i katolske skoler som barn. Han var oprindeligt dygtig i både baseball og fodbold i løbet af sine gymnasiedage.

Efter eksamen fra gymnasiet gik Dan på University of Pittsburgh og spillede med Panthers fra 1979 til 1982. I løbet af denne periode fik Panthers en førsteplads i nationen og havde gavn af en talentfuld gruppe - hvoraf mange senere blev succes i NFL. Desværre dyppede Dans form i løbet af sit sidste år - lige før han kom ind i NFL-udkastet.

Karriere: I 1983 blev Marino udarbejdet af Miami Dolphins som den 27. samlede valg i første runde. I løbet af sin rookiesæson satte Dan flere nye rekorder. I sin anden sæson havde han slået endnu flere rekorder - hvoraf mange stadig er i 2020. På trods af at han nåede Superbowl i 1984 tabte Dolphins mod 49ers.

I løbet af denne midten af ​​sin karriere fortsatte Dan med at spille på et forbløffende højt niveau. I 1992 førte han ligaen i forbipasserende værfter. Han fortsatte med at føre delfinerne til yderligere Superbowls, og i 1996 blev han den første quarterback i NFL-historien, der kastede 50.000 karrierer forbi værfter. I 1999 havde han kastet 60.000 passerende værfter. Hans karriere ville slutte et år senere, og hans sidste sejr var mod Seattle Seahawks.

Relationer: I 1985 blev Dan Marino gift med Claire D. Veazey. I løbet af deres forhold har de haft seks børn sammen. I 2013 indrømmede Dan, at han havde en affære med en CBS-medarbejder tilbage i 2005. Som et resultat af denne affære blev Marino far til et syvende barn. Han betalte angiveligt denne CBS-medarbejder millioner af dollars for at holde deres affære stille i et forsøg på at opretholde sit omdømme.

Yderligere ventures: Marino blev involveret i en række forretningsforetagender, selv før han gik på pension. I 1997 overtog han en markedsføringsrolle hos Team Cheever i Indy Racing League. Han medejede derefter et NASCAR-team med chauffør Bill Elliott ved rattet. I 1992 oprettede han Dan Marino Foundation, en filantropisk organisation, der har rejst og distribueret over $ 22 millioner til forskning og behandling af neurologiske sygdomme.

Finansielle problemer: I 2012 blev det rapporteret, at Dan Marino havde mistet et beløb på 13,6 millioner dollars, efter at et firma ved navn Digital Domain Media Group Inc. gik konkurs. Det var imidlertid vanskeligt at bestemme det nøjagtige omfang af hans tab. De tæt på Dan sagde, at de ikke havde nogen idé om, hvor meget den tidligere quarterback faktisk havde investeret i det dømte firma.

En rapport sagde, at Dans aktier i virksomheden på et tidspunkt var værd $ 14,5 millioner. Efter at værdien af ​​hver aktie faldt til 55 cent, gjorde mange observatører matematik og kom til den konklusion, at Marino havde mistet $ 13,6 millioner. Digital Domain Media Group skabte en hel del røre efter at have oprettet et hologram af Tupac på Coachella Music Festival.

Ejendom: I 2008 blev Marino hårdt ramt af det nedbrudte ejendomsmarked, og han accepterede et tab på $ 600.000, da han solgte et 9.250 kvadratmeter stort hjem i Parkland. Han og hans kone havde oprindeligt købt huset i 2005 for $ 2,95 millioner. I 2009 blev det rapporteret, at Dan havde problemer med at sælge sit hjem i Weston, Florida. I et forsøg på at 'sødme aftalen' pyntede Marino huset med designermøbler til mere end 1,5 millioner dollars og tilføjede det til aftalen.

Han og hans kone Claire havde oprindeligt noteret hjemmet til 15,9 millioner dollars i 2006, før de skar ned til 13,5 millioner dollars. Ingen købere syntes interesseret i det 15.000 kvadratmeter store toscanske hjem, der har 10 soveværelser, en pool, en vinkælder på 5.000 flasker og en udendørs dam med ægte bas, der svømmer indeni. Hjemmet ligger også på en halvø med en 4,3 hektar stor grund.

I 2011 blev det meddelt, at Dan endelig havde formået at sælge sit hjem - men til en sindssygt reduceret pris på 7,2 millioner dollars. Selvom han modtog mindre end halvdelen af ​​det, han oprindeligt noterede hjemmet for, tjente Marino stadig fortjeneste. Dette skyldes, at han købte hjemmet tilbage i 1995 for 2,15 millioner dollars. Marino og hans kone forlod formodentlig ikke Weston, da de har en anden lejlighed i området, som de har ejet i nogen tid.

I 2015 købte Dan og hans kone en anden lejlighed på Fort Lauderdale-stranden. Selvom prisen aldrig blev afsløret, starter enhederne i den luksuriøse 'Auberge Beach Residences & Spa' bygning på en kølig $ 1,8 millioner. Dan pådrog endnu et bemærkelsesværdigt tab i 2018, da han solgte et byhus i Weston for $ 90.000 mindre end det, han oprindeligt havde købt det til. 11 år tidligere havde Marino købt lejligheden for $ 655.000.

Rapporter viser, at ejendommen i de seks år før Marinos oprindelige køb af denne lejlighed var fordoblet i værdi. Desværre spillede det samme mønster ikke ud, efter at Dan overtog ejerskabet, og han blev tvunget til at acceptere et beløb på $ 565.000 for ejendommen 11 år senere.

Og Marino nettoværdi

Dan Marino

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 15. september 1961 (59 år)
Køn: Han
Højde: 1,93 m (6 fod 3 tommer)
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller, skuespiller, sportsanalytiker, restauratør, tv-station
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion