Daniel Radcliffe Netværdi

Hvor meget er Daniel Radcliffe værd?

Daniel Radcliffe nettoværdi: $ 110 millioner

Daniel Radcliffes løn

$ 15 millioner

Daniel Radcliffe nettoværdi: Daniel Radcliffe er en britisk skuespiller, der har en nettoværdi på 110 millioner dollars. Daniel Radcliffe er en af ​​de rigeste berømtheder i Storbritannien og er bedst kendt for sine roller i den meget succesrige Harry Potter-filmfranchise. Født 23. juli 1989 i London har Radcliffe optrådt i alle Harry Potter-filmene. På sit højdepunkt tjente han 15 millioner dollars årligt som filmskuespiller.

Tidligt liv : Daniel er det eneste barn til Alan George Radcliffe, en litterær agent, og Marcia Jeannine Gresham, en casting agent. Hans far blev opvokset i Nordirland, og hans mor er af jødisk herkomst. Begge Radcliffes forældre døbede med at handle, da de var børn.

Radcliffe vidste, at han ville være skuespiller i en alder af 5, og han scorede sin første skuespil i 1999, da han var 10 år gammel. Han spillede en ung David Copperfield i BBC One's tv-delte tv-tilpasning af Charles Dickens 'roman med samme navn.

Harry Potter succes og løn : I 2000 blev Radcliffe inviteret til audition for titelrollen i den første Harry Potter-film, Harry Potter og Philosopher's Stone (udgivet som Harry Potter og Sorcerer's Stone i USA). Efter en række tilbagekaldsudspil og en otte måneders ventetid blev han tilbudt rollen. Det ville blive breakoutet, der bragte ham international berømmelse og rigdom.

Den første Harry Potter-film blev udgivet i 2001, og den unge Daniel fik angiveligt en lønseddel på 1 million dollars. Den anden film i serien, Harry Potter and the Chamber of Secrets, blev udgivet et år senere og fik en lignende box-office succes. Det tjente også Radcliffe et gebyr på $ 3 millioner. Selvom disse tal lyder højt for de fleste af os, er de ikke noget i forhold til de lønsedler, Radcliffe ville befale for de resterende film i serien.

Harry Potter og fangen fra Azkaban, udgivet i 2004, tjente Radcliffe en lønningsdag på $ 6 millioner. Han fortsatte med at tjene 11 millioner dollars til Harry Potter og ildbægeren og 14 millioner dollars til Harry Potter og Fønixordenen, der blev frigivet i henholdsvis 2005 og 2007. Den sjette film, Harry Potter og Half-Blood Prince, bragte angiveligt Daniel yderligere 24 millioner dollars. Den sidste bog i serien blev opdelt i to film: Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 (udgivet i 2010) og del 2 (udgivet i 2011). Radcliffes samlede indtjening fra begge film var $ 50 millioner.

Da serien fortsatte med at vokse i popularitet og anerkendelse, blev Daniel Radcliffe og hans medstjerner internationale berømtheder. I en alder af 16 blev Radcliffe den yngste ikke-kongelige, der fik sit portræt hængt i National Portrait Gallery. I 2006 blev Radcliffe og hans to største co-stjerner, Emma Watson og Rupert Grint, inviteret til at efterlade aftryk af deres hænder, fødder og tryllestave uden for Graumans kinesiske teater i Hollywood. Anmeldelser af filmene var generelt gunstige, og serien blev den mest indtjenende filmfranchise nogensinde lige efter The Marvel Cinematic Universe-film og Star Wars.

Harry Potter løn og indtjening I alt tjente Daniel Radcliffe i alt mindst 100 millioner dollars fra franchisen mellem grundløn, fortjeneste, løbende royalties og andre indtægtskilder. For den sidste rate i 2011 var hans grundløn 33 millioner dollars, hvilket er det samme som at tjene omkring 40 millioner dollars i dag.

Andet arbejde : Selvom Daniels tidlige karriere var fokuseret på Harry Potter-franchisen, optrådte han i andre roller i disse år. Hans filmdebut kom i 2001, da han optrådte i The Taylor of Panama, med Pierce Brosnan i hovedrollen. Han optrådte i 2002 West End-produktionen af ​​The Play What I Wrote, 2007-filmen December Boys og tv-filmen My Boy Jack fra 2007.

I 2006, i en alder af 17, optrådte Daniel Radcliffe på scenen i stykket Equus i sin første genoplivning siden sit første løb i 1973. Radcliffe overtog hovedrollen som Alan Strang, en stabil dreng, der har en besættelse af heste. Det var en markant afvigelse fra hans typiske ungdommelige roller og viste verden, at han havde de fungerende karbonader til at udvide sit repertoire. Forhåndssalget til showet toppede £ 1,7 millioner, og rollen skabte betydelig medieinteresse før åbningen, dels fordi Radcliffe dukkede op i en nøgen scene. Hans præstation fik positive anmeldelser, og kritikerne var imponeret over dybden i hans mod-type rolle.

Kort efter Harry Potter-franchisen sluttede, dukkede han op på scenen i Hvordan man lykkes i forretningen uden virkelig at prøve og modtog igen positive anmeldelser. I 2012 optrådte han i The Woman in Black, hans første filmprojekt efter Harry Potter. Han fortsætter med at optræde på scenen og i film.

Personlige liv : Ud over sine skuespilroller har Radcliffe udgivet adskillige poesistykker under et pseudonym. I 2008 afslørede han, at han har en mild form for dyspraxia, en motorisk færdighedsforstyrrelse, der påvirker hans koordination. Han deler sin tid mellem Fulham, London og sit hjem i West Village på Lower Manhattan i New York.

Radcliffe har vist støtte til en række forskellige årsager, hvoraf mange involverer børns rettigheder og sundhedsydelser. Han er en åbenlyst talsmand for LGBT ungdoms selvmordsforebyggelse og lige rettigheder.

Selvom han tjente en lille formue på Harry Potter-filmene, har Radcliffe udtalt, at han næppe har rørt pengene. Han betragter sig heldig, at han aldrig behøver at bekymre sig om penge og kan være meget selektiv med hensyn til de projekter, som han vælger at arbejde på. I fremtiden håber Radcliffe at instruere og producere film.

Resumé : Daniel Radcliffe er en britisk skuespiller, der har en nettoværdi på 110 millioner dollars. Han er bedst kendt for sin titelrolle i Harry Potter-serien med otte film, og han har også spillet i adskillige andre film og sceneshows.

Daniel Radcliffe Netværdi

Daniel Radcliffe

Nettoværdi: $ 110 millioner
Løn: $ 15 millioner
Fødselsdato: 23. juli 1989 (31 år)
Køn: Han
Højde: 1,65 m (5 fod 4 tommer)
Erhverv: Skuespiller
Nationalitet: Det Forenede Kongerige

Daniel Radcliffe indtjening

Klik for at udvide
  • Harry Potter og Dødsregalierne: Del 2 $ 33.000.000
  • Harry Potter og Dødsregalierne: Del 1 $ 20.000.000
  • Harry Potter og Fønixordenen $ 14.000.000
  • Harry Potter og ildbægeren $ 11.000.000
  • Harry Potter og hemmelighedskammeret $ 3.000.000
  • Harry Potter og troldmandens sten $ 1.000.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion