Mørk komedie 'Pain & Gain' over-the-top

Dwayne Johnson spiller som Paul Doyle, fra venstre, Mark Wahlberg portrætterer Daniel Lugo og Anthony Mackie spiller Adrian Doorbal iDwayne Johnson spiller som Paul Doyle, fra venstre, Mark Wahlberg portrætterer Daniel Lugo og Anthony Mackie spiller Adrian Doorbal i 'Pain & Gain'.

De eneste muskler, de aldrig trænede, var deres hjerner.

hvor meget er bobby flay værd

Ok fint. Hjernen er teknisk set et organ. Men det er ikke sådan, at medlemmerne af Sun Gym Gang ville kende forskellen.

Trioen af ​​lunkheads i hjertet af midnat-i-en-kulmine mørk komedie Pain & Gain kommer ud som de tre Stooges på steroider.Dømte svindler Daniel Lugo (Mark Wahlberg) bænker 400 pund, sætter sig på hug 500 og dukker op på et forretningsmøde med en dokumentmappe og jeansshorts.

Paul Doyle (Dwayne Johnson), en hår-udløsende voldelig, nyfødt, afhængig misbruger, er frisk sprunget fra Attica for et tilstoppet indbrud i juletiden.

Og Adrian Doorbal (Anthony Mackie), Lugos andre personlige træner, der lider af besejret phallus syndrom, vil gøre alt for større muskler, herunder guzzling modermælk.

For sin første selvbeskrevne lille film ser det ud til, at instruktør Michael Bay sigter efter en tegneserie, som Coen-brødrene og Carl Hiassen måske har klækket i tillægsgangen til en GNC.

hvad er nettoværdien af ​​tiger woods

Og overraskende, i betragtning af hans Transformers-tunge CV, kommer Bay farligt tæt på at lykkes.

Wahlbergs Lugo er en drømmer-en tykhalset, endnu tykkere kranium, men ikke desto mindre en drømmer.

Han idoliserer Rocky, Scarface og fyrene fra The Godfather, fordi de var selvfremstillede mænd. Og han er særligt modtagelig for et seminar, der bliver rig-nu, arrangeret af infomercial-konge Johnny Wu (en perfekt castet Ken Jeong).

Så da Victor Kershaw (Tony Shalhoub), en af ​​hans smartere Sun Gym -klienter, ikke vil stoppe med at prale med sin rigdom - han ejer trods alt Schlotzskys ved lufthavnen - Lugo beslutter, at den hurtigste måde at opnå den amerikanske drøm er at stjæle det.

Han indskriver Doyle og Doorbal til det, der burde være en simpel snatch-and-grab, og tænker, at de kan kidnappe Kershaw, få ham til at skrive under på sin formue og derefter sætte ham fri, uden at han nogensinde lærer deres identitet at kende.

Efter et par mislykkede forsøg med latterlige kostumer, håndsignaler og taktik hentet fra actionfilm og mindre end overlegen logik-fortæller Lugo til sine kohorter, at Delta Force kunne gennemføre det raid, de planlægger på 53 sekunder, men med trioens overlegen atletik, skulle det kun tage dem 40 - de får deres mand.

george Clooney nettoværdi født rig

De aner bare ikke, hvad de skal gøre med ham, når de først har ham.

Wahlberg, der pakkede så meget muskler til rollen, at han ligner en specialeffekt, skaber en behageligt svag leder - den slags, der tager tid at få en pumpe midt i oprydningen på et gerningssted.

Men som både holdets stærkeste medlem og dets svageste led, er Johnson en åbenbaring.

Iført en række religiøse tema-t-shirts strakt hen over sit massive bryst, synker Johnson tænderne i sin bedste, mest lagdelte rolle endnu.

Når Kershaw bliver overbevist om, at han ikke kommer til at klare det i live, slår han ud over Johnsons Doyle ved at erklære: Når jeg kommer til himlen, vil jeg fortælle Jesus, hvad du gjorde. Doyles bange svar - Du vil ikke fortælle Jesus noget! - er leveret med sådan en barnlig overbevisning, det er svært ikke at rodfæste den store galoot.

Hvis dette var Of Mus and Muscleheads, ville Johnson spille Lennie Small.

Men lige når du tror Pain & Gain umuligt kunne blive mørkere end at få et offer holdt som gidsel i uger og slået med sexlegetøj (spørg ikke), gør det det.

Eksponentielt.

Så over-the-top som tingene i sidste ende bliver-at se Lugo og Doorbal returnere en motorsav tilstoppet med menneskehår til Home Depot er ikke engang toppen af ​​sin forkerthed-Pain & Gain er baseret på en sand historie.

Manuskriptforfattere Christopher Markus og Stephen McFeely (Captain America -filmene) tilpassede Pete Collins ’Miami New Times -artikler, og Bay går langt for at minde dig om, at det du ser virkelig skete. Han afbryder endda en særligt skandaløs scene med titlen på skærmen, Dette er stadig en sand historie.

hvor meget er maroon 5 værd

Det er den slags film.

Og det virker ikke altid.

hvor meget var george jefferson værd

For det første er der så mange voiceovers og indre monologer, at meget af Pain & Gain kunne fordobles som et radiospil.

Men der er nok, der gør det-især Johnsons karakterarbejde, en lavmælt drejning af Ed Harris som privat efterforsker og nogle grin fra Rebel Wilson som Doorbals penisygeplejerske-til at fastholde håbet om, at Bay kan fortsætte denne mere ambitiøse, mindre- kommerciel (i hvert fald for ham) vej.

Lige så snart han og Wahlberg er færdige med at skyde Transformers 4.


Anmeldelse

Smerter og gevinst

130 minutter

R; blodig vold, groft seksuelt indhold, nøgenhed, sprog igennem og stofbrug

Karakter: B-

Flere steder