Dave, Mahoney og DK’s sidste Las Vegas -show er 21. august

Dave, Mahoney og DK (Facebook)Dave, Mahoney og DK (Facebook)

Morgenradioholdet fra Dave Farra, Jason Mahoney og Daena Kramer tager springet fra Las Vegas til Houston, fra det 32. rangerede marked til nr. 6.

De blev rekrutteret af deres tidligere KXTE -chef, Charese Fruge, vicepræsident/programmering af CBS Las Vegas. Hun flyttede til KHMX i Houston i år for at indtage en lignende stilling.

Trækket er blandt de største spring af et radioteam i Las Vegas. KLUCs Chet Buchanan tog til Portland i 2002 i tre år, før han vendte tilbage.

KXTE-FM (107,5) toppede de seneste Nielsen-bedømmelser for personer i alderen 18 til 34 år. Disse bedømmelser udkom i sidste uge.

Showets succes, sagde Mahoney, ligger i holdets nære venskaber.

Showets tidlige samfundsinddragelse gjorde også en forskel, sagde han.

hvor meget er Mark Levin værd

I deres første år indgik de et samarbejde med UFC om Fight Holiday Hunger, et drive der producerede 300.000 måltider til Three Square.

Før det troede alle, at vi var degenererede, sagde Mahoney.

Producer Jered Jones vil slutte sig til on-air personligheder. De flytter fra alternativ til Hot AC, en blanding af alternativ og Top 40.

De vil lave deres sidste liveshow 21. august. Der er planlagt en afslutningsfest med fans.

Farra voksede op i Brainerd, Minn., Mahoney i St. Louis, Kramer er en pige i Los Angeles -dalen, og Jones er Las Vegas.

I andre lokalradionyheder lagde talkshowværten Alan Stock følgende op på sin Facebook-side i sidste uge: Rygter er sande; Jeg er ikke længere på KDWN. Jeg kan ikke diskutere detaljerne. Men de var ikke andet end professionelle og støttende, da jeg fik besked. Tag ikke fejl, de er gode mennesker. Selvom jeg ikke længere er på KDWN, forhindrer det mig ikke i at dele min vittige kommentar og stemme af sund fornuft og fornuft med alle mine mangeårige lyttere regelmæssigt.

Stock sluttede sig til KDWN-AM i august 2012 efter et 12-årigt løb på KXNT.

Scenen og hørt

hvem er den nye kfc mand

Britney Spears fortsætter med at argumentere stærkt for en udvidelse af ophold på Planet Hollywood Resorts Axis -teater. Hun havde næsten udsolgte skarer i weekenden på stedet med 4.000 pladser. Caesars Palace afventer svar fra Spears og hendes team på Caesars tilbud om at forlænge hendes ophold. ... Boksning har haft sin andel af storslået teater, når det kommer til vilde indvejninger. Mike Tyson leverede ofte nogle af de bedre fyrværkeri. Men dette var ingen vejning. Det var et grundlæggende foto mellem den tidligere tredivisionsmester Shane Mosley og Ricardo Mayorga, en af ​​boksningens mest berygtede skraldespilere. I byen til Nevada's Boxing Hall of Fame -introduktionsceremoni var de i en Caesars Palace -suite, der promoverede deres kamp den 29. august om pay per view i Forum i Inglewood, Californien. Da fotografer forsøgte at få Mosley og Mayorga tæt nok på et billede, Mayorga tændte en cigaret og gik op til Mosley og pustede væk. Da han var næse til næse, blæste han store røgskyer i Mosleys ansigt. Mosley reagerede på punkbevægelsen ved at smide cigaretten ud af munden på Mayorga, der gik ballistisk. Det var fedt. Kan ikke vente på indvejningen.

Observationer

Dansestjernesøskende Derek og Julianne Hough, med rollebesætningen og besætningen på deres Move ?? tourproduktion på Tao natklub (venetiansk) lørdag efter deres afsluttende show. Også i Tao: YouTube -sensation Meghan Rienks, der fejrede sin 22 -års fødselsdag, som var den 4. august ... Ved Spears 'forestilling lørdag: Elektronisk dansemusik -superstjerne Skrillex og modedesigner Jeremy Scott, der designede det ikoniske stewardess -outfit, hun havde på sig i sin Toxic? ? musikvideo. ... Tidligere pro -wrestler Bill Goldberg, der spiste på Andiamo Italian Steakhouse (D) med sin kone Wanda, før han så Zowie Bowie fra ejerens kasse. ... Spears, der spiste frokost torsdag med sine to drenge og en af ​​deres venner, i Sushisamba (Palazzo). To sikkerhedsvagter og en barnepige spiste i nærheden.

The Punch Line