David Caruso nettoværdi

Hvor meget er David Caruso værd?

David Caruso nettoværdi: $ 35 millioner

David Carusos løn

$ 375 tusind pr. Episode

David Caruso nettoværdi og løn: David Caruso er en amerikansk skuespiller og producent, der har en nettoværdi på $ 35 millioner. I dag er Caruso sandsynligvis bedst kendt for at spille karakterer som detektiv John Kelly og løjtnant Horatio Caine i henholdsvis kriminaldramaer som 'NYPD Blue' og 'CSI: Miami'. Uden for disse to hovedroller har David optrådt i en lang række yderligere projekter, der spænder fra film i 80'erne til yderligere tv-serier langt ind i 2000'erne.

I 2012 besluttede Caruso at trække sig tilbage fra skuespil og forfølge muligheder inden for kunstbranchen efter annulleringen af ​​'CSI: Miami.' I løbet af sin karriere har Caruso vundet en række priser og hædersbevisninger. Disse inkluderer en Golden Globe Award for hans optræden på NYPD Blue og en Blockbuster Entertainment Award for favorit birolle i kategorien 'Suspense' for hans rolle i filmen 'Proof of Life'.

Tidligt liv: David Stephen Caruso blev født den 7. januar 1956 i Forest Hills, Queens, New York. Opdrættet i en romersk-katolsk husstand afslørede Caruso senere, at han måtte opføre sig som sin egen farsfigur, da hans far forlod familien. David var kun to på det tidspunkt, og hans mor (en bibliotekar) opdragede Caruso som enlig mor. Efter at have gået på en katolsk skole gik David i gymnasiet i Briarwood, inden han blev uddannet i 1974.

I sin ungdom arbejdede Caruso som biografindvarsler. Mens han var på jobbet, så David mere end 80 film om ugen, og dette var en af ​​de faktorer, der udløste hans kærlighed til skuespil. I et interview indrømmede Caruso, at han og hans kolleger ville udføre nogle af scenerne fra deres yndlingsfilm bag på teatret. Nogle af hans største inspirationer i denne periode var skuespillere som Humphrey Bogart, James Cagney og Edward G. Robinson.

Karriere: Efter en kort optræden i en lidt kendt film fra 1980 kaldet 'Getting Wasted' fik Caruso først stor anerkendelse for sin rolle som kadet i 'En officer og en gentleman'. I resten af ​​80'erne bookede Dave biroller i film som 'First Blood', 'Blue City', 'China Girl' og 'Twins.'

I denne periode vovede Caruso sig også for fjernsynsarbejde for første gang og startede med en rolle i NBC-politidramaet 'Hill Street Blues'. Han portrætterede den virkelige amerikanske olympiske spiller James Brendan Connolly i miniserien 'De første OL: Athen 1896.' Mod slutningen af ​​80'erne optrådte Caruso i et par episoder af 'Crime Story' og musikvideoen til sangen 'Voyage, voyage' af Desireless.

I løbet af 90'erne begyndte Dave virkelig at slå sig ned i sin typecast som politibetjent og startede med film som 'Kings of New York' og 'Mad Dog and Glory.' Han optrådte også som en stum person i filmen 'Hudson Hawk.' I 1993 kom Carusos første store hovedrolle med 'NYPD Blue'. Imidlertid forlod han showet efter kun et år på grund af mislykkede lønforhandlinger. Desværre stagnerede hans karriere derefter som et resultat.

Han kunne ikke etablere sig som en førende mand i film, og både 'Kiss of Death' og 'Jade' var skuffelser i midten af ​​90'erne - både kritisk og kommercielt. I 1997 var han vendt tilbage til tv-arbejde med en rolle som advokat i serien 'Michael Hayes.' I 2000 var hans filmkarriere forbedret, efter at han optrådte i 'Proof of Life' med en birolle. En hovedrolle fulgte i 2001 med gyserfilmen 'Session 9.' Kritikere roste hans forestillinger i begge disse film.

I 2002 accepterede Caruso, hvad der sandsynligvis er den mest definerende rolle i sin karriere: Løjtnant Horatio Caine i 'CSI: Miami.' Han optrådte også i mange 'CSI' spin-offs, hvor han gentog sin rolle i fire af de andre serier. Efter ti år blev 'CSI: Miami' annulleret i 2012. Dette fik Dave til at gå væk fra at handle og fokusere på kunstbranchen.

Relationer: Efter at have splittet sin første kone, giftede David sig med skuespillerinden Rachel Ticotin i 1984. I løbet af deres treårige forhold bød de et barn velkommen i verden, inden de splittede i 1987. Caruso indledte derefter et forhold til Liza Marquez. De daterede i en årrække, inden de splittede hinanden i 2007. I løbet af denne periode havde parret to børn sammen.

Senere sagsøgte Marquez David Caruso og søgte mere end 1,2 millioner dollars og en gerning til et hjem, som hun hævder, at David lovede hende. Carusos ekskæreste vidnede i retten, at han lovede at støtte hende, selv efter at deres forhold var afsluttet, hvilket er et klassisk eksempel på et 'common law' forhold, der ville blive anerkendt af californiske domstole i forbindelse med underholdsbidrag.

Da alt var sagt og gjort, sagsøgte Marquez Caruso for bedrageri, misligholdelse af deres forligsaftale og følelsesmæssig nød. Retsdokumenter afslørede, at Davids eks malede ham som en voldelig figur og en 'tilbageholdende' far. Hun hævdede også, at hun og Caruso kom til en aftale, der ville have efterladt hende med $ 1 million (plus $ 200.000 i advokatsalær) og et hjem i San Fernando Valley. I en officiel erklæring benægtede Carusos advokater voldsomt sådanne krav.

NYPD Blue lønkamp: I løbet af den første sæson af 'NYPD Blue' tjente David angiveligt $ 42.500 pr. Episode. Han følte berømt ikke, at denne løn var høj nok. I den næste sæson forsøgte han ikke kun at få en sekscifret løn pr. Episode (angiveligt $ 100.000 pr. Episode), men han krævede også en række andre 'bonusser'. Disse bonusser omfattede en 38 fods trailer, fredag ​​fri, en kontorsuite, to Manhattan-suiter, 12 førsteklasses flybilletter og hans eget team af privat sikkerhed. Da han ikke fik nøjagtigt det, han ønskede, stoppede Caruso. Hans beslutning ville senere blive beskrevet som en af ​​de største fejl i fjernsynshistorien, da Carusos karriere blev grundlagt i det næste årti eller deromkring, indtil 'CSI: Miami' blev et kæmpe hit. David optrådte i 26 episoder af 'NYPD Blue'. Serien gik på luft 235 episoder uden ham under løbet.

CSI Løn : Selvom Carusos løn svingede over tid, mens han optrådte i 'CSI: Miami', tjente han på et tidspunkt et højeste beløb på $ 375.000 pr. Episode. Det fungerede omkring $ 9 millioner pr. Sæson.

Ejendom: Dave Caruso ejer en ejendom i Sherman Oaks sammen med boliger, der ejes af mange andre berømtheder i området. Han købte dette 1.650 kvadratmeter store hjem i 2005 for $ 1,85 millioner.

David Caruso nettoværdi

David caruso

Nettoværdi: $ 35 millioner
Løn: $ 375 tusind pr. Episode
Fødselsdato: 7. jan 1956 (65 år)
Køn: Han
Højde: 1,83 m (6 fod)
Erhverv: Skuespiller, filmproducent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

David Caruso indtjening

  • CSI: Miami $ 200.000 / episode
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion