Dayna Roselli forlader KTNV Channel 13

Dayna Roselli vises med meteorolog Justin Bruce på KTNV Channel 13 onsdag den 9. oktober ...Dayna Roselli vises med meteorolog Justin Bruce på KTNV Channel 13 onsdag den 9. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

D.R. er klar til noget R&R.

Dayna Roselli, en populær morgenpersonlighed på Las Vegas TV siden 2004, markerede hendes sidste dag på KTNV Channel 13 i fredags. Rosellis fireårige kontrakt med stationen er udløbet, og hun var ivrig efter at rykke fra sin morgenplan.

Roselli gentager, at hun opholder sig i Las Vegas. Hun planlægger også at dekomprimere.Efter næsten 15 år på morgenvagten i Las Vegas, har jeg besluttet, at jeg har brug for en ændring i timer og lidt søvn! Roselli sagde i en erklæring torsdag. Det er altid en vanskelig beslutning, når du elsker det, du laver. Jeg er taknemmelig for mine sidste fire år på KTNV, og så stolt af det team, jeg har arbejdet med !! En ting, der ikke vil ændre sig, er min kærlighed til Las Vegas og de mennesker, der bor her.

KTNV General Manager Chris Way har ikke annonceret en erstatning for Roselli eller for hendes udsendelsespartner Beth Fisher , der forlod stationen Sept. 27 . Han sagde fredag, at søgningen efter begge ankre er uheldig.

Roselli startede i Las Vegas ABC-filialen i oktober 2015. Hun var tidligere vært på KXNT 100,5 FM og otte år ved morgenanker og trafikreporter på KLAS-Kanal 8 efter ankomsten til Las Vegas i april 2004. For at oplyse, din virkelig har optrådt med Roselli på middag siden foråret 2016.

Ligesom årsagerne fra hendes ven og on-air partner Fisher, siger Roselli, at hun er over den tidlige morgenrutine. Hun har endnu ikke stillet op på næste fase af sin karriere og sit liv.

Fordi jeg har været på morgenvagten, stod op klokken 2 og levede en travl livsstil, har jeg ikke haft tid til at beslutte mig endnu, siger Roselli. Jeg trækker vejret. Lytte til ideer. Nyder venner får jeg ikke ofte set. Jeg har ingen planer om at forlade Las Vegas!