Death Valley 49ers Ecampment fejrer områdets fortid

39568893956889

Death Valley National Park byder velkommen til den 60. årlige Death Valley '49ers Encampment 4-8. November. Under parkens mest populære særlige begivenhed fylder tusindvis af deltagere Death Valley -campingpladser, hoteller og feriesteder og vælter ind i nærliggende ørkenbyer.

Lejren holder deltagerne travlt. De fem dage lange begivenheder planlægger musik i vestlig stil, kunst og kunsthåndværk, cowboy-poesielæsninger, golf- og hestesko-turneringer, pionerkostymekonkurrencer, konfasser, særlige 4X4-ture, rideture med hest og vogn, fællesskabsmorgenmad og meget mere. Selvom mange aktiviteter er forbeholdt lejrregistranter, er andre, f.eks. Den farverige parade og vestlige kunstudstilling, åbne for offentligheden.

De frivillige almennyttige 49ers frivillige er fortsat dedikerede til at udvide og øge den offentlige bevidsthed om Death Valley historie og miljø. Gruppen sponsorerer historiske konferencer, udgiver bøger og organiserer den årlige lejrplads, der finansierer et stipendieprogram for Death Valley -områdestudenter. Lejren fejrer ånden og udholdenheden i vogntogene i guldrusen fra 1849, der er hårdt testet, når de krydser Death Valley.Opdagelse af guld nær Sacramento piskede en verdensomspændende vanvid. Guldsøgere forsøgte at nå Californien, som de kunne. Mange reserverede passage eller arbejdede sig ombord på skibe på rejser, der tog måneder. Mange flere rejser på tværs af stort set ukendt område til fods, til hest eller i organiserede vogntog. De fulgte skitserede ruter kortlagt af en håndfuld vestlige opdagelsesrejsende.

Vogntog på vej mod Mother Lode -landet brugte flere ruter gennem det frygtindgydende Sierra Nevada -område. Tog, der startede for sent på året for at krydse, før vinterens sne lukkede, måtte passerne vente på snesmeltning. To parter gik i stå øst for bjergene i efteråret 1849 og handlede efter oplysninger om en kortere rute. De tog mod sydvest for at spare 500 miles. Hvad de ikke havde regnet med var den tørreste, dybeste, mest øde dal på kontinentet.

Tabte, løb tør for forsyninger og uden vand, dræbte guldsøgerne deres okser til mad og brændte deres vogne for at stege kødet. Efterladt fortvivlede familier, fortsatte to mænd til fods til en ranch i den fjerne San Fernando -dal. Hastigt samlede en redningsfest, de vendte tilbage for at føre emigranterne i sikkerhed. Den afgående gruppe så tilbage for at sige farvel til Death Valley. Historisk nøjagtigt eller ej, navnet sad fast.

Under Californiens hundredeår i 1949 samledes omkring 65.000 mennesker i november i Death Valley for at markere begivenhederne der et århundrede tidligere. Skuespilleren Jimmy Stewart skilte sig ud blandt dignitarer og berømtheder, der deltog i den første og største Death Valley 49ers Encampment. Den årlige begivenhed trækker stadig opad på 10.000 deltagere, mange bruger moderne autocampere i stedet for de overdækkede vogne fra før. Andre sporer en del af den originale 49ers -rute på en vogntur.

De, der er interesseret i at deltage i den 60. årlige Death Valley 49ers lejr, bør skynde sig. Se gruppens websted på www.deathvalley49ers.org for information om registrering. Detaljerede programplaner er inkluderet i registreringspakken. Begivenhedssteder omfatter steder overalt i Death Valley, men især ved Furnace Creek og Stovepipe Wells. Planlæg på parkens campingpladser og overløbsområder for at være fulde af autocampere. Mange skal bruge autocamperpladser i portalbyer som Beatty, Shoshone, Death Valley Junction og Tecopa og køre ind i parken til lejrbegivenheder.

Webstedet indeholder telefonnumre til steder at bo, hvis du foretrækker indkvartering frem for campingpladser. Parkens vandrerhjem tilbyder rabatter under den årlige lejr.

hvor mange penge har pewdiepie

Kontroller den resterende tilgængelighed med Furnace Creek Inn, Furnace Creek Ranch og Stovepipe Wells Resort, alle parkindrømmelser. Det privatejede Panamint Springs Resort på parkens vestlige side og den nærliggende Longstreet Inn i Amargosa Valley tilbyder også muligheder.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.