'Death of a Vegas Showgirl' skuespillerinde siger, at offeret talte til hende gennem clairvoyant

Roselyn Sanchez spiller hovedrollen i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20.00 ET/PT på Lifetime. (Foto af © 2016 A&E Television)Roselyn Sanchez spiller hovedrollen i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20.00 ET/PT på Lifetime. (Foto af © 2016 A&E Television) Death of a Vegas Showgirl Roselyn Sanchez og Danso Gordon spiller hovedrollen i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20:00 ET/PT på Lifetime. Foto af © 2016 A&E Television Death of a Vegas Showgirl (L to R) Kayla Wallace, Roselyn Sanchez og Fiona Vroom spiller hovedrollen i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20:00 ET/PT på Lifetime. Foto af © 2016 A&E Television Networks, LLC. Alle rettigheder forbeholdt Copyright 2016 Death of a Vegas Showgirl Roselyn Sanchez stjerner i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20.00 ET/PT på Lifetime. Foto af © 2016 A&E Television Death of a Vegas Showgirl Roselyn Sanchez stjerner i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20.00 ET/PT på Lifetime. Foto af © 2016 A&E Television Death of a Vegas Showgirl Roselyn Sanchez stjerner i Death of a Vegas Showgirl med premiere lørdag den 22. oktober kl. 20.00 ET/PT på Lifetime. Foto af © 2016 A&E Television

Inden hun skildrede den myrdede Fantasy -danser Debbie Flores Narvaez i Death of a Vegas Showgirl (20.00 lørdag, Lifetime), brugte Roselyn Sanchez flere timer på at tale med offerets søster, Celeste.

Skuespilleren siger, at hun også hørte fra Flores Narvaez selv.

En uge før hun begyndte at optage filmen, optog Sanchez et afsnit af E! 'S clairvoyante serie, Hollywood Medium With Tyler Henry. Hun insisterer på, at Henry ikke kunne have vidst om projektet, som endnu ikke var blevet annonceret af juridiske årsager.Hun overtog læsningen, Sanchez siger om Flores Narvaez, og det var utroligt, hvor ihærdig hun var om at lade mig vide, at hun dansede i himlen, grundlæggende, at dette skete, at jeg skulle kunne fortælle hendes historie.

Blandt de mange ting, hun sagde, var det vigtigste: ’Jeg vil have, at alle ved, at jeg ikke fortjente det.’ Og det knuste mit hjerte at høre det. Jeg mener, det knuste mit hjerte.

Flores Narvaez var ved at få sit store gennembrud med et solonummer i Fantasy at Luxor, da hun forsvandt 12. december 2010. Efter en næsten måneds lang søgning, der tiltrak sig national opmærksomhed, blev hendes sønderdelte lig fundet i to betonfyldte kar.

Jason Blu Griffith, en danser i Cirque du Soleil's Love, som Flores Narvaez havde et turbulent årelangt forhold til, blev til sidst idømt 10 års livsvarigt fængsel for sit mord.

Jeg husker, da det skete i 2010, siger Sanchez, fordi det var sådan en landsdækkende sag. … Så hurtigt frem til to år siden, da jeg får denne e-mail fra bogens forfattere, der siger, at vi vil have dig til at læse denne bog. Hendes familie siger, at du minder dem om deres datter.

Det tog ikke lang tid, før Sanchez (Without a Trace) købte rettighederne til Dancing on Her Grave: The Murder of a Las Vegas Showgirl af Diana Montane og Carolina Sarassa og begyndte processen med at bringe det til skærmen.

På det tidspunkt filmede Sanchez Lifetime's Devious Maids i Atlanta, hvor Flores Narvaezs søster, Celeste, bor.

Vi satte os ned, og vi mødtes i timevis. Og jeg lod hende vide, at det var meget vigtigt for mig at have (familiens) velsignelse, siger Sanchez. At jeg virkelig ville repræsentere hende ordentligt. … Det var et dejligt møde, og den dag i dag har vi kontakt. Og jeg håber for Gud, at de er glade, når de ser filmen.

Fordi Death of a Vegas Showgirl blev filmet, mens Griffith appellerede til hans overbevisning, havde Sanchez og resten af ​​producenterne masser af juridiske hindringer at fjerne.

Vi skulle være meget upartiske, siger hun. Vi præsenterer fire måder, fordi der er fire forskellige historier om, hvad der skete den nat, hvor han dræbte hende. Så vi viser hvert eneste af de øjeblikke, og det er op til publikum at bestemme, hvad de synes virkelig skete.

En af disse teorier er, at Griffith handlede i selvforsvar. Og Death of a Vegas Showgirl viser Flores Narvaez, der handler mere og mere uberegneligt. Hun skærer Griffiths dæk og sms'er ham ubarmhjertigt, også uden for hans hus, selvom det er klart, at han ikke ville have mere at gøre med hende på det tidspunkt.

Selvfølgelig er jeg forudindtaget, indrømmer Sanchez. For mig tror jeg, at det ikke var selvforsvar. Jeg tror, ​​at han mistede sit sind, og han dræbte hende. Og hvad han gjorde efter det var helt forfærdeligt.

Fantasy blev omdøbt til Rendezvous i filmen, men alligevel refererede versionen til kritikere stadig til Cirque du Soleil og Love.

Selv når vi skyder Luxor -ydre, skal vi være virkelig forsigtige med den tid, kameraet forbliver på hotellets faktiske struktur, siger Sanchez. Af juridiske årsager fik de ikke engang lov til at caste skuespillere, der lignede mange af deres ægtefæller. Men kernen og essensen af ​​det hele er der, insisterer hun.

En anden af ​​det, Sanchez kalder kreative friheder, var at løfte forholdet mellem Flores Narvaez og hendes værelseskammerat (Fiona Vroom). Celeste fortalte Sanchez, at de to ikke var så tætte, men i filmen er de to bedste venner, der altid kigger efter hinanden.

tyrese gibson nettoformue i 2017

Debbie, jeg elsker dig. Men nogle gange går du på date med den forkerte type fyre, siger værelseskammeraten Roxie om Griffith. Denne fyr, han er bare på en no-fly-liste. Jeg synes du skal undgå ham. Senere bemærker Roxie: Hun er besat fikseret på ham.

Men Flores Narvaez kan simpelthen ikke holde sig væk fra Griffith og sige til Roxie: Han er fantastisk, og han får mig til at føle mig så godt, og han er så varm! Og han er venlig, og han er så varm! Og han har en dræberkrop, og han er så vild!

På trods af hendes til tider ustabile opførsel ønsker Sanchez, at seerne kun ser det gode i den sene danser. Hun håber også at vise, at alle er i stand til at blive offer for denne type forhold.

For mig var den vigtigste del, at jeg vil have folk til at blive forelsket i hende, at vide, at hun under ingen omstændigheder fortjente det, han gjorde, siger Sanchez. At dette var en pige, fuld af liv. Ung, smuk, talentfuld, superuddannet. Hun havde tre grader. Det er fuldstændig pjat, når du får disse unge piger til at involvere sig i dysfunktionelle, giftige forhold, og de kan bare ikke komme ud af det.

Og dels ser skuespilleren Death of a Vegas Showgirl som en form for public service -besked.

Hvis det rører ét liv, en pige, der gennemgår et dårligt forhold og forstår: 'Lad mig slippe ud af det, før han dræber mig', hvis vi kan redde en pige, vil jeg være glad.

RELATEREDE

Griffith får 10 liv i danserens død

Anklaget morders vidnesbyrd: 'Jeg troede, hun skulle rejse sig'