Demi Lovato Netværdi

Hvor meget er Demi Lovato værd?

Demi Lovato nettoværdi: $ 40 millioner

Demi Lovato Netværdi: Demi Lovato er en amerikansk skuespillerinde, sanger, sangskriver og musiker, der har en nettoværdi på $ 40 millioner. Hun er bedst kendt som en succesfuld solo-optagende kunstner, der fik sin store pause på Disney Channel.

Begyndelser fra det tidlige liv og karriere: Demetria Devonne Lovato blev født den 20. august 1992 i Albuquerque, New Mexico. Hendes forældre blev skilt i 1994 kort efter hendes anden fødselsdag, og hun blev opvokset i Dallas, Texas. Hun viste interesse for musik og skuespil i en tidlig alder og begyndte at spille klaver i en alder af syv og guitar i en alder af ti. Hun debuterede på børns tv-serie Barney & Friends som karakteren Angela i 2002.

Fungerende succes: Lovato optrådte først på Disney Channel i den korte serie Som klokken ringer fra 2007 til 2008. Hun auditionerede derefter til to Disney Channel-projekter, filmen Camp Rock og serien Sonny med en chance i 2007 og fik begge roller. Camp Rock havde premiere på Disney Channel den 20. juni 2008 til $ 8,9 millioner seere. Hendes Disney Channel-sitcom Sonny med en chance havde premiere den 8. februar 2009 og løb i to sæsoner indtil den 2. januar 2011. Hun medvirkede også i Disney Channel-filmen Prinsessebeskyttelsesprogram (Juni 2009) overfor Disney-stjernen Selena Gomez og gentog sin rolle som Mitchie Torres i Camp Rock 2: The Final Jam (2010).

Solo musik karriere: Lovatos debut-single, 'This Is Me', var fra Camp Rock soundtrack og toppede som nummer ni på den amerikanske Billboard Hot 100. I sommeren 2008 underskrev hun med Hollywood Records. Hendes debutstudioalbum Glem ikke blev frigivet i september 2008 til generelt positive kritiske anmeldelser. Hendes andet album Så går det løs igen (2009) var hendes første nummer et album, der debuterede øverst på Billboard 200. Andre efterfølgende albums fra Lovato inkluderer Ubrudt (2011), Halvt (2013), Selvsikker (2015) og Fortæl mig du elsker mig (2017). Sammen med sanger Nick Jonas og deres fælles manager, Phil McIntyre, er Lovato medstifter af pladeselskabet Safehouse Records. Grundlagt i 2015 var etikettens første udgivelse Lovatos femte album Selvsikker . I maj 2019 underskrev Lovato med en ny manager, Scooter Braun.

Efter en pause efter hendes overdosis i 2018 udgav Lovato sin comeback-single 'Enhver' i januar 2020 og udførte sangen på 62ndÅrlige Grammy Awards. Dette var også hendes første musikalske optræden siden hendes pause. Fra marts 2020 har Lovato påbegyndt fem hovedturneringer. Hun var også co-headline på en turné med Nick Jonas, Future Now Tour i 2016. Derudover har hun optrådt på adskillige festivaler og andre live-begivenheder, for eksempel den 2. februar 2020, hun optrådte 'The Star-Spangled Banner' kl. Super Bowl LIV. Hendes ture har tjent millioner af dollars. 2017 Tell Me You Love Me World Tour fra 2017 er hendes hidtil mest succesrige efter at have bruttet lidt over $ 21,4 millioner. Desuden har hun vundet flere priser, herunder fem People's Choice Awards, en pris ved MTV Video Music Awards og en Billboard Women in Music Award. Hun har også modtaget to Grammy Award-nomineringer, fire Billboard Music Awards-nomineringer og tre Brit Award-nomineringer.

(Foto af Jason Merritt / Getty Images)

Tv-projekter: I 2012 blev Lovato dommer og mentor for anden sæson af den amerikanske version af det musikalske konkurrenceshow X Factor sammen med meddommere Britney Spears, Simon Cowell og L.A. Reid. Hun vendte tilbage til anden sæson i 2013. Hendes løn, mens hun var på showet, rapporteres at have været så høj som $ 2 millioner om året. Da hun begyndte at filme anden sæson af X Factor USA , hun var 19 år 9 måneder og 5 dage gammel, hvilket gjorde hende Guinness verdensrekordindehaver for yngste dommer i X-faktor global franchise.

Personlige liv: Lovato har haft sin andel af personlige problemer. Hun blev behandlet på Timberline Knolls Facility i Illinois for problemer med bulimi og selvmisbrug. Under behandling blev det opdaget, at hun også lider af bipolar lidelse. Efter at have slået Alex Welch (en backupsanger for Jonas Brothers), troede Lovato det bedst at søge professionel hjælp. Hun var ædru i flere år indtil juli 2018, da hun angiveligt overdoserede med stoffer og gik ind i et behandlingsanlæg igen. Umiddelbart efter overdosis tilbragte hun 10 dage på Cedars-Sinai Medical Center og gik derefter direkte til rehabilitering.

Hun har dateret et antal højt profilerede stjerner, herunder Disney Channel-stjernen Joe Jonas fra 2008 til 2010. Fra 2010 til 2016 var hun i et langvarigt forhold med skuespilleren Wilmer Valderrama og daterede senere den professionelle MMA-fighter Luke Rockhold for en nogle få måneder i 2016. Andre, hun har dateret, inkluderer MMA-fighter Guilherme 'Bomba' Vasconcelos, modedesigner Henri Alexander Levy og model Austin Wilson.

Ejendom: Da Lovato var 16, købte hun sin familie et hus på 1,88 millioner dollars i Toluca Lake-området i Los Angeles. To år senere, i 2010, faldt Lovato $ 2,25 millioner på en ny familieforening i Sherman Oaks, Californien.

I september 2016 brugte Lovato 8,3 millioner dollars på et hjem i Hollywood Hills-området i Los Angeles. Hun noterede hjemmet til salg i september 2018 for $ 9,5 millioner. Dette hjem var dybest set et mareridt for Lovato. Et par måneder efter indflytning truede stærke regnvejr med at få hjemmet til at glide ned ad bjerget. En mudderskridning bølgede ned ad bakkerne ind i hendes indkørsel, hvilket fik brandvæsenet til midlertidigt at betragte huset ubeboeligt. Det var i dette hjem i 2018, hvor hun blev fundet efter sin ikke-dødelige overdosis af Oxycodone, der var blevet snøret med dødbringende fentanyl. Efter at have forsøgt at sælge hjemmet i en årrække, aflæssede Demi det endelig i juni 2020 for 8,25 millioner dollars.

I september 2020 betalte Demi $ 7 millioner for et nybygget palæ i Studio City, Californien.

Demi Lovato Netværdi

Demi Lovato

Nettoværdi: $ 40 millioner
Fødselsdato: 20. august 1992 (28 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 ft 3 in (1,61 m)
Erhverv: Skuespiller, musiker, danser, tv-personlighed, sanger-sangskriver
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion