På trods af Alzheimers diagnose har Tony Bennett fortsat optrådt

Indspilningskunstneren Tony Bennett optræder på Encore Theatre i Wynn Las Vegas den 1. november 2017, ...Indspilningskunstneren Tony Bennett optræder på Encore Theatre i Wynn Las Vegas den 1. november 2017 i Las Vegas. (David Becker/WireImage) Tony Bennett og Lady Gaga optræder på Park Theatre søndag den 9. juni 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Sangeren Tony Bennett optræder på Statue of Liberty Museum åbningsfest i New York den 15. maj 2019. Bennett er blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom, men diagnosen har ikke dæmpet hans legendariske stemme. Sangerens kone og søn afslører i den seneste udgave af AARP The Magazine, at Bennett første gang blev diagnosticeret i 2016. Magasinet siger, at han udholder stadig sjældnere øjeblikke med klarhed og bevidsthed. (Foto af Evan Agostini/Invision/AP, File) Tony Bennett ankommer til den 60. årlige Grammy Awards i New York den 28. januar 2018. Bennett er blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom, men diagnosen har ikke dæmpet hans legendariske stemme. Sangerens kone og søn afslører i den seneste udgave af AARP The Magazine, at Bennett første gang blev diagnosticeret i 2016. Magasinet siger, at han udholder stadig sjældnere øjeblikke med klarhed og bevidsthed. (Foto af Evan Agostini/Invision/AP, File) Lady Gaga optræder sammen med Tony Bennett under hendes 'Jazz & Piano' ophold på Park Theatre på Park MGM den 20. januar 2019 i Las Vegas. (Kevin Mazur/Getty Images for Park MGM Las Vegas) Countrymusiksuperstjernen Garth Brooks, til venstre, hilser den legendariske sanger Tony Bennett under det ottende årlige Billboard Music Awards (BMA) show på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, 9. december 1997. (Review-Journal file photo) Den legendariske sanger Tony Bennett optræder under det ottende årlige Billboard Music Awards (BMA) show på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, 9. december 1997. (Review-Journal-filfoto) Tony Bennett optræder på Caesars Palace i 1996. (Gennemgang-Journal fil foto) Tony Bennett optræder på Golden Nugget søndag den 7. marts 2004. (Gennemgang-Journal fil foto) Tony Bennet underholder VIP'er ved åbningen af ​​den nye fløj i Forum Shops på Caesars Palace i 1997. (Review-Journal-filfoto) Tony Bennett Larry Ruvo 1. dec 2015 Fotos af Denise Truscello Tony Bennett Larry Ruvo 1. dec 2015 Fotos af Denise Truscello

Las Vegas favorit og internationale underholdningslegende Tony Bennett har afsløret, at han er blevet diagnosticeret med Alzheimers.

Den 94-årige Bennett annoncerede sin diagnose gennem en lang profil i AARP The Magazine. Han sendte også en besked til Twitter og sagde: Livet er en gave - selv med Alzheimers. Og takkede sin familie og publikationen for at have fortalt sin historie.

Bennett blev diagnosticeret i 2016, samme år blev han hædret af Keep Memory Alives Power of Love -galla på MGM Grand Garden Arena. Bennett var længe tilhænger af Cleveland Clinic Lou Ruvo Center for Brain Health og var med stærk stemme under en skyhøj medley for at lukke showet.Ruvo Center -grundlægger Larry Ruvo fik lavet en kage til Bennett den aften, en nøjagtig kopi af Bennetts barndomshjem i Queens. Da kagen kom, brølede publikum. Bennett tilføjede derefter et afsluttende nummer, How Do You Keep The Music Playing, da Ruvo rullede kagen, dekoreret med flere stjernekast, på scenen.

Han ringede til mig dagen efter og sagde: ’Der skete noget med mig i aftes, som aldrig er sket i min karriere. Jeg mistede det på scenen, sagde Ruvo mandag. Han kiggede på huset og sagde: 'Jeg så min far og jeg, der sad på den bøjning.

Ofte i Las Vegas

På grund af sådanne fremtræden havde offentligheden været uvidende om Bennetts faldende helbred, da han blev ved med at optræde. Hans seneste datoer i Las Vegas var et sæt med tre shows på Det venetianske teater den 25., 27. og 28. september. Hans tre datoer på The Venetian sidste august blev aflyst på grund af COVID -restriktioner.

Forud for disse datoer indtog Bennett scenen i et faktureringsfrit udseende med Lady Gaga på Park Theatre den 10. juni 2019 . Han sluttede sig også til Gaga foregående januar .

Bennett optrådte som headliner ved Caesars Palaces 50-års jubilæum i august 2016, og havde co-headlined med Gaga i Chelsea på Cosmopolitan nytårsaften weekend 2014. Han optrådte med et sæt af seks shows på Encore Theatre i oktober 2017.

Optagelseslegendens sidste offentlige forestilling var den 11. marts på Count Basie Center for the Arts i Red Bank, New Jersey.

Bennetts kone, Susan og sønnen Danny hjælper den ikoniske entertainer med at leve komfortabelt efter sin diagnose.

ghost adventures gates of hell house

Som AARP bemærkede, sagde både Susan og Danny, at bag kulisserne kunne Tony virke fuldstændig mystificeret om sit opholdssted. Men i det øjeblik han hørte annoncørens stemme boom ’Mine damer og herrer - Tony Bennett!’ Ville han forvandle sig selv til performance -mode, skride ud i rampelyset, smilende og anerkende publikums bifald.

Ny musik er planlagt

Bennett planlægger at udgive ny musik til foråret, en opfølgning af hans 2014 album Cheek to Cheek med Gaga. Disse sange blev indspillet mellem 2018 og begyndelsen af ​​2020. Ifølge AARP kendte Gaga til Bennetts diagnose, da deres indspilningssessioner blev filmet som en del af en dokumentarfilm.

Smerterne og tristheden i Gagas ansigt er tydelig i sådanne øjeblikke - men aldrig mere end i en overordentlig bevægende sekvens, hvor Tony (en mand, hun kalder 'en utrolig mentor, og ven og faderfigur') synger en solo -passage af en kærlighedssang. Gaga kigger bag på sin mikrofon, hendes smil bryder ind i en dirren, øjnene fylder, inden hun lægger hænderne over hendes ansigt og hulker.

Som en del af Bennetts optræden ved Power of Love -gallaen i 2016 blev Las Vegas Strip omdøbt til Tony Bennett Boulevard til ære for ham en dag, 21. maj 2016. Under gallabegivenheden blev stjerner som Andra Day, Darius Rucker, Herbie Hancock , Chris Botti, James Corden, Jordin Sparks og Steven Tyler indtog scenen for at ære Bennett.

En ivrig og dygtig maler, Bennett tilbød også rutinemæssigt sit arbejde til Keep Memory Alive -auktionen.

Ruvo blev først gjort opmærksom på Bennett, da Bennett spillede showroom i Sahara, og Ruvo arbejdede i receptionen. Det var i 1962-’63, da Ruvo gik på Las Vegas High School. Deres forhold har strakt sig over årtierne.

Tony har altid elsket Las Vegas, og hans støtte til Cleveland Clinic har været meget, meget, meget stor ting, sagde Ruvo, der mindede om at turnere Bennett gennem Ruvo Center i december 2015. Vi lavede et interview nede på centret, og blev han spurgt: 'Hvornår stopper du med at arbejde?' Og han sagde: 'Aldrig. Alle mine venner, der er holdt op med at arbejde, er døde. Jeg stopper aldrig.