På trods af rollelisten på A-listen føles 'Broken City' for klap til at levere lovet spænding

Det er ikke så slemt.

Det er en smule let ros, helt sikkert. Men for en film, hvis reklamekampagne er bygget op omkring tweets fra tilfældige civile - som ikke engang har set den - havde 'Broken City' alle mærker af en katastrofe.

Neo-noir-thrilleren har et par ting at gøre, nemlig dens stjernekaster ledet af Mark Wahlberg, Russell Crowe og Catherine Zeta-Jones. Og de to sidstnævnte synger ikke.Men lad os se det i øjnene, det er den slags store studiefilm, der, hvis den var bedre, ikke ville ramme biograferne i januar - det skurrende skæringspunkt mellem kunst og handel, prestige og eftertanke, der synes, at Jessica Chastain gnider albuer med Leatherface.

hvad er ralph tresvant nettoværdi

Da 'Broken City' åbner, står NYPD-detektiv Billy Taggart (Wahlberg) for retten for at dræbe en mistænkt, som mange mente slap med at voldtage og myrde en 16-årig pige.

Han er til sidst blevet ryddet, men kun fordi nogle beviser i sidste øjeblik var 'midlertidigt malplaceret'. (Det er trods alt en ødelagt by.)

Og mens borgmester Hostetler (Crowe) gør det klart, at han betragter Taggart som en helt - over indvendinger fra en skeptisk politikommissær (Jeffrey Wright, der får et par gode øjeblikke) - er Taggart tvunget til at træde tilbage.

Skær ned til syv år senere, og Taggart er en privat efterforsker, der aldrig synes at kunne indsamle betaling for sine tjenester. (Det er tilsyneladende også en ødelagt by.)

Så han stiller ikke mange spørgsmål, når borgmesteren tilbyder ham $ 50.000 for at finde ud af, hvem hans kone (en åndepustende Zeta-Jones) har en affære med, før de oplysninger dukker op i et bittert valg.

Det er i hvert fald det, han fortæller til Taggart.

Inden for 24 timer efter at have givet borgmesteren et sæt inkriminerende fotos, trak Taggart dog ind i en opsigtsvækkende mordundersøgelse.

Drabet hjælper også med at overskygge en kontroversiel jordaftale på 4 milliarder dollar, der påvirker de 37.512 indbyggere i et boligprojekt, der enten kan bevare borgmesterens arv eller ødelægge den.

hvor meget er bob ross værd

Alt i 'Broken City' hænger sammen - lidt for meget. Boligprojektet, drabet, skyderiet for syv år siden, borgmesteren, hans største donor. Selv i et vist omfang Taggarts skuespillerinde (Natalie Martinez). Odds er, at hvis de har en talende del, er de på en eller anden måde involveret. Dette føles ikke kun for praktisk, det tillader ikke meget i vejen for overraskelser.

'Broken City' bringer begge Mark Wahlbergs frem: staccato, posturing Mark Wahlberg og den engagerende, 'Sig hej til din mor for mig' Mark Wahlberg.

Sidstnævnte er meget sjovere.

michel schlumberger cabernet sauvignon 2018 pris

Taggart deler en let drilleri med sin sassy assistent/inkasso (Alona Tal), og han er en anden person, når hun er i nærheden.

Fra indretningen til de slidte arkivskabe til den måde, hvorpå hans navn er trykt på glasset i hans hoveddør, ser det ud til, at Taggart rekonstruerede kontoret for en gumssko fra 1940'erne.

Der er nok endda en bedre film ('Billy Taggart: Anachronistic Detective'?), Eller i det mindste en tv-serie i USA-stil, inde i 'Broken City', der mest ville fokusere på dem to.

Men 'Broken City'-skrevet af første timer Brian Tucker og instrueret af Allen Hughes, der arbejdede for første gang uden sin tvillingebror, Albert-er hvad det er.

Det er den slags film, hvor borgmesteren er en brute, der leder møder med et haglgevær på sofabordet.

Det er den slags film, hvor hans golden-boy-modstander, spillet af Barry Pepper, hedder Jack Valliant.

Og det er den slags film, hvor skurke, lige uden for en massiv dokument-makuleringsoperation, efterlader uberørte kopier af vigtige beviser, der ligger i det fri ved siden af ​​en losseplads.

Du kan bruge timer på at undre dig over, hvorfor 'Broken City' ikke er bedre end alle de involverede talenter.

morderne - morderne - morderne kommer ned

Men for at omskrive en langt bedre fortælling om en anden ødelagt by: 'Glem det, Jake, det er januar.'

Anmeldelse
Ødelagt by
109 minutter
R; gennemgående sprog, noget seksuelt indhold og vold
Karakter: C
Flere steder