Diablos Cantina

25619262561926

Tegn - hvis vi ikke havde været der og ikke vidste - at Diabels Cantina er på the Strip: $ 9 for et margarita, $ 4 for chips og salsa (og hvis vi ikke havde bemærket det på menuen, havde vi måske blevet bedt om at sige Sikkert, da vores servitrice spurgte: Vil du starte med chips og salsa? og derefter fandt det ud for sent, at i modsætning til stort set alle andre mexicanske restauranter i Las Vegas og, når du tænker på det, resten af ​​landet , de er ikke gratis).

Og alt dette ville være OK, hvis menuen og maden var ekstraordinær eller endda ekstra-noget. Vi tænkte sådan set, at det ville være; fajitas blev faktureret som hot-rock stil og poppers som baseret på røget jalapenos, så det ville være to lidt interessante vendinger på mexicansk-amerikanske restaurantstandarder. Vi troede. (Og da Diablo's er fra The Light Group, hvis Fix på Bellagio og Stack at The Mirage er ret gode, var det sandsynligt.)

Men popperne ($ 8 for en halv ordre, $ 16 for en hel) var dine standard poppers, der findes i stort set alle andre mexicanske restauranter (eller barer) i Las Vegas og, når man tænker på det, resten af ​​landet: din grundlæggende rå jalapenos, fyldt med ost, paneret og stegt. Den ledsagende ranchdressing havde tilsyneladende et lille røgfyldt skær, så det er måske det, de regner med, men poppernes ordinæritet fik vores halvorden til at se ud, som Dorothy Parker engang sagde om to mennesker og en skinke, som evigheden.Og fajitas. Af flere sorter valgte vi bøffen ($ 19), og kødet var ret godt, godt krydret og mørt og sauteret med peberfrugt og løg, med varme mel tortillas og salsa, guacamole og creme fraiche på siden. Men det var hot-rock-tingen, der havde fascineret os; det lød en slags roman. I stedet viste fajitasene sig at være stort set som dem, du ville finde i stort set alle andre mexicanske restauranter i Las Vegas, og når du tænker på det, resten af ​​landet (ser du et mønster her?) hot rock var faktisk en varm stegepande. Selvfølgelig sydede kødblandingen. Ligesom det har gjort hos Chili siden, åh, omkring 80'erne.

Tingene fortsatte stort set i den retning. En carnitas burrito ($ 15) lød lovende. Tilbydes et valg af tørt og sprødt eller smurt i rød chilisauce, vi valgte sidstnævnte, der skulle serveres en burrito bestående af en tortilla, der næsten ikke var dyppet i chilisauce og pakket rundt i rimeligt acceptabelt krydret braiseret svinekød. Jeg er ikke sikker på, hvor tørt og sprødt det ville have været, men smurt i rød chilisauce var temmelig tørt, hvis ikke sprødt.

Denne inkluderede bønner og ris, som var dine grundlæggende bønner og ris, ligesom du ville finde ... åh, ligeglad.

En forret med empanadas ($ 10) var lidt forfriskende, da vi ikke ser mange af dem, og de flakede omsætninger, der omsluttede fint hakket kød krydret med et strejf af røg og bare en lille smule sødt, var sandsynligvis højdepunktet i vores middag .

Tjenesten var temmelig god startende, faldende til KUNDE VI VENLIGST FÅ VORES TJEK? i slutningen. Atmosfæren er god, især hvis du er uden for byen. Indgangen fra kasinoet tager dig ned ad en lang gang, der næsten føles autentisk, bortset fra at så måtte vi slags vind rundt ved off-the-Strip indgangen for at komme i kø ved værtinde stationen. Musikken var høj, men vi forventede det, og de dæmpede møbler, farveskiftende lysstråler og friluftsaspektet på Strip bidrager alle til en festlig stemning-igen, især hvis du er ude af byen.

Vi lokale, vi ved bedre. Der er nogle anstændige mexicanske restauranter i dalen, der tilbyder en behagelig, behagelig atmosfære og en mad, der er kreativt udtænkt og velforberedt, i stedet for stort set at efterligne kæderne, hvoraf de fleste er gået tabt i shufflen.

Heldigvis for os ved vi, hvor vi kan finde dem.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

hvad: Diablos Cantina
hvor: Monte Carlo, 3770 Las Vegas Blvd. Syd
telefon: 730-7979
samlet: B-
mad: B-
atmosfære: B+
service: B-
plusser: Godt sted til strip-se.
minusser: En generel mangel på kreativitet.