Diane Sawyer Netværdi

Hvor meget er Diane Sawyer værd?

Diane Sawyer Netværdi: $ 80 millioner

Diane Sawyers løn

$ 22 millioner

Diane Sawyer nettoværdi og løn : Diane Sawyer er et nyhedsanker og tv-journalist, der har en nettoværdi på $ 80 millioner dollars. Efter at have startet sin professionelle karriere inden for politik, fortsatte Sawyer med at blive en af ​​de mest kendte tv-journalister i Amerika, efter at have arbejdet for en række nyhedsnetværk og organisationer i løbet af sin årtier-over karriere.

Løn: Mens Diane Sawyer var hovedankeret i ABC World News , hun havde en løn på omkring $ 22 millioner om året, mens hun Godmorgen Amerika løn var en rapporteret $ 12 millioner om året.

Tidligt liv: Diane Sawyer blev født i Glasgow, Kentucky den 22. december 1945. Hendes interesse for samfund manifesterede sig tidligt, og Sawyer fungerede som chefredaktør for hendes skoleavis i gymnasiet. Hun vandt 1. pladsen i den nationale Amerikas Junior Miss-stipendiekonkurrence i 1962 som senior på gymnasiet, og hun turnerede Amerika for at promovere Coca-Cola Pavilion på verdensudstillingen i New York. Til sidst fortsatte hun med at gå på Wellesley College i Massachusetts i 1967 med en grad i engelsk og derefter deltage i et enkelt semester på lovskolen ved University of Louisville. Det var der i Louisville, at hun begyndte på, hvad der ville blive hendes primære karriere: TV-nyheder. På WLKY -TV i Louisville arbejdede hun som både vejrudsigter og generel nyhedsreporter, men hendes arbejde inden for journalistik ville tage en kort pause, efter at hun flyttede fra Kentucky til nationens hovedstad.

Politisk karriere: Sawyer parlayerede sit tidlige journalistikarbejde til et job i Det Hvide Hus i 1970, da hun flyttede til Washington, D.C. og blev assistent for Det Hvide Huss stedfortrædende pressesekretær. Hun blev senere administrativ assistent for Det Hvide Hus Pressesekretær og derefter en personaleassistent for præsident Richard Nixon. Hun siges at have hjulpet Nixon med at skrive sine erindringer og også arbejdet med at forberede sig på hans berømte interviews med David Frost. På grund af sit arbejde i Det Hvide Hus med Nixon-administrationen var hun en af ​​de enkeltpersoner, der almindeligvis spekulerede i at være den anonyme Watergate-informant kendt som Deep Throat. Før Deep Throat's identitet blev offentliggjort, var Sawyer en af ​​seks populære mistænkte, der havde anmodet om og fik en offentlig benægtelse af, at hun var Deep Throat fra reporter Bob Weinstein.

Journalistkarriere: Diane Sawyer kom til CBS News i 1978 som reporter og korrespondent. I 1981 blev Sawyer en CBS Morning News co-anchor, inden han bliver korrespondent for 60 minutter i 1984. Fra 1989 til 1998 og derefter igen fra 2000 til i dag har hun tjent som medanker for Primetime Live . Hun tjente også som en 20/20 medanker fra 1998 til 2000. Fra 1999 til 2009 var hun medanker i Godmorgen Amerika (som hun var reporter for, der havde brudt historien om 11. september-angrebene til GMA seere den morgen) og var en ABC World News anker fra mellem 2009 og 2014, da hendes stilling i ABC skiftede til en 'særlig bidragyder' til ABC News. Hendes tid på ABC World News var udsat for de samme vurderingskampe for alle netværksnyhedsprogrammer på det tidspunkt, men var generelt vellykket og kendetegnet ved Sawyers underskrift: 'Jeg ses lige her i morgen aften.' I 2010 modtog hun Walter Cronkite Award for Excellence in Journalism, og i 2012 modtog hun en æresdoktorgrad fra Letters fra Brown University. Derefter blev hun i 2019 udnævnt til en Disney-legende takket være sin lange og store tilknytning til ABC News, som ejes af Walt Disney Company. Som en induktor i 2019 slutter hun sig til sådanne andre berømte ansigter som Robert Downey Jr., Bette Midler, James Earl Jones og tv-reporter Robin Roberts for at modtage æren.

I løbet af sin karriere har Sawyer interviewet amerikanske præsidenter Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama og Richard Nixon. Hun har også interviewet Saddam Hussein, Fidel Castro, Manuel Noriega, Nancy Reagan, Michael J. Fox og Michael Jackson for kun at nævne nogle få af de mange belysningsartikler, der er blevet interviewet af hende gennem årene. Hun er blevet optaget i Television Hall of Fame og modtaget en Emmy, Daytime Emmy og en Peabody Award for sit arbejde som reporter.

Neilson Barnard / Getty Images

Personlige liv: Sawyer giftede sig med den berømte film- og teaterinstruktør Mike Nichols i 1988, og ægteskabet varede, indtil Nichols døde i 2014. De havde ingen børn, men Nichols havde to børn fra tidligere ægteskaber.

Ejendom: Diane Sawyer er en af ​​mange, mange berømtheder og offentlige personer, der efter sigende har taget ophold i The Bresford, en berømt luksuslejlighedsbygning i New York City med udsigt over Central Park. Hun og hendes afdøde mand Mike Nichols ejede engang et smukt stenhus i fransk stil i New York Palisades og med udsigt over Hudson-floden. Hjemmet, der for nylig blev værdsat til mere end 4,6 millioner dollars, ligger på næsten to hektar jord og er omgivet af frodige grønne områder og vandrestier samt en swimmingpool og et gæsteshytte, der ligesom hovedhuset er bygget af sten. Hovedhuset kan prale af over 3.000 kvadratmeter boligareal med plads til tre soveværelser og tre og et halvt bade blandt andre faciliteter i det afsondrede gammeldags hjem. Hun er også blevet knyttet til en ejendom beliggende i Tisbury, MA, på øen Marthas Vineyard. Det vides ikke, hvor meget hun betalte for ejendommen, da hun købte den af ​​romanforfatteren Leslie Glass, men Glass rapporteres at have betalt $ 500.000 (en lejlighedskøb i dag for en Martha's Vineyard-ejendom) tilbage i 1989.

Diane Sawyer Netværdi

Diane Sawyer

Nettoværdi: $ 80 millioner
Løn: $ 22 millioner
Fødselsdato: 22. december 1945 (75 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Journalist, nyhedsudsender, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Diane Sawyer indtjening

  • Good Morning America $ 12.000.000 / år
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion