Dick Van Dyke Netværdi

Hvor meget er Dick Van Dyke værd?

Dick Van Dyke Netværdi: $ 50 millioner

Dick Van Dyke Netværdi: Dick Van Dyke er en legendarisk skuespiller, komikerregissør og producent, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. Han tjente sin nettoværdi gennem sine skuespilroller i mange succesrige film, musicals, tv-sitcoms og dramaer samt hans evner som instruktør og producent. Han er måske bedst kendt for sine roller i ikoniske musikalske film som 'Bye Bye Birdie' (1963), 'Mary Poppins' (1964) og 'Chitty Chitty Bang Bang' (1968), blandt andre.

Tidligt liv: Richard Wayne Van Dyke, bedre kendt som Dick Van Dyke, blev født i West Plains, Missouri, den 13. december 1925. Hans mor, Hazel Victoria (født McCord) var stenograf, og hans far, Loren Wayne 'Cookie' Van Dyke , var sælger. Han blev opvokset i Danville, Illinois sammen med sin yngre bror Jerry Van Dyke, som også var skuespiller.

Han forlod gymnasiet i 1944, da han var senior, med den hensigt at slutte sig til United States Army Air Forces og træne som pilot under Anden Verdenskrig. Han blev nægtet ansættelse flere gange på grund af at være undervægtig, men blev til sidst accepteret til at tjene som radioomtaler og senere som medlem af Special Services, hvor han underholdt tropper.

Karriere: I slutningen af ​​1940'erne begyndte Van Dyke at arbejde som radio-DJ i sin hjemby. Han var også en del af en komedieduo med pantomime-performeren Phil Erickson, og de turnerede sammen rundt om vestkysten samt optrådte i et lokalt tv-show 'The Merry Mutes' i Atlanta, Georgien, i begyndelsen af ​​1950'erne. Hans andre tidlige optrædener på tv inkluderer i 'Chance of a Lifetime' i 1954 'The Phil Silvers Show' (1957-1958) 'The Pat Boone Chevy Showroom' på ABC og 'The Polly Bergen Show' på NBC. I 1959 debuterede Van Dyke på Broadway i en produktion af 'The Girls Against the Boys'. Han spillede derefter hovedrollen i 'Bye Bye Birdie' fra 1960 til 1961. For sit optræden i 'Bye Bye Birdie' vandt Van Dyke fortsat en Tony Award for bedste skuespiller i 1961, vandt musicalen fire andre Tony Awards.

Begyndende i 1961 spillede Van Dyke i sin egen CBS-sitcom, 'The Dick Van Dyke Show', der spillede karakteren af ​​komedieforfatter Rob Petrie. Showet løb indtil 1966, og i løbet af denne tid vandt han tre Emmy-priser for fremragende hovedrolle i en komedieserie. Serien modtog også fire Emmy Awards for Outstanding Comedy Series. Med på showet kom en all-star rollebesætning med fremtrædende skuespillere som Rose Marie, Morey Amsterdam, Jerry Paris, Ann Morgan Guilbert og Mary Tyler Moore. Van Dykes næste projekt var en anden, ikke-relateret sitcom 'The New Dick Van Dyke Show', der løb fra 1971 til 1974. Dette show var mindre vellykket end hans første show, men han modtog stadig en Golden Globe-nominering for sin optræden. Det tredje show opkaldt efter ham, 'Van Dyke and Company', var et kortvarigt sketch-komedieshow, der også indeholdt Andy Kaufman og Super Save Osborne. Det løb kun i tre måneder, men formåede stadig at vinde en Emmy Award for Outstanding Comedy-Variety Series.

(Foto af Larry Ellis / Express / Hulton Archive / Getty Images)

Ud over hans optrædener på tv nød Van Dyke også en meget succesrig filmkarriere. Hans første filmoptræden i 1963 var en tilpasning af hitmusikalen 'Bye Bye Birdie', som han havde spillet i Broadway. Han medvirkede derefter i, hvad der er blevet betragtet som en klassisk film, Walt Disneys 'Mary Poppins' (1964). I det spiller han karakteren Bert, der har en cockney-accent Van Dykes forsøg på accenten anses bredt for at være en af ​​de værste accenter nogensinde, der vises i en film. I resten af ​​1960'erne medvirkede han i en række film, der alle fungerede temmelig dårligt i billetkontoret, med den bemærkelsesværdige undtagelse af musicalen 'Chitty Chitty Bang Bang' (1968). Faktisk påvirkede Van Dykes filmroller hans tv-arbejde efter at have spillet i filmen 'Dick Tracy' (1990), hvor han spiller rollen D.A. Fletcher, han blev tilbudt muligheden for at spille rollen som Dr. Mark Sloan i en episode af 'Jake and the Fatman'. Han endte med at få sit eget tv-show med Sloan-karakteren, 'Diagnosis: Murder', der løb fra 1993 til 2001. Mange af hans familiemedlemmer, herunder hans søn Barry Van Dyke og barnebørn Shane Van Dyke og Carey Van Dyke, har dukkede op med i forskellige episoder med 'Diagnose: Murder'.

Andet arbejde: Ud over at være en berømt skuespiller er Van Dyke også en udgivet forfatter. Han har udgivet fem bøger: 'Altar Egos' (1967), 'Faith, Hope, and Hilarity' (1970), 'These Funny Kids!' (1975), 'My Lucky Life In and Out of Show Business' (2011), 'Keep Moving: And Other Tips and Truths About Aging' (2015).

Personlige liv: I februar 1948 giftede Van Dyke sin første kone, Margerie Willett, live i radioprogrammet 'Bride and Groom'. De havde fire børn sammen. Efter en lang adskillelse skiltes Van Dyke og Willett i 1984. Derefter boede Van Dyke med sin mangeårige partner Michelle Triola Marvin, indtil hun døde i 2009. De havde været sammen i mere end 30 år. I 2012 giftede Van Dyke sig med makeup-kunstner Arlene Silver, som på det tidspunkt var 46 år yngre end ham. Van Dyke har været åben og vokal om sin kamp med alkoholisme og havde tidligere fået behandling for sin afhængighed i 1972. I det meste af sit voksne liv var han også en stor ryger, men afslørede i 2013, at han var holdt op og henvendte sig til Nicorette tyggegummi at kontrollere hans opfordringer.

Dick Van Dyke Netværdi

Dick Van Dyke

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 13. december 1925 (95 år)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Sanger, komiker, skuespiller, tv-producent, filmproducent, danser, forfatter, radioomtaler, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion