Dita Von Teese bringer moderne striptease til Las Vegas Strip

Burlesque -dronningen Dita Von Teese er tilbage på House of Blues i Mandalay Bay. (Elyx Copper Coupe)Burlesque -dronningen Dita Von Teese er tilbage på House of Blues i Mandalay Bay. (Elyx Copper Coupe) Burlesque -dronningen Dita Von Teese er tilbage på House of Blues i Mandalay Bay. (Elyx Copper Coupe)

Dita Von Teese får det altid til at tælle, når hun besøger The Strip. Hun pakker karakteristisk nogle spændende nye sceneffekter og inspirerede elementer til at fremme sit eget syn på nutidens burlesque.

den bedste pizza i las vegas

I aften er 19:30. show på House of Blues i Mandalay Bay er ingen undtagelse.

Von Teese er tilbage med sin Copper Coupe Tour, med sådanne burleske stjerner som Gia Genevieve, Dirty Martini, Ginger Valentine, Jett Adore, Zelia Rose og andre. Showets store finale er Teeses nye Copper Coupe, en signatur cocktailglas med en kobberfiligran dekoreret med Swarovski-krystal. Nummeret indeholder Absolut Elyx vodka, som promoverer Von Teeses tur.Nogle mennesker siger, at dette er vores mest dekadente show endnu, siger Von Teese. Jeg elsker de nye handlinger, vi har i showet.

Mere fra Von Teese fra et interview, der førte til aftenens show:

Hun bruger en stor rød læbestift : Jeg var en talsmand for Mac for omkring femten år siden, nogle mennesker vil huske, at jeg kørte rundt på en kæmpe Mac rød læbestift, og jeg lavede shows i Korea, Japan og Frankrig, stort set overalt. De lod mig beholde denne kæmpe læbestift, og jeg spekulerede på, hvad jeg nogensinde skulle gøre med det, siger Von Teese. Den sidste nat i min tur efter et par glas champagne fik jeg en idé om, hvordan jeg kunne bruge den læbestift igen. Nogle gange kan en virkelig dum idé blive til en god idé. Jeg er virkelig begejstret for det, det har et fedt nyt moderne elektronisk soundtrack til det. Jeg samarbejdede om nogle remixe fra mit album med Sebastien Tellier og jeg lavede også en med min ven Andrew Armstrong fra bandet Monarki . Mellem kostumet, temaet og musikken bliver folk virkelig begejstrede for det nummer.

Hendes bud på den licenserede Bettie Page musical er planlagt til The Strip : Det bliver interessant. Jeg spekulerer på, hvordan mennesket ophører og holder op med at få, siger Von Teese med et lille grin. I 1991 var mit mål og mission at blive den moderne Bettie Page, og jeg var så inspireret af kunsten til John Willie og Bettie Page, at jeg endelig har sat alle de gamle besættelser, jeg har haft, da jeg var teenager ind i en meget glat og moderne handling.

Hun er stadig inspireret af burleske legenden og Tempest Storm i Vegas: Jeg håber, at hun kan komme til showet, siger Von Teese. En af mine yndlings ting, hun nogensinde sagde til mig, var: Vores burlesque var aldrig sådan. Det her er virkelig godt! Det ville jeg gerne have på papir!

Hun er medlem af Burlesque Hall of Fame Board of Directors: Jeg er glad for, at de bad mig om at være en del af det og vil have mig til at være en del af det, selvom jeg ikke er et meget aktivt medlem, og jeg sjældent kan deltage i telefonmøderne og sådan, Von Teese siger. Men jeg læser alle e -mails, og jeg hører ind på enhver måde, jeg kan. Jeg har forsøgt at komme ud til Vegas, så jeg kan se det nye museum og se, hvordan det gør og gøre, hvad jeg kan for at hjælpe med at promovere det. Jeg har lånt et par ting til dem, og jeg vil gerne tilføje nogle flere af min samling, som den Gypsy Rose Lee -kjole, jeg har, og Bettie Page -skoene og alle de artefakter, jeg har samlet og tænker vedrører museet. Jeg vil helt sikkert gerne gøre mere med dem på den side.

Hendes perfekte verden og Las Vegas: Min perfekte verden er ikke at tage til Vegas og være i et opholdssted. Min perfekte verden er at designe et burlesk show, så træd tilbage fra det og se det gå, siger Von Teese. Hvad elementerne angår, tror jeg ikke, at stripteasen skal renses eller fjernes. Jeg synes heller ikke, det skal billigere, og det behøver heller ikke at være over-seksualiseret. Min missionserklæring har altid været at ændre folks sind om, hvad en striptease er og have humoren kombineret med elegance og raffinement og det look-but-don't-touch element og slags genvinde piedestalen.