Dog The Bounty Hunter Nettoværdi

Hvor meget er Dog The Bounty Hunter værd?

Dog The Bounty Hunter Nettoværdi: $ 6 millioner

Dog the Bounty Hunter nettoværdi: Dog the Bounty Hunter er en amerikansk dusørjæger, tv-personlighed og tidligere kautionsobligant, der har en nettoværdi på 6 millioner dollars. Dog the Bounty Hunter tjente sin nettoværdi fra og er bedst kendt for at medvirke i A&E TV reality tv-show med samme navn.

Tidligt liv: Dog the Bounty Hunter blev født som Duane Lee Chapman i Denver, Colorado den 2. februar 1953. Han er barn af Wesley Duane Chapman (1930-2000), som var en svejser, der vendte sig mod kautionist og Barbara Darlene Chapman. Han har tre søskende. Chapman, i en alder af 15, forlod hjemmet og sluttede sig til Devils 'Disciples, en bikerbande. Dog blev dømt for første grads mord i 1976 og idømt fem års fængsel. Hund ventede i en bil, mens en ven skød og dræbte en stofhandler. Han endte med at tjene 18 måneder, og hans kone LaFonda skiltes fra ham. Chapman tjente 18 måneder i Texas State Penitentiary i Huntsville, Texas og blev løsladt i januar 1979. En fængselsvagt i sin tid inspirerede ham til at blive en dusørjæger. Hund har ikke tilladelse til at eje et skydevåben og er blevet udelukket fra Det Forenede Kongerige på grund af sin overbevisning om forbrydelse.

Erobringen af ​​Andrew Luster: Chapman kom med internationale nyheder i juni 2003, da han fangede Max Factor-kosmetikarving Andrew Luster. Luster blev beskyldt for at have bedøvet og voldtaget adskillige kvinder og var flygtet fra USA midt i sin retssag. I hans fravær blev Luster dømt for 86 anklager. Chapman og hans 'jagthold' (hans søn, Leland og ven Tim Chapman - mærkeligt nok er de to Chapmans ikke beslægtede) erobrede Luster i Mexico. På vej til at bringe Luster i fængsel blev de fire trukket over og sendt til fængsel. Myndighederne bekræftede Luster's identitet, og han blev sendt til Californien for at være hans 125-årige dom.

De tre andre mænd blev nægtet kaution. Beth Chapman, hundens kone, advarede medierne, og mændene fik kaution. De fulgte deres advokats råd og forlod Mexico, hvorved de faktisk blev internationale kautionhoppere. Tre år senere, kun få dage før udløbet af loven om begrænsning af forbrydelsen, blev de tre arresteret af amerikanske marskal og fængslet på vegne af den mexicanske regering, der havde anklaget dem alle for frihedsberøvelse og ulovlig bounty-jagt. Den næste dag dukkede Chapman op for retten. Mændene blev løsladt mod kaution og beordret til at bære elektroniske overvågningsenheder. I 2007 sendte adskillige statsrepræsentanter en anmodning om at droppe udleveringsafgifterne mod Dog the Bounty Hunter, og beslutningen blev vedtaget. Den 2. august 2007 afviste den mexicanske domstol alle anklager mod de tre mænd.

Foto af Bennett Raglin / Getty Images

Reality TV-karriere: Han optrådte i shows Take This Job og Dominick Dunne's Power, Privilege, and Justice. I 2004 debuterede hans show Dog the Bounty Hunter på A&E. Det detaljerede Dog og hans partnere, der fangede kriminelle og kautionspringere. Showet var i luften i otte sæsoner og blev annulleret i 2012. Den berømte temasang blev udført af Ozzy Osbourne. I september 2012 meddelte CMT, at de havde bestilt en ny serie, der blev sendt i april 2013 Dog and Beth: On the Hunt. Showet indeholdt Chapman, hans kone Beth og deres søn og fulgte den samme formel som det originale show. Hans søn havde forladt det forrige show i 2012, og det nye show fik dem til at arbejde sammen igen. Det løb i tre sæsoner og blev annulleret i 2016. I 2019 blev en spin-off med Dog and Beth, Dog's Most Wanted, sendt i en sæson.

Han har skrevet to bøger, herunder hans selvbiografi fra 2007 Du kan køre, men du kan ikke skjule, som debuterede som nr. 1 på New York Times bestsellerliste. Dog har dukket op i mange episoder af andre tv-serier, herunder Hollywood Squares, My Name Is Earl, Hawaii Five-O og mere.

Personlige liv: Dog er blevet beskyldt for at være racistisk, især efter at en hadetale fyldt telefonopkald med sin søn var lækket på internettet. A&E suspenderede sit show efter hændelsen, men satte det i luften efter to måneder.

Dog the Bounty Hunter har været gift fem gange og har 11 børn. Han blev gift med La Fonda Sue Darnell i 1972, og de blev skilt i 1977, da Dog blev dømt for mord. Naturligvis fik hun forældremyndighed over deres to børn. Chapman fik imidlertid forældremyndighed igen, efter at deres mor var involveret i en forbrydelse, og de blev anbragt i plejehjem. Han blev gift med Ann Tegnell fra 1979, kort efter at han blev løsladt. Hans tredje ægteskab var med Lyssa Rae Brittain fra 1982-1991. Han blev gift med Tawny Marie Chapman i 1988, efter at Chapman havde arresteret hende på grund af et stofbesiddelsesafgift, og hun blev derefter hans sekretær. De skiltes i 2002, og de havde ingen børn sammen.

Hans femte ægteskab var med Beth Barmore. De havde afslag på igen romantik, indtil de giftede sig den 20. maj 2006. Beth drev kautionsobligationsforretningen sammen, og hun optrådte ofte på Dog the Bounty Hunter. Beth døde desværre som et resultat af kræft i halsen den 26. juni 2019 på Hawaii.

Dog The Bounty Hunter Nettoværdi

Duane Lee Chapman

Nettoværdi: $ 6 millioner
Fødselsdato: 2. februar 1953 (68 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 6 tommer (1,7 m)
Erhverv: Bounty hunter, Kaution bondman, Actor, Television producer
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion