Hunde, dinosaurer og en andemad? Det er 'America's Got Talent Live!'

7642913-0-47642913-0-4

Skal man elske hunde? Ikke udelukkende.

Du kan også elske den lysende and, de dansende fugle eller tigeren, der bekæmper dinosaurer med en let sabel.

hvad er greg gutfeld nettoværdi

Men det er marionet illusioner. Så den eneste grund til, at en dinosaur, der svinger med en lys sabel, ikke er den bedste del af et show, hvor som helst, er fordi det er rigtige hunde på bagbenene, der valser som Fred Astaire.Så er der flugtkunstneren, trommeslagerne, komikeren, kunstneren, der laver hurtigt skiftende billeder af sand og fyren, der spiller harpe med strygere, der strækker sig helt op til altanen.

Det er alt i et show, og det show er selvfølgelig 'America's Got Talent Live!' De handlinger, der vises på Palazzo, udgør et mangfoldigt show i den reneste definition, dets rollebesætning bestemmes af de mærkelige tidevand af seerne, der stemmer på NBC -talentprogrammet.

Alt i alt regner producenterne sig heldige med de kort, de fik i år.

I modsætning til 2009, første gang 'Talent' forsøgte en forlænget sit-down på the Strip, er ingen af ​​årets finalister en amatørartist. Og ved stort held (med måske en vis selektivitet i invitationsprocessen) smelter de nogenlunde godt sammen.

Der er et par rystende overgange, da der helt sikkert skal gives formatet. Den første optræden af ​​Olate Dogs-den million dollar-vindende, små yngelglade pooches, der hopper forhindringer, skyder ned dias og laver backflips-efterfølges straks af komiker Tom Cotter, der finder en vildt skjult betydning i Snehvide og 'Grønne æg og skinke . '

De syv dværge, forklarer han til unge i publikum, ser ud til at kalde Snehvide en prostitueret, når de råber 'Hej' ho! '

Men Cotter lavede meget af dette materiale på tv, så forældre, der så, kan ikke påberåbe sig uvidenhed. Og hvis du ikke kan lide en vittighed, skal du vente et par sekunder. Det hjælper med at forklare, hvordan en komiker kunne komme på andenpladsen, når du ser, hvor mange vittigheder Cotter kan fyre af på 90 sekunder.

Det er også godt at have Cotter i nærheden, når en automatiseret brandalarm lukker showet ned og giver ham ekstra scenetid. Live -talentet kom på banen og solgte billetter til sit første show kun 13 dage efter, at vinderen blev bestemt på tv. Men selv på denne presse-inviterede nat otte dage senere sad gardiner fast, og den falske alarm stoppede tingene midlertidigt.

Hastet til markedet kan også forklare, hvorfor showet får en god start, men derefter ser ud til at cirkle i gentagelse.

Det begynder på en æterisk tone med William Close på en forhøjet sidestadie, der rammer en Yanni-lignende rille på de endeløse strenge af hans Earth Harp ledsaget fra scenen af ​​trommer, guitar og en spinnende akrobat.

Derefter, efter en video -velkomst, er det lige ind i Lightwire -teatret, de glædelige dyre -illusioner skabt af lune balletdansere i sorte bodysuits mønstret i selvlysende wire.

Hvad kan følge det, spørger du? Prøv en opadvendt spændetrøje-flugt af Spencer Horsman, hvis 'god aften' markerer de første levende ord talt på scenen, 12 minutter inde i showet.

Julio Cesar Chavez Jr. Nettoværdi

Der er ingen traditionel vært, som der var med Jerry Springer i 2009. Og Recycled Percussion vender tilbage fra dette års lineup ikke som et husband, men et andet segment tilsluttet rotationen, ligesom Cotter.

Rotationen fik anden halvdel af showet til at virke lidt som en overgang. Især hundene syntes at være lidt rationerede-en fem-seks-minutters handling opdelt i kortere segmenter.

Hints om samarbejde - de genbrugte trommeslagere slutter sig til Close for en spændende version af The Who's 'Love Reign O'er Me' - peger på løsningen af, hvad dette ragtag -band af spillere kunne gel ind i, hvis showet sælger nok billetter til at vende tilbage i januar.

Close kunne give live soundtracket til Lightwire eller sandmaleren Joe Castillo. Genbrug kunne levere den spændende musik til Horsmans vandtank-flugt. Hundene kunne hyle, når Cotter glider ind i jagerfly og irske sprithoho -vittigheder.

Hvad var det? Du kan ikke bede hunden om at gøre mere, end han har gjort ved at køre på scooteren? Var enige. Glem det sidste. Men du forstår ideen.

Anmeldelse
America's Got Talent Live!
19.30 Lørdag-torsdag til og med 17. november
Palazzo, 3325 Las Vegas Blvd. Syd
$ 45- $ 125 (414-9000)
Karakter: B