Domino's har leveringsvenlig cheeseburger, kyllingetaco-pizzaer

Domino's introducerer cheeseburger- og kyllingetaco -pizzaer. (DominoDomino's introducerer cheeseburger- og kyllingetaco -pizzaer. (Domino's)

Hvis COVID-19 har dig, som mange andre, til at hænge ud hjemme og spise ved levering, har du måske bemærket, at burgere og tacos ikke rejser for godt, med soggy boller og tacoskaller nogle gange en større pris at betale end leveringsgebyrer .

hvad er leah remini nettoværdi

Domino's Pizza føler tilsyneladende din smerte og har reageret med sine første nye pizzaer i årevis: cheeseburger og kyllingetaco.

Domino's siger, at de nye pizzaer blev skabt til levering, men pizza har længe været en overdrevent leveringsvenlig mad; hvad virksomheden forsøger at gøre med de nye er at overgå dens burger- og tacokonkurrenter. Tv -reklamer, der skal debutere mandag, vil vise rigtige mennesker beklager leverancer, der er gået galt.Men du behøver ikke vente med at høre deres vidnesbyrd; pizzaerne er tilgængelige nu. Cheeseburger-versionen har en velsmagende ketchup-sennepssauce med amerikansk ost, oksekød, løg, tomater i tern og provolone- og cheddaroste. Kyllingetacopizzaen er toppet med amerikansk ost, tacokrydderi, grillet kylling, løg, grøn peberfrugt, tomater i tern og provolone- og cheddarost. De koster $ 11,99 hver.

Ingen kommentarer til, om dette har noget at gøre med den mangel på pepperoni, der rygter om at være truende.