Dougie J's Cafe en restaurant med en historie

Det indre af Dougie J's Cafe vises på 603 Las Vegas Blvd. Syd. (Bill Hughes/Las VegasJournal)Det indre af Dougie J's Cafe vises på 603 Las Vegas Blvd. Syd. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Alejandro Sanchez plader sandwich i køkkenet på Dougie J's Cafe på 603 Las Vegas Blvd. Syd. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Genesis Montiel, center, betjener kunder på Dougie J's Cafe. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Ydersiden af ​​Dougie J's Cafe på 603 Las Vegas Blvd. Syd. (Bill Hughes/Las VegasJournal)

Dougie J's Cafe er opkaldt efter medejer Suny Chabrows søn, Spc. Douglas J. Green, dræbt i aktion i Afghanistan, og restauranten er en slags hyldest til medlemmer af militæret. Der er et stort træflag med Greens navn på, militæruniformer i skyggekasser, små amerikanske flag på hvert bord.

Og Dougie J's, som ligger i en del af centrum, hvor sådanne steder ikke er rigelige, er tilfældigvis også et godt sted at spise frokost.

Eller morgenmad, for den sags skyld; der er huevos rancheros og fransk toast og en mulighed, hvorigennem du kan bygge din egen wrap, sandwich eller scramble. Vi var der dog til frokost, så vi var mere interesserede i at bygge-din-egen-burger ($ 9).hvor meget er tom kenny værd

Vi startede med det grundlæggende oksekød, med kylling og polenta som andre muligheder. Vi valgte kringlebolle; andre muligheder var brioche, ciabatta, marmorrug, hvid og hvede. Vi gik med schweiziske, og med Dougie Sauce, som syntes at være en krydsning mellem yngel sauce og aioli. Og vi holdt det enkelt med salat, tomat og løg; andre valgmuligheder mod tillægsgebyr inkluderer æg, chili, bacon eller barberet pastrami.

hvem er maria bartiromo gift med

Vores server havde spurgt, hvordan vi ville have kødet, og vi sagde medium sjældne, hvilket hun gentog. Men Dougie J's må have en af ​​de kokke, der bare ikke kan klare sig selv til at servere det på den måde, for der var et smag af lyserødt i syne. Det var en rigtig god burger, men ville have været bedre, hvis kødet havde været saftigt, som vi bestilte det.

På siden: hvidløgsfries (almindelig, sød kartoffel og chips var andre muligheder), som var varme og sprøde og rustikke, selvom ingen vampyrer var i fare her.

Der er en temmelig lang liste over sandwich, nogle af dem er virkelig kreative-nogle til vi-gætte-vi-skulle-prøve-det-stadiet, såsom hvidløgstolk, baconmakaroni og ost med cheddar-kiks. Vi spillede det mere sikkert med The Bubba ($ 13), som var en vinder. Denne, bygget på en rigtig god marmorrug, blev stablet med tyndt skåret varmt pastrami, coleslaw og Dougie Sauce, til en række smag og teksturer, der var meget tiltalende. Med denne havde vi hjemmelavede chips, en tallerken, der var tyk og sprød.

Betjeningen var god; vores ordre blev blandet i køkkenet med den fra en senere ankommet fest, som vores server virkede oprigtigt ked af. Hun understregede det med et par cookies, gratis på grund af ventetiden.

hvor meget tjener richard rawlings

Som en hyldest til en faldet søn er Dougie J's Cafe rørende og tankevækkende. Som restaurant var det ikke helt perfekt, men med så meget charme og potentiale fandt vi os selv i håb om, at det en dag bliver.