Drakes $ 2 millioner nat på Las Vegas Strip forstærket af hans nye bobler

Drake optræder for CES-deltagere og klubgængere på XS Nightclub i Encore i Wynn Las Vegas torsdag den 10. januar 2019. John Katsilometes Las VegasJournalDrake optræder for CES-deltagere og klubgæster på XS Nightclub i Encore i Wynn Las Vegas torsdag den 10. januar 2019. John Katsilometes Las VegasJournal Drake optræder under Aubrey & the Three Migos Tour på State Farm Arena fredag ​​den 16. november 2018 i Atlanta. (Foto af Robb Cohen/Invision/AP) Zedd spiller i en boldgrube som en del af Over-The-top $ 100k-festen, som Omnia Nightclub var vært på på Caesars Palace i Las Vegas fredag ​​den 11. januar 2019. (Wolf Productions) Zedd optræder som en del af Over-The-top $ 100k-festen arrangeret af Omnia Nightclub på Caesars Palace i Las Vegas fredag ​​den 11. januar 2019. (Wolf Productions) Penn & Teller vises fejre deres 18. års hovedturnering i Rio onsdag den 9. januar 2019 (Glenn Alai) Drake optræder for CES-deltagere og klubgængere på XS Nightclub i Encore i Wynn Las Vegas torsdag den 10. januar 2019. John Katsilometes Las VegasJournal Drake optræder for CES-deltagere og klubgængere på XS Nightclub i Encore i Wynn Las Vegas torsdag den 10. januar 2019. John Katsilometes Las VegasJournal

Flere detaljer om Drakes forestilling på XS Nightclub torsdag aften/fredag ​​morgen bobler over. Han tog rekord 2 millioner dollars til forestillingen, vi er pålideligt informeret.

One-night take var en klubrekord, der toppede den tidligere rekord med omkring 1 million dollars. Indtægtsstrømmen blev forstærket af serveringen af ​​rapstjernens nye Mod -champagne, som han afslørede i sidste uge. Denne indsats giver mening, hvis du ved, at Drakes Twitter -håndtag er @champagnepapi .

Flasker i hans Mod Réserve -detail til 300 dollars. Hans Mod Rosé Champagne er $ 400 (priserne på scorerne af flasker serveret på XS torsdag er ikke blevet verificeret, men forvent, at de var endnu højere end dem, der er angivet).Mod/Wynn Nightlife -partnerskabet er bestemt lukrativt, og champagnen distribueres udelukkende i Las Vegas af Southern Glazer's Wine & Spirits of Nevada.

Prisen nat for Drake, der forventes at annoncere et 12-show ophold i klubben, der dækker dette år og 2020, var hele $ 500 for mænd og $ 300 for kvinder. Han skålede for at lukke natten (eller rettere sagt morgen), og som han sagde, vil han være tilbage hele året på XS.

Zedd laver en rekord

hvad er sammy hagars nettoværdi

Om emnet fejring i distriktet med høj husleje arrangerede Omnia Nightclub på Caesars Palace og Hakkasan Group en fest på $ 100.000 for superstjernen DJ Zedd fredag ​​aften. Dette var ikke Zedds fødselsdagsfest (hans fødselsdato er 2. september 1989). Det var snarere en festival blot for at fejre Splendor of Zedd, en Grammy-prisvindende kunstner, iHeart Radio Music Award-nominerede og hyppige herre herregård på Omnia.

Klubben trak ind i en massiv boldkasse (DJ Massive Ball Pit ville være et godt EDM-håndtag), gladiatorstilstil, levende menneskelige statuer, et oppusteligt champagne-spabad, pengemaskine-festterning og en overdimensioneret trone, blandt andre faciliteter . Alt dette spillede sig ud på dansegulvet under den 22.000 pund kinetiske lysekrone-hvilket uden tvivl er byens fremtrædende 22.000 pund kinetiske lysekrone.

Af shows og sko

Dette, fra D Las Vegas ’medejer Derek Stevens lørdag aften. Du ved, tider har ændret sig, da jeg var nødt til at tage mine sko ind i IT for at få dem genopladet. Sand. Stevens LED-trimmede spark havde brug for et boost af juice for at bære ham gennem det udsolgte Collective Zoo Zoology EDM-show i Downtown Las Vegas Events Center. Shiba San, Latmun, GMBT, 530, og Pilosa udfyldte den pulserende forestilling.

DLVEC er Stevens selskabs primære underholdningssted, selvom Circa Resort & Casino kommer online i december 2020. Det massive projekt på hjørnet af hoved- og Fremont -gaden dækker en byblok (udslettelse af Las Vegas Club, Mermaid's og Glitter Gulch) og planen er på 777 værelser. Men et showroom vil ikke være en af ​​dem. Stevens sagde lørdag, at hotellet, det første, der blev bygget på Fremont Street siden Californien åbnede i 1975, ikke vil have et dedikeret teater eller showroom.

Dette bringer yderligere opmærksomhed til DLVEC som Stevens 'underholdning, events og sportsvisningscenter. D'en har også sit Showroom på spillestedet på anden niveau, hjemsted for Marriage Can Be Murder, Friends! The Musical Parody, Adam Londons Laughter Noon komedie-magiske show og Jokesters Comedy Club.

Hotellets Longbar kunne også betragtes som et underholdningssted. Mange karakterer dernede, herunder en ejer med prangende fødder.

P & T’er 18-26

Penn & Teller fejrede deres 18 -års jubilæum i Rio onsdag. Mandag fejrer de deres 26 -års jubilæumsoverskrift i Las Vegas, siden de debuterede på Bally's. Duoen optræder på NBC's Late Night With Seth Meyers torsdag.

ShowBuzz!

hvad er brooke shields nettoværdi

Forventer Santiago Michel , sent på Sin City Theatre på Planet Hollywood, at flytte til Anthony Afkøler Showroom i Paris Las Vegas snart. Michels Ilusión Mental-show regnes som det første og eneste spansktalende show på The Strip; dette ville reducere de to helt spanske hovedoptrædener af stand-up-tegneserien Paul Rodriguez på Tropicana i sommeren 2010.

Også noget af stor interesse for dem, der undrer sig over Paris Theatres fremtid: A RuPaul drag produktion forventes at flytte ind i det i øjeblikket lukkede sted i år.

Store øjeblikke i sociale medier

En #GSISM i kategorien weltervægt til Floyd Mayweather. The Money Man tog til Instagram for at se en video af sig selv, der shoppede i et Fendi -stikkontakt, mens han chatter med sin mobiltelefon, mens han var iført et diamantur, efter at have sat fem tykke stakke med 100 dollarsedler på disken.

Salgspersonen er fuldstændig blottet for udtryk ... vent, det er en mannequin.

Men The Money Man's IG -feed er noget at se. Hver en øre værd.