Drake sætter scenen for flere shows på XS Nightclub i Las Vegas

Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer ...Drake optræder på XS Nightclub på Encore på Las Vegas Strip i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Fans og servere venter på, at Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Fans og servere venter på, at Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Fans og servere venter på, at Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Fans venter på, at Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Fans og servere venter på, at Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Fans og servere venter på, at Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Drake optræder på XS Nightclub på Encore on the Strip i Las Vegas i de tidlige morgentimer torsdag den 9. januar 2020. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto

Drake har en måde at gave-rappe tip på XS Nightclub.

Den dygtige performer, kloge iværksætter og ivrige Toronto Raptors -fan gjorde det igen sent onsdag aften. Han åbnede sin forestilling på Encore nattelivsfæstning med, Velkommen til det første Drake -show i 2020!

Drake har ingen shows på bøgerne i år på indendørs/udendørs XS og Encore Beach Club. Men den kontrakt, klubben annoncerede sidste forår for fem shows i 2019, forventedes at blive forlænget med yderligere fem i år.Iført en marshmallow-hvid Nike jakkesæt og matchende kasket, fyrede Drake igennem et 60-minutters sæt til omkring 4.800 klubgængere inde i XS og på Encore pooldækket. Det 40.000 kvadratmeter store sted var fyldt op, et fremmøde, der syntes at konkurrere med natten for næsten et år siden til den dag, hvor Drake satte klubrekord ved at tjene 2 millioner dollars i en enkelt forestilling.

Dem i VIP -sektionerne inkluderet Smag Flav , der klokket ind omkring kl. 2, og Dennis Quaid med sin forlovede, Laura Savoie. Midt på dansegulvet var en herre klædt som Hunter S. Thompson (gulfarvede nuancer, hawaiisk skjorte, safarihue, dinglende cigaret, djævelsk blik).

Ikke officielt CES -show

Drakes show var tidsbestemt til at falde sammen med CES 2020, men blev ikke officielt sponsoreret af konventionen. Ikke desto mindre rullede mange klubgængere ind fra stævnet, og ikke alle vidste, hvem de så. En deltager fra Amsterdam, der kun sagde, at han var en direktør fra Google, spurgte, hvem der var nattens overskrift.

Da manden fik en krybbe-udgave af Drakes biograf, smilede manden og sagde, at hans billet på $ 300 var en god handel, mens han blinkede med All Access-armbåndet.

Selvom en chill ramte klubben fra udendækket, var det ikke en helt cool oplevelse. Nogle kæmper foregik nær forsiden af ​​scenen. Drake har deltaget i nok NBA -spil på banen til at vide, hvornår tingene bliver chippy, og han talte et par fans ud af kampfuld eskalering, da klubbens sikkerhedsteam indgav scenen.

Du er god? Er du sikker? Hey, se, du er slet ikke her for at kæmpe. Det er alt kærlighed på dette sted, sagde superstjernen og bøjede sig for at tale til en gruppe nær scenen. Sikkerhed, sikkerhed, lad ham blive og se showet. Han er god. De vil ikke kæmpe mere.

Men sikkerhedstjenestemænd eskorterede mindst en fan ud af lokalet.

Showet blev ikke afbrudt yderligere. Den 33-årige rapper skålede rutinemæssigt og hejste, hvad der sandsynligvis var en fløjte af hans Mod-champagne, som serveres i klubben under hans shows.

Opfordrer til fred, kærlighed

hvad skete der med den gamle mand bonde stjerner

Drakes sidste skål var en simpel opfordring til fred og kærlighed.

Jeg arbejder på vegne af dig, men jeg har en enkelt forespørgsel, og det er meget vigtigt, i betragtning af de få mennesker, der ønskede at kæmpe i aften og overvejer alle de ting, der foregår i Amerika lige nu, sagde han og gik over scenen. Alle udenfor, alle i VIP -sektionen, uanset hvor berømt og rig du er, alle i CES -sektionen ... du aner ikke, hvad den næste person skal igennem, hvad den næste person har været igennem, eller hvad den næste person handler om at gå igennem. Så jeg vil have, at du henvender dig til nogen, du ikke kender, jeg vil have, at du giver dem et kram, præsenterer dig selv og viser noget kærlighed.

De fleste i mængden fulgte direktivet. Fra mit sted sluttede showet med en omfavnelse med en fremmed fra Amsterdam. På det tidspunkt forstod han, hvem Drake var.