Dusty Hill minder om ZZ Tops skarpklædte Las Vegas-debut

ZZ Top på Pearl at The Palms i Las Vegas, 7. oktober 2016. (Edison Graff/Stardust Fallout)ZZ Top på Pearl at The Palms i Las Vegas, 7. oktober 2016. (Edison Graff/Stardust Fallout)

ZZ Top spillede første gang Las Vegas for så længe siden, at Dusty Hill kan ikke helt huske tidspunktet eller stedet. Som den berømte skæggede rocker siger, har jeg en dårlig hukommelse, når det kommer til år og steder, men jeg kan huske, hvad vi havde på os den nat, vi kom til Vegas.

Og det var nogle skarpklædte mænd.

Dette var ret tidligt for ZZ Top, og jeg kan huske, at vi - alle tre - gik ud og lejede smoking, sagde Hill og lo gennem sin egen historie. Vi troede, at det var det, du havde på om natten i Las Vegas, ikke? Kan du lide rottepakken og alt det der? Så vi havde disse lejede tuxes, som passede så godt, og gik til et show. Jeg lignede, at jeg arbejdede der. Folk forsøgte at bestille drikkevarer fra mig.Stadig store fans af Vegas og hyppige headliners på The Strip, The Little Ol ’Band From Texas, starter en fem-show på Venetian Theatre fredag ​​aften. Opstillingen har aldrig ændret sig, med Hill på bas og vokal, Billy Gibbons på guitar og vokal og Frank Beard (det enlige medlem, der er glatbarberet) på trommer.

Hill havde det sjovt under en telefonsamtale for nylig fra sit hjem i Houston. Nogle højdepunkter:

Han er fan af showet, der åbnede det venetianske teater : Det ville være Phantom: The Las Vegas Spectacular.

Det er et af mine yndlingsstykker, yndlingsmusicaler, åh ja, sagde Hill. Jeg var så heldig at se den på Her Majesty’s Theatre i London, med den originale rollebesætning, omkring det år, den udkom. Jeg elskede det. Det er ikke alt sammen høj rock 'n' roll for os.

Elvis er en stor indflydelse: Jeg er så vild med Elvis, jeg kan ikke fortælle dig det, og jeg har været i hans originale showroom (International Theatre at Westgate Las Vegas) et par gange og er så fascineret, sagde Hill. Jeg elsker bare tanken om at tage en elevator ned på scenen, som Elvis gjorde. Det er én ting ved at spille fem shows der - det er ikke Elvis showroom, men jeg får alligevel taget elevatoren ned til teatret.

Der er motivation til at spille Viva Las Vegas: Serien på den venetianske hedder faktisk Viva Las Vegas, og bandet filmede sin video til deres cover af sangen i Las Vegas for omkring 30 år siden. Hill forpligtede sig ikke helt til at sige sikkert, at bandet ville spille sangen, men sagde: Det ville være lidt ærgerligt, hvis vi ikke spillede det (griner). Jeg kan se os tage til Chicago og ikke spille det, men i Las Vegas? Folk er måske ikke tilfredse med os.

Pensionering er ikke kommet ind i hans sind : Jeg har ingen hobbyer, udover at jeg rejser lidt og skyder skeet en gang imellem. Jeg jagter ikke engang mere, sagde Hill, der fylder 69 år den 19. maj. Jeg kan bare lide at spille, og jeg er altid klar til at være tilbage på scenen. Jeg var sammen med nogle venner, den anden, der spurgte mig om pension, og jeg sagde: ’Se, hvis det sker, vil jeg bare være her og spille for dig, ved du?’ Jeg ødelægger alle mine venskaber.

Bandet spillede engang for et publikum på en: En del af ZZ Top lore, bandet spillede våbenkammeret i Alvin, Texas, i 1970 - for kun én person.

Det var et af vores første shows, gardinet åbnede, og der var en fyr, der stod der, siger Hill. Bandet købte ham en cola og spillede et helt sæt. Det var i hvert fald ikke et tomt rum. Det har vi aldrig gjort. Vi har spillet festivaler for hundredtusinder af mennesker siden da. Vi har altid haft mindst én person, der ser på os.

Han har ikke barberet sig siden han var 19 : Jeg havde altid en slags baby ansigt, og da jeg begyndte at spille tog folk mig ikke alvorligt, sagde Hill. Først var det et almindeligt, trimmet skæg, som jeg havde på i årevis. Så lod jeg det vokse længere og længere ... Du ved, min kone har ikke set mig uden det. Hverken hun eller jeg gider se, hvordan jeg egentlig ser ud (griner).

Han forestiller sig Dusty Hill -fløjen: Jeg har det stadig meget godt med Las Vegas, det er et sted, alle vil spille - det er i hvert fald, hvad jeg synes om det, sagde Hill. Alle værelser er meget gode, lyden er meget god, og jeg har aldrig haft en dårlig tid, nogensinde, i det mindste på scenen. Han griner endnu en gang og siger: Nu, i kasinoet ... det er en anden historie. Jeg kunne vise dig Dusty Hill Wing kl Kejsere Palace, som jeg hjalp med at bygge.

Bandet fejrer 5-0 i 2019 : Det vi gør er at spille meget, det er det, vi elsker at lave. Grunden til, at jeg siger, at det er næste år, er vores 50 -års jubilæum, sagde Hill. De samme tre fyre i 50 år. Jeg tror ikke, det er gjort før. I år ville vi bare have det sjovt, for næste år kommer til at være propfyldt. Derfor ville vi gøre dette i Las Vegas. Vi kan godt lide alt ved Vegas. Vi kan godt lide at gå rundt, med mennesker og have det sjovt.

Og forvent, at fyrene fra ZZ Top er klædt på til lejligheden.