Dwayne Johnsons ‘Ballers’ er tv’s svar på sommerstranden læst

Fra venstre optræder Russell Brand, Rob Corddry og Dwayne Johnson i en scene fraFra venstre optræder Russell Brand, Rob Corddry og Dwayne Johnson i en scene fra 'Ballers'. (Jeff Daly/HBO) Dwayne Johnson, til venstre, og John David Washington spiller hovedrollen i HBOs 'Ballers'. (Jeff Daly/HBO) Dwayne Johnson, til venstre, og Rob Corddry spiller hovedrollen i HBOs 'Ballers'. (Jeff Daly/HBO) Issa Rae spiller hovedrollen i 'Usikker'. (Merie W. Wallace/HBO) Chris O'Dowd spiller hovedrollen i 'Get Shorty'. (Epix) Minding The Gap- Kompilering af over 12 års optagelser optaget i hans hjemby Rockford, IL, i MINDING THE GAP Bing Liu søger korrelationer mellem hans skateboardervennes turbulente opvækst og kompleksiteten i nutidens maskulinitet. Efterhånden som filmen udspiller sig, fanger Bing den 23-årige Zack ճ tumultfulde forhold til sin kæreste forværres efter fødslen af ​​deres søn og 17-årige Keire kæmper med sin raceidentitet, da han står over for nye ansvarsområder efter sin fars død. Mens han navigerer i et vanskeligt forhold mellem sit kamera, sine venner og sin egen fortid, væver Bing i sidste ende en historie om generations tilgivelse, mens han udforsker den usikre kløft mellem barndom og voksenalder. Keire Johnson, vist. (Foto af Hulu) Den voksne animerede komedie -fantasy -serie 'Disenchantment' debuterer fredag. (Netflix)

Efter tre sæsoner og en håndfuld afsnit af den kommende fjerde, er det tid til at acceptere, at Dwayne Johnsons Ballers (22:00 søndag, HBO) aldrig vil være mere end en dum, mildt distraherende smule eskapisme.

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Hver hjerne kan bruge en pause. Det er bare det, at med HBO, hjemsted for Game of Thrones og Westworld, har du en tendens til at forvente større, bedre eller begge dele.

Tilsyneladende en serie om den pensionerede NFL -stjerne Spencer Strasmore (Johnson), der starter en anden karriere med at styre sine tidligere kollegers penge, Ballers er i bund og grund uanset dens producenter, inklusive det meste af holdet bag Entourage, at de skal være på et givet tidspunkt.Efter to sæsoner med at kæmpe for at signere klienter, fandt Spencer og hans forretningspartner, Joe (Rob Corddry) sidste år, lyst til at bringe Raiders til Las Vegas. Derefter trak Spencer et sidste minut med et anbringende, komplet med stadionfinansiering, for at beholde holdet i Oakland. At flytte et tredje hold på to år er meget farligt for dit brand, fortalte han de samlede ejere. Fansene i Oakland fortjener at beholde deres hold, tilføjede han, og det ville få ejerne til at ligne gode fyre i stedet for at ligne en flok grådige, ude af kontakt, gamle hvide mænd.

Tak for tillidserklæringen, Spence.

I sæson 4 forlader Spencer og Joe deres Miami sportsmanagementfirma og dets 200 medarbejdere - uden opsyn - set fra tingene - for at tage til Los Angeles og købe et bureau med speciale i ekstremsport, der drives af en af ​​Joes bekendte (Russell Brand på hans Russell Brand-iest).

Hvorfor? Selv Spencer har problemer med at behandle den ene. Dette er ikke os, siger han til Joe, det er ikke, hvad vi gør. Var vi økonomichefer? Joe reagerer. Var vi ejendomsudviklere?

Det er svært at argumentere med den logik.

Skriften om Ballers har altid lænet sig mod slapdash, men den er faldet mærkbart i denne sæson.

I en scene i søndagens premiere forklarer Spencer til Joe, at han ikke har sat fod i Los Angeles siden sit yngre år på college, da hans storebror, en stjernekvarter for trojanerne, sprang af en bro der og dræbte sig selv. Åh, ja, siger en bedøvet Joe. Det ringer en klokke.

En berømt atlet - en atlet, der deler en sport og et ualmindeligt efternavn med din bedste ven - begår selvmord på en meget offentlig måde, arbejder du med atleter for at leve, og det ringer en klokke?

I den næste episode fortæller Joe Spencer, jeg kender dig bedre, end du kender dig selv.

Du ved, Joe, jeg kommer til at gå ud på et lem og gætte, at du ikke gør det.

Ballers er så engangs, at jeg i tre sæsoner knap havde lagt mærke til John David Washington som Spencers kammerat, brede modtager Ricky Jarrett, og han river skærmen op som føringen i Spike Lees BlacKkKlansman.

I betragtning af sin stamtavle er det fornuftigt, at Ballers er tankeløs og smuk - palæer, lystbåde, luksusbiler - på en Entourage -måde.

Det er praktisk talt fjernsynets ækvivalent til de paperbacks, man sådan set læser - lidt skyldfølende - mens man ligger i solen.

Denne sommer omfavner Ballers den idé mere end nogensinde. Åbningsafsnittene er endda sat på stranden.

salt-n-pepa nettoværdi

Hvad skal man se

Issa (regerende bedste skuespillerinde i en komedie Emmy -nomineret Issa Rae) forsøger at få sit liv sammen efter et brud i tredje sæson af Insecure (22:30 søndag, HBO).

Den animerede Disenchantment (fredag, Netflix), fra The Simpsons-skaberen Matt Groening, følger en hårdtdrikkende prinsesse i det smuldrende middelalderlige rige Dreamland.

Pahrump -hitmanden Miles Daly (Chris O’Dowd) kæmper for at bevare sit momentum som filmskaber i sæson 2 af Get Shorty (21:00 søndag, Epix).

Minding the Gap (fredag, Hulu), der vandt en særlig jurypris for banebrydende filmproduktion i år på Sundance, blev filmet i løbet af 12 år og følger tre skateboardere, der forsøgte at komme ud af Rockford, Illinois.