Dwayne Johnsons 'Skyscraper' en 'Die Hard' knockoff, der ikke prøver hårdt

Dr. Sarah (NEVE CAMPBELL) og Will Sawyer (DWAYNE JOHNSON) i Legendary'sDr. Sarah (NEVE CAMPBELL) og Will Sawyer (DWAYNE JOHNSON) i Legendary's 'Skyskraber'. Den tidligere FBI -gidsel -redningsteamleder og den amerikanske krigsveteran Sawyer vurderer nu sikkerheden for skyskrabere. På opgave i Kina finder han pludselig den højeste, sikreste bygning i verden i flammer, og han er blevet indrammet til det. En efterlyst mand på flugt, Will skal finde de ansvarlige, rydde sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, der er fanget inde i bygningen ... over ildlinjen. (Universalbilleder) Det globale ikon DWAYNE JOHNSON leder rollelisten i Legendary's 'Skyscraper' som tidligere leder af FBI Hostage Rescue Team og den amerikanske krigsveteran Will Sawyer, der nu vurderer sikkerhed for skyskrabere. På opgave i Kina finder han pludselig den højeste, sikreste bygning i verden i flammer, og han er blevet indrammet til det. En efterlyst mand på flugt, Will skal finde de ansvarlige, rydde sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, der er fanget inde i bygningen ... over brandlinjen. (Universalbilleder) Det globale ikon DWAYNE JOHNSON leder rollelisten i Legendary's 'Skyscraper' som tidligere leder af FBI Hostage Rescue Team og den amerikanske krigsveteran Will Sawyer, der nu vurderer sikkerhed for skyskrabere. På opgave i Kina finder han pludselig den højeste, sikreste bygning i verden i flammer, og han er blevet indrammet til det. En efterlyst mand på flugt, Will skal finde de ansvarlige, rydde sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, der er fanget inde i bygningen ... over ildlinjen. (Universalbilleder) Det globale ikon DWAYNE JOHNSON leder rollelisten i Legendary's 'Skyscraper' som tidligere leder af FBI Hostage Rescue Team og den amerikanske krigsveteran Will Sawyer, der nu vurderer sikkerhed for skyskrabere. På opgave i Kina finder han pludselig den højeste, sikreste bygning i verden i flammer, og han er blevet indrammet til det. En efterlyst mand på flugt, Will skal finde de ansvarlige, rydde sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, der er fanget inde i bygningen ... over brandlinjen (Universal Pictures)

Skyskraber, Dwayne Johnsons gidsler-i-et-højhus-actionspektakel, skylder Die Hard en oplagt gæld.

Desværre gider forfatter-instruktør Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence) ikke engang at prøve hårdt.

Resultatet er en film, der samtidig er alt for indviklet og alt for doven.Johnson skildrer Will Sawyer, en kampveteran og tidligere FBI -gidsel -redningsteamleder, der er gået ind i det snævre område med skyskrabernes sikkerhedsvurdering. Han og hans familie-kone Sarah (Neve Campbell) og 8-årige tvillinger (McKenna Roberts, Noah Cottrell)-har rejst til Hong Kong, så Will kan give feedback til Zhao Long Ji (Chin Han), milliardærudvikleren af ​​The Pearl, verdens højeste bygning, står mere end 3.500 fod.

dennis farina film og tv-serier

Den intetanende vilje aner ikke, at han er ved at blive en integreret del af et omstændigt tyveri begået af Kores Botha (Roland Moller), den hyrede muskel for tre kriminalitetssyndikater.

Hvor detaljeret spørger du? Spænd dig fast.

dr dre ekskone michelle nettoværdi

Botha har brug for at hente noget fra Zhaos penthouselejlighed på 220. etage oven på The Pearl, så han venter på, at Will skal dukke op og få overdraget en tablet, der giver ham adgang til hele bygningen og sender fjoller for at stjæle den. Derefter indrammer han Will - for, ja, noget, tilsyneladende - så han er lidt eftersøgt af politiet. Alt dette er for at Botha kan tilsidesætte alle Perlens overflødige sikkerhedsforanstaltninger og topmoderne brandhæmmere for at brænde 96. etage, vente på at flammen muligvis til sidst kan komme op i 124 historier, ryge Zhao ud af hans hjem og forhåbentlig finde en måde at få ham til at overgive varen.

Det er den bedste plan, en kriminel hjerne kan udklække?

Har Botha bestilt det fra ACME -kataloget, et sted mellem Giant Rubber Band og Earthquake Pills?

Selvom du kan acceptere den sublime idioti i denne ordning, er det praktisk talt umuligt at overse den scene, hvor Will - på trods af et grimt underarmsslag og har taget et dårligt fald på skulderen - er i stand til at skalere mere end tusinde fod op ad bjælker af en konstruktionskran i øjeblikke, før politiet kan skære igennem en simpel lås og tage elevatoren derop eller få en helikopter af jorden uden at blive det mindste snoede.

Så er der Wills besættelse af gaffatape, som om Skyskraber oprindeligt var beregnet som et køretøj til forbedring i hjemmet Tim Allen. Hvis du ikke kan reparere det med gaffatape, har du ikke nok gaffatape, meddeler Will ingen, mens han bruger klæbemidlet til at forbinde et dybt sår. Når Zhao spørger, om Will har en plan, svarer han: Har du noget tape? Will vikler endda sine hænder og sko med gaffatape for at hjælpe ham med at klamre sig til Perlens glasfacade som en rødhalset Spider-Man.

Duct Tape Presents Skyscraper er fuld af lige så mange unødvendige detaljer som The Pearl. Og i betragtning af at de eneste mennesker inde i den massive, ufærdige struktur er Will, hans familie, Zhao, et par hjælpere og en skurk af onde, føles det næsten lige så tomt.

2019 nytårsaften

Perlen har en park på 30 etager, der, selvom en frygtelig brug af plads fra en cost-benefit-analyse synes at være designet til et stort action-stykke-men alligevel blæser Will, hans familie og terroristerne hurtigere igennem den end ilden. Massive møller, der driver Perlen, føles som endnu et forsøg på at opgradere Die Hard, hvilket fremkaldte stor spænding fra John McClanes (Bruce Willis) smalle flugt mellem vingerne på en lille blæser i bygningens kølesystem-endnu en gang overvinder Will Will forhindringen med lethed.

Her er sagen om Die Hard, og hvorfor den holder ved, næsten 30 år efter udgivelsen: Det er en underdog -historie om en barfodet politimand, 2500 miles hjemmefra, fanget af terrorister i en ukendt bygning. Som franchisens efterfølgere allerede viste, er større ikke bedre. At stille en sikkerhedsekspert mod nogle tredjerangs, wannabe onde i en større bygning-en bygning helten kender bedre end nogen bortset fra dens udvikler-er ikke bare uinteressant, det er uinspireret.

Skyskraber er fuld af plothuller, der er store nok til at lægge grunden til en anden skyskraber.

Ganske passende, i betragtning af alle råbene til gaffatape, føles det meste af filmen, som om det var lappet sammen med de klæbrige ting.

ted og robin vernon nettoformue