Eagles udfører tour de force på Las Vegas Strip

Den seneste lineup af Eagles fejrer deresDen seneste lineup af Eagles fejrer deres 'Hotel California' -koncert på MGM Grand Garden Arena lørdag den 5. oktober 2019. Fra venstre Vince Gill, Timothy B Schmit, Don Henley, Deacon Frey og Joe Walsh. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Kats! Præsidiet ved denne skrivning er Westgate Superbook. Bogens direktør, Jay Kornegay , blev vist i tre sekunder på Vegas Golden Knights-resultattavlen på T-Mobile Arena onsdag.

Sådan ved du, at du har boet i Las Vegas i et par måner.

Vi har satset på NFL -aktionen på Kornegays tilholdssted, men ikke på Eagles of Philadelphia. Vi vandt dog med ørnene af rock ’n’ roll lørdag aften på MGM Grand Garden Arena. Hit efter hit efter hit.I en æra, hvor superstjerner lopede musikere for at spare penge, skar bandet ingen hjørner i sin musikproduktion og stillede et 46-delt orkester op med Vegas-spillere sammen med flere medlemmer af koret fra UNLV College of Fine Arts.

Elskede berøringen i starten af ​​showet, en velegnet herre, der placerede Hotel California på en pladespiller. Senere vendte en kvindelig pendant dramatisk disken, efter at bandet sluttede Side 1.

Eagles ’katalog og musikskab er så vidtgående, at Joe Walsh og Vince Gill kan dele den samme setliste (det forvirrede blik på Gills ansigt, da han strummede til Walsh's Life’s Been Good to Me, var uvurderlig). Stedet var fyldt, lyden på arenaen var enestående - ingen af ​​ekkoet, der var så udbredt i Vegas arena shows - og musikken overlegen.

Jeg husker, for mange år siden, Don Henley bemærker i et interview med London Daily Telegraph, Vi bekymrer os ikke meget om tidens gang. Vi er heldige, fordi vi spiller musik, der ikke er faddish; den er sammensat af ærede elementer. Vores kjolestil er ikke trendy. Vi har aldrig sprunget rundt på scenen; vi har altid bare lidt slentret.

Nej, Eagles vil aldrig forveksles med Backstreet Boys. Men wow, sikke en generøs afspoling af klassisk nutidig musik. Mere end tre timer, med en pause, det hele fejlfrit. De kan slappe af her, når de vil.

Forestil dig dette

Forestil dig Dragons overskriften Rock i Rio i Brasilien søndag aften. Fantastisk koncert, men for sent for hjembyens rockere at spille på festivalen i Las Vegas. Vi husker de skyhøje planer om at arrangere arrangementet hvert andet år på Las Vegas Festival Grounds. Men begivenheden i maj 2015 underpresterede så dårligt, at planerne om at returnere den til the Strip blev skrubbet. Ifølge Rock in Rio oprindelige vision ville arrangementet i 2019 have været iscenesat i weekenden på LVFG.

Store øjeblikke i sociale medier

Art Spander , sagde den store Bay Area-sportskolumnist og medlem af Pro Football Hall of Fame, om pressekorpset, der dækkede Raiders-Bears-spillet i London: Intet papir fra San Francisco, Oakland eller San Jose (eller Napa) sendte en reporter eller klummeskribent til London for at dække Raiders. Men det gjorde Las VegasJournal. Bay Area handler om Oakland Raiders ...

Hvad virker i Vegas

Med hensyn til zombier fortsætter Zombie Burlesque med at stikke på V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. Showet skal markere sit seks års jubilæum i december og er den mest undervurderede produktion i byen. Vært Enoch Augustus Scott fortsætter med at oplive de taknemmeligt døde karakterer. Showet er vildt sjovt og fyldt med fantastiske musiknumre og har også hjerner.