Eddie Piolin Sotelo Netværdi

Hvor meget er Eddie Piolin Sotelo værd?

Eddie Piolin Sotelo Netto værdi: $ 25 millioner

Eddie Piolin Sotelos løn

$ 5 millioner om året

Eddie Sotelo nettoværdi og løn: Eddie 'Piolin' Sotelo er en mexicansk radiopersonlighed, der har en nettoværdi på 25 millioner dollars. På sit højdepunkt var hans løn $ 5 millioner om året.

Eddie Sotelo blev født i Ocotlan, Jalisco. Han er en af ​​de mest populære spansksprogede radiopersonligheder i USA. Hans show, 'Piolin por la Manana', blev sendt på KSCA-radioen i det sydlige Californien og syndikeret nationalt fra 2003 til 2013. Programmet, der blev transmitteret udelukkende på spansk, fik en 9,9-vurdering med publikum og fik Piolin tilnavnet The Howard Stern af den spanske radio. Han var kendt for at fokusere på vigtige emner såvel som popkultur og gav fire timers radiotid til immigrationsrettighedsunderstøtter i 2005 og har interviewet flere vigtige figurer, herunder Michelle Obama. I 2006 udnævnte Los Angeles Times ham som en af ​​de '100 mest magtfulde mennesker i det sydlige Californien'. Han omtales ofte med sit barndomskælenavn, 'Piolin', hvilket betyder 'tweety bird'.

I juli 2013 annullerede Univision Radio pludselig sit radioprogram uden forklaring. Inden for en uge blev det afsløret, at Sotelo angiveligt havde fysisk, følelsesmæssigt og seksuelt chikaneret en forfatter / producent fra showet ved navn Alberto 'Beto' Cortez.

I 2014 lancerede han et nyt show 'El Show de Piolin' på 40 stationer gennem Entravision.

Ejendom : I 2006 betalte Eddie $ 5,9 millioner for et 9.000 kvadratmeter stort hjem i Calabasas, Californien. Han lejede dette hjem et stykke tid til rapperen Tyga. På et tidspunkt ødelagde Tyga omkring $ 124.000 i ubetalt leje. Han skulle betale omkring $ 12.000 pr. Måned i husleje. Tyga blev sagsøgt, men parterne afviklede til sidst sagen uden for retten. I 2014 solgte Eddie hjemmet til hiphop-mogul Anthony Tiffith for $ 6,7 millioner.

I august 2018 betalte Piolin $ 4,62 millioner for et nyt palæ i det samme Calabasas gated community som hans andet hus. Sælgeren var NBA-stjerne Al Harrington, der købte palæet i 2015 for $ 3,6 millioner.

Eddie Piolin Sotelo Netværdi

Eddie sotelo

Nettoværdi: $ 25 millioner
Løn: $ 5 millioner om året
Fødselsdato: 1972
Køn: Han
Erhverv: Radiopersonlighed, skuespiller, stemmeskuespiller
Nationalitet: Mexico
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion