Educator tager Guinness -rekord for vedvarende sangnote

Richard Fink IV sætter rekorden på 1 minutter, 53,36 sekunder for den længste vedvarende seddel på Pearl Theatre at the Palms mandag den 25. februar 2019. (Edison Graff)Richard Fink IV sætter rekorden på 1 minutter, 53,36 sekunder for den længste vedvarende seddel på Pearl Theatre at the Palms mandag den 25. februar 2019. (Edison Graff) Richard Fink IV sætter rekorden på 1 minutter, 53,36 sekunder for den længste vedvarende seddel på Pearl Theatre at the Palms mandag den 25. februar 2019. (Edison Graff) Richard Fink IV sætter rekorden på 1 minutter, 53,36 sekunder for den længste vedvarende seddel på Pearl Theatre at the Palms mandag den 25. februar 2019. (Edison Graff) Richard Fink IV sætter rekorden på 1 minutter, 53,36 sekunder for den længste vedvarende seddel på Pearl Theatre at the Palms mandag den 25. februar 2019. (Edison Graff) Scenen på Pearl Theatre, hvor Richard Fink IV sætter rekorden på 1 minutter, 53,36 sekunder for den længste vedvarende note mandag den 25. februar 2019. (Edison Graff)

Richard Fink IV var i drift ved C mandag eftermiddag. Et stykke tid vidste vi ikke, om han ville synke eller synge.

C en henvisning til musiknoten, ikke vandmassen. Fink er en vokal coach og guru, der nu har Guinness verdensrekord for den længste vedvarende sangnote. Han opnåede denne bedrift ved at synge et ubrudt C i 1 minut, 53 sekunder, et mærke, der skulle verificeres af Guinness som den længste tone, der nogensinde er sunget.

For perspektiv holdt Fink sedlen omtrent lige så længe som The Beatles ’nr. 1 hit From Me To You. Den rock’n’roll -klassiker fra 1963 blev spundet på 1 minut, 55 sekunder.

er showet spøgelseseventyr falske

Vindermærket blev muliggjort for rent engagement og hårdt arbejde.

Jeg trænede hver dag i 168 i træk og udførte åndedrætsarbejdet, sagde Fink, 43. Jeg trænede til enhver situation, adrenalin og det tørre klima. Men jeg gjorde, hvad jeg kom til at gøre.

Fink, en berømt vokalpædagog i de sidste dusin år og grundlægger af Throaga (Throat Yoga) vokaløvelsesprogram, satte præg på Pearl Concert Theatre at the Palms. Beboeren i Rochester, N.Y., har gennemført sine Throaga vokale retreats i Studio at the Palms, hvis direktør, Zoe Thrall, var til stede som observatør ved mandagens arrangement. Så var officielle dommere i Las Vegas headliner Frankie Moreno, Grammy-prisvindende guitarist, producer og ingeniør Neil Citron, og Roger Wood, en militær og korrektionsofficer, der havde ansvaret for at føre tilsyn med målinger, og at den korrekte protokol blev fulgt.

To tidtagere var også klar til officielt at registrere længden af ​​hvert af Finks forsøg. Der blev ringet op til instrumenter for at sikre, at vokalguruen forblev på banen, at han ikke brød noten, og hans sang nåede minimum decibel -niveau for at blive hørt i en afstand af 2 1/2 meter.

hvad er nettoværdien af ​​leonardo dicaprio

Værelset var låst i cirka en time. Bortset fra hvad der blev optaget af embedsmænd godkendt af Guinness, var ingen ekstern video eller lyd tilladt. Fink holdt ofte sig selv mini-pep talks og viste sin frustration over de tørre omgivelser.

(Expletive) slim! sagde han på et tidspunkt og lo. Der er et tilbud til dig.

I alt lavede Fink omkring en halv snes afleveringer. Målet var at overhale den tidligere rekord på 1 minut, 52 sekunder af tyrkisk sanger Alpaslan Durmus på Kipdaş Mühendislik i Istanbul, Tyrkiet, den 8. februar 2016. Det kan tage op til fire måneder, før Guiness -repræsentanter formelt ratificerer mærket, men der var ingen grund til at tro, at de ikke ville det efter mandagens begivenhed.

Fink har faktisk haft rekorden to gange før - inklusive en 1:43 tid fra 2009, der blev brudt af Durmus . For at træne til mandagens forsøg skar Fink sådanne begunstigede, men vokalt ødelæggende kostvarer som sukker, mel og koffein fra. Han udførte intensive dybe vejrtrækningsøvelser før hvert forsøg, hvor han kæmpede tungt for at forberede sin krop til det anstrengende arbejde.

Fink ramte sit topmærke på 1:53 på sit tredje forsøg og 1:52 på et andet, men kom aldrig tæt på at overskride den længde trods gentagne genstarter. Fink sagde, at hans personlige bedste karakter er mere end 30 sekunder længere.

hvor meget er chris brown værd 2016

Ved at vide, at han kan tilføje flere sekunder til sit eget mærke, planlægger Fink at tage endnu et rekordforsøg i år.

Det er ligesom alt andet, når du ved, at der er mere inde i dig, kan du ikke lade være med at stræbe efter det, sagde han. Jeg vil bare bruge dette som en platform til at tage det til det næste niveau.