Elin Nordegren nettoværdi

Hvor meget er Elin Nordegren værd?

Elin Nordegren nettoværdi: $ 200 millioner

Elin Nordegren Nettoværdi: Elin Nordegren er en svensk tidligere barnepige, model og ekskone til professionel golfspiller Tiger woods . Elin har en nettoværdi på 200 millioner dollars. Efter adskillelse fra Tiger Woods modtog Nordegren et betydeligt beløb som en del af skilsmisseopgørelsen. Hendes urolige ægteskab med golfspilleren var genstand for stor opmærksomhed fra medierne, og hendes navn blev ofte nævnt i forskellige artikler, der krønikede atletens nedadgående spiral. På trods af at hun sagde, at hun 'stadig er såret' som et resultat af det mislykkede forhold, er hun gået videre til andre forhold.

Tidligt liv: Elin Maria Pernilla Nordegren blev født den 1. januar 1980 i Stockholm, Sverige. Hun blev opvokset sammen med en tvillingsøster og en bror af en mor, der er i politik, og en far, der er radiojournalist. Elin var dedikeret til sine studier som ung studerende, og hun begyndte også at arbejde på forskellige ulige job for at finansiere sin uddannelse. I 2000 startede Nordegren også modellering for at forsørge sig selv. Hun dukkede engang op på forsiden af ​​'Cafe Sport.'

Flytter til USA: Elin Nordegren begyndte at blive mere involveret i golfsamfundet, efter at hun mødte Jesper og Mia Parnevik. Jesper er en professionel golfspiller, og parret mødte Elin, mens hun arbejdede i en tøjbutik i Stockholm. Parret hyrede senere Nordegren som barnepige, og hun flyttede sammen med familien til USA for at arbejde for dem på fuld tid.

Forholdet til Tiger Woods: I 2001 introducerede parnevikkerne Elin Nordegren for Tiger Woods for første gang. I løbet af det sidste år havde Woods gentagne gange bedt om at blive introduceret til Nordegren, men hun var allerede i et forhold med en anden. Hun var også fokuseret på hendes langsigtede karrieremål, da hun planlagde at blive børnepsykolog (i 2014 dimitterede Nordegren med en grad i psykologi fra Rollins College i Winter Park, Florida).

Jesper og Mia Parnevik indrømmede senere, at de fortrød at introducere Nordegren til Woods, da de 'sandsynligvis troede, at han var en bedre fyr end han er.' Woods daterede Nordegren i løbet af de næste par år, og i 2003 blev de forlovede, efter Tiger foreslog i Shamwari Game Reserve. I 2004 blev parret gift på Shady Lane Resort i Barbados. Tiger lejede hele komplekset ud og brugte 2 millioner dollars for at sikre, at han og hans nye kone var helt uforstyrrede.

Afslag på ægteskab: Den første kontrovers kom i 2006, da nøgne fotografier af Elin blev offentliggjort uden hendes tilladelse. Det år indgav hun en anklagemyndighed mod den krænkende offentliggørelse og vandt et forlig på 125.000 euro. Men tingene var ved at blive meget værre. Hendes ægteskab med Tiger faldt hurtigt sammen, og Tigers adfærd blev mere og mere uregelmæssig. Til sidst blev alt opløst, efter at han styrtede ned i sin bil i nærheden af ​​familiehjemmet under påvirkning af stoffer.

I de efterfølgende uger indrømmede Tiger, at han havde været utro mod sin kone i løbet af deres ægteskab. Han sagde, at han havde sovet med over et dusin forskellige kvinder under sit forhold til Elin, herunder to pornostjerner. Han sov endda med en servitrice på en spisestue, som parret regelmæssigt besøgte. Mens alt dette skete, fødte Elin sine to børn og viet sig til at opdrage dem og være en god kone.

Skilsmisse: I lyset af hendes ydmygende situation havde Nordegren intet andet valg end at skille sig fra Tiger Woods. Hele verden vidste nu, at hendes mand havde været utro mod hende ved mere end 12 separate lejligheder (i det mindste). Selvom Tiger erklærede, at han tog en pause fra professionel golf for at arbejde på sit ægteskab, var denne indsats forgæves. Elin ønskede en skilsmisse, og intet skulle overbevise hende om noget andet.

Skilsmissen blev afsluttet i 2010. Elins søster, en autoriseret juridisk professionel, sluttede sig til hendes side med et team af advokater fra McGuireWoods. Selvom de første rapporter anførte, at Nordegren var indstillet på at vinde en afvikling på $ 750 millioner (hvilket var endnu mere end Tigers nettoværdi på det tidspunkt), gik hun væk med et beløb på $ 100 millioner, et beløb, der repræsenterede ca. 20% af Tigers nettoværdi . Derudover vandt Elin alene forældremyndigheden over børnene, og Tigers fremtidige eller tidligere veninder fik forbud mod at komme i kontakt med børnene.

(Fotokredit skal læses JEFF HAYNES / AFP via Getty Images)

Ejendom: Efter hendes skilsmisse fra Woods investerede Nordegren straks stærkt i fast ejendom og købte et palæ på North Palm Beach for $ 12 millioner. Elin havde ambitiøse planer for ejendommen ved stranden. Efter at have forklaret arkitekternes ideer til renovering, informerede de hende om, at det ville være lettere blot at nedrive palæet og starte fra bunden. Hun fulgte deres råd, ødelagde 1920'ernes hjem og arbejdede fra en tom skifer på det 1,4 hektar store land.

Byggeriet af hendes nye hjem blev afsluttet i 2014, og palæet har nu 25.000 kvadratmeter boligareal. Selvom ejendommen tager tegn fra klassiske koloniale hjem, man måske finder i Vestindien, er der også masser af moderne funktioner. Frem for alt er der massiv vægt på den smukke havudsigt med store vinduer i hele palæet. Der er også et omfattende pool- og spa-område i haven, og der blev lagt særlig vægt på designet af værelserne til hendes børn.

I 2018 satte Nordegren hjemmet på markedet for $ 48,5 millioner. Hun solgte i sidste ende huset i september 202o for $ 28 millioner. Køberen var Rockstar energidrik grundlægger Russ Weiner.

Efter skilsmissen: Selvom Elin Nordegren forståeligt nok blev såret og ydmyget efter prøvelsen med sin tidligere mand, gik hun til sidst videre. Efter at hun oprindeligt havde skabt en romantik med Chris Cline (som senere døde i 2019), begyndte hun at danse NFL-spilleren Jordan Cameron. Hun begyndte sit forhold til atleten i 2019 og fødte sin søn senere samme år.

I de senere år har Elin Nordegren udviklet et mere hjerteligt og venligt forhold til Tiger Woods. Hun tilbringer ofte tid sammen med ham sammen med deres børn og værdsætter efter sigende, at han gør en indsats for at være en god far. Ikke desto mindre siger nogle rygter, at hun stadig føler sig vred, når hun hører om hans forhold til andre kvinder.

I 2018 blev det rapporteret, at Nordegren var 'måneder væk' fra at gennemføre sin kandidatgrad. Hun har udtalt, at studere jura og psykologi har hjulpet hende med at tackle de forskellige vanskeligheder, hun har haft i sit seneste liv.

Elin Nordegren nettoværdi

Elin Nordegren

Nettoværdi: $ 200 millioner
Fødselsdato: 1. jan 1980 (41 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Model, barnepige, supermodel
Nationalitet: Sverige
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion