Eliza Dushku i læderbukser vender tilbage til lille skærm i 'Dollhouse'

33133823313382 3313383

Dette kan komme som et chok for mange af jer, men det, jeg ved om kvinder, kan passe ind i et Twitter -indlæg. En sms, hvis jeg føler mig ordentlig.

Grundlæggende går det ud på dette: Anerkend ikke engang Jessica Simpsons vægt. Hvis det viser sig, at den unge dame, du lærer online at kende, lige har født octuplets, så løb. Og aldrig under nogen omstændigheder, uanset hvor fristende det kan virke, spise frokost med Eliza Dushku.

Skuespilleren, der spiller i det nye high-concept drama Dollhouse (21:00 fredag, KVVU-TV, Channel 5), har vist sig mere succesfuld med at få folk til at gøre ting, de normalt ikke ville, end en flaske Cuervo og vandboarding kombineret. (Det eneste mere effektive? Cuervoboarding.)Tag Joss Whedon. Den vanvittige skaber af Buffy the Vampire Slayer og Angel havde ikke haft en serie i luften siden 2004. Han var færdig med tv. Især Fox, som brutaliserede sin tredje serie, Firefly, ved at sende episoder ud af rækkefølge og alle undtagen vove seere til at stille ind.

Men under et af deres periodiske sammenkomster-Dushku kom til berømmelse ved at spille Faith, den læderbuksedragtede, Xander-afblæsende dræber på Buffy og Angel-delte skuespilleren nogle af de temaer, hun håbede at få med i en serie, hun udviklede til Ræv. Derefter tændte hun charmen.

Jeg sagde: 'Joss, jeg har brug for, at du skriver til mig et show. Det skal være det bedste show, du nogensinde har skrevet, og den bedste rolle for mig, der nogensinde er skrevet. Og jeg er her, og vi gør det sammen, men det må være dig. Og jeg køber dig denne gouda -pizza, 'husker Dushku. Fire timer senere gik han på badeværelset og kom tilbage og satte sig og sagde: 'Det vil blive kaldt Dollhouse. '

Whedon benægter ikke, at det at komme med serien ikke ligefrem var på hans dagsorden. Jeg kom hjem fra frokost, siger han, og jeg var ligesom: 'Skat, jeg har ved et uheld oprettet et Fox -show.'

vandt tape face fik talent

Der er ingen information om, hvad der var i den pizza udover gouda, fordi hans idé var en doozy.

Dushku spiller Caroline, en almindelig pige, der på grund af omstændigheder, der endnu ikke er forklaret, har fået fjernet sine minder og personlighed af et skyggefuldt selskab. Omdøbt ekko, hun er en af ​​en håndfuld Actives, lignende blanke tavler, der har nye personligheder, sammen med hvad Liam Neeson refererer til i de Taken -reklamer som et meget bestemt sæt færdigheder, præget på dem. Uanset hvad en velhavende klient har brug for, kan han være sikker på, at hans Active vil blive forvandlet til den allerbedste version af den.

Og hvilken slags opgaver kan seerne forvente, at Actives skal udføre? Der kan være en røveri. Der kan være, du ved, hjælpe nogen med at komme over en frygtelig periode i deres liv. Der kan være sex. Der kan være alt, hvad vi kan tænke på, siger Whedon. Faktisk kan vi kun tænke på sex. Det er et virkelig dårligt forfatterrum.

Han tuller. For det meste.

De Aktive har bragt fælles brusere på dukkehuset, det smarte, spalike hovedkvarter, de kalder hjem. Der er Dushkus demonstrerede forkærlighed for læderbukser. Sekunder i fredagens premiere danser hun i et nederdel så kort, at det skulle komme med sin egen pixilation. Og i afsnit fire har hun hooker -støvler på og giver en lap dance.

Alt det ville være fint - pokker, opmuntret selv - hvis serien ikke var så mørk. Når du faktisk stopper med at tro, at de mennesker, der driver dukkehuset, tjener millioner ved at sende denne stakkels pige ud, uge ​​efter uge, for at risikere liv og lemmer - og oftere end ikke at programmere hende til at have sex med deres klienter - det bliver lidt svært at nyde.

Misforstå mig ikke, Buffy kan blive temmelig grim. Men selv i de værste tider var den vittige sarkasme sjældent langt fra overfladen. Her lægges det meste af det sjove på skuldrene til Topher (Fran Kranz), den skæve programmør, der præger Actives og derefter tørrer deres sind af, og han kunne bruge lidt hjælp til at bære lasten.

Dukkehuset bør finde fodfæste til sidst, dog under forudsætning af at Fox ikke igen trækker tæppet ud under Whedon. Efter alt, sammen med Aaron Sorkin og J.J. Abrams, ville han være blandt de bedste valg til nogens Fantasy TV Writer League -hold. (Hvad? Har du ikke en?)

Faktisk føles Dollhouse meget som Abrams 'Fringe, også på Fox, gjorde i sine tidlige stadier. Efter at have genereret bjerge med fanboy-hype-blev Fringe vist på Comic-Con; en dukkehusvisning var en af ​​markeringsarrangementerne et par uger tilbage på National Association of Television Program Executives -stævnet i Mandalay Bay - de færdige produkter føltes som lidt af en nedtur, selvom jeg ikke er sikker på, at nogen serier kunne have levet op til disse forventninger.

Men givet tid har Fringe udviklet sig til en solidt underholdende serie.

Det er den samme vej, Fox -ledere forhåbentlig vil følge med Dollhouse.

Hvis ikke, er jeg sikker på, at Dushku ikke ville have noget imod at invitere dem til frokost.

Andre steder
Muna Hiluf, 16, i North Las Vegas har overlevet de to første nætter i American Idols Hollywood -runde.
Las Vegas-baserede a cappella-gruppe Mosaic bliver en del af TV Guide Networks Grammy-røde løber-dækning med Joey Fatone og Lisa Rinna (18.00 i dag).