Elton Johns ’Million Dollar Piano’ mere ægte, sentimental

6133390-0-46133390-0-4

Hvis Elton Johns kontor ikke fik et notat fra Caesars Palace for at elektrokuttere den nøgne transkønnede model sidste gang, vil han sandsynligvis ikke høre fra dem om at synge 'Indian Sunset' nu.

Pop-rocklegendens nye Colosseum på Caesars Palace udstillingsvinduet, 'The Million Dollar Piano' er næsten det modsatte af den sidste, 'The Red Piano'.

ann-margret taler om elvis

Det femårige løb var noget af en blandet velsignelse for fans. Omkring halvdelen af ​​spilletiden til omtrent det dobbelte af prisen på hans koncerter uden for Las Vegas var 'Red' en stiv 95 minutter, hvor stjernen tog bagsædet til David LaChapelles dristige video, der forestillede sig sit katalog.Den nye indsats er to hele timer, så John kan optræde mere, som han gør på landevejen og afvige fra hitsene for et par dybe albumudsnit. Videoen er blevet degraderet mest til grafik, der tjener det større scenografi, og virker ofte bevidst generisk, så han kan ændre sanglisten.

Producenterne ser ud til at have slappet af og er enige om at lade Elton være Elton, i stedet for at bekymre sig så meget om sine Colosseum-overskrifter, der leverer et unikt produkt, der er vægtet mod casual-fan-turister.

hvad er tony bennetts nettoværdi

Frygt ikke, hitsene var i overflod onsdag aften. John gentog mindst halvdelen af ​​de 'Red Piano' essentials, lige fra show-åbningen 'The Titch is Back' til publikum, der deltog i de obligatoriske rumps gennem 'Crocodile Rock' og 'Saturday Night's Alright for Fighting'.

Og alligevel føles det hele anderledes. Borte er de campy seksuelle oppustelige og LaChapelles skamplede-groteske skønhedsvisioner. Denne nat er mere ægte og sentimental, fin for hele familien - John havde ikke engang lyst til at åbne aftenen - og meget mere om musikken.

Det viser sig, at 'The Million Dollar Piano' er så navngivet (nå, John kaldte det faktisk 'Blossom', for Blossom Dearie), fordi flygel -siden, som vender ud mod publikum, er et stort videodisplay. Dette musikalske tv lyser op med alt fra Versace -designs til den gamle 'Don't Go Breaking My Heart' duet med Kiki Dee.

Klaverets grafik blandes normalt med det flankerende landskab, som har et større formål: Det er finurligt nok ved at mose den romerske kitsch i Caesars Palace med eltoniske keruber og tastaturer, men tjener virkelig til at lukke den enorme scene for det meste af showet.

kylie jenner nettoværdi i 2018

Johns femparts kerneband er blevet udvidet til at omfatte to cellister (Luka Sulic og Stjepan Hauser, der optræder som 2Cellos) for at slå strygerarrangementer for tidlige hits, og fire kvindelige sangere, der inkluderer Rose Stone of Sly & The Family Stone berømmelse.

Men den mest fremtrædende tilføjelse er Ray Cooper, der i årtier lejlighedsvis har sluttet sig til stjernen for ulige duetter, hvor han løber amok på en stigning fuld af tunet percussion.

Deres sammenbrud af det filmiske 'Indian Sunset' (fra 'Madman Across the Water') var højdepunktet i onsdagens show, dels fordi det kom under et akustisk sæt, hvor John skiftede fra råben til sang.

Den 64-årige stjerne ser ud til at blive mere gøen og tonedøv, da hans band bliver højere, måske fordi han ikke kan høre sig selv. Ingen biggie for 'Bennie and the Jets', men det slog slags nuancen fra 'Levon' og 'Tiny Dancer'. Måske er det mere et teknisk problem, fordi sangen var bedre, og bandet ikke var så overpumpet efter det akustiske midtersektion.

Langvarige fans-og det er en bred base-vil sætte pris på, at John vandrede ud over kanterne på væsentlige hits for at inkludere 'Mona Lisas og Mad Hatters' som et råb til New Yorks ånd, 'Blue Eyes' som en Elizabeth Taylor-hyldest og 'Farvel Yellow Brick Road' til en af ​​de få bemærkelsesværdige videoer, en computeranimeret tur ned ad 'vejen' i sin egen karriere.

Det meste af sanglisten landede helt i 1970'erne, hvor kun 'The Lion King' encore 'Circle of Life' og 'Hey Ahab' (fra sidste års 'The Union' med Leon Russell) anerkendte de sidste par årtier. Intet tab, da meget af den tid var fokuseret på John som berømthed, offentligheden mistede synet af den alvor, der balancerer den glitrende fjols.

prisen er rigtig rachel reynolds løn

Dette show startede med en Elvisy '2001' ouverture og stjernen valsede ud i en Liberace -kappe. Men hvert minut fra da af-og forhåbentlig for resten af ​​dette treårige Caesars-engagement-virkede som et oprigtigt forsøg på at bevare en fantastisk arv.

Et par praktiske detaljer bør vedrøre forbrugere, der er i mangel på penge. For dem, der overvejede altanbilletter, var der ingen live-nærbilleder af stjernen live før nær slutningen, da den gigantiske bagskærm gik Cinerama-størrelse med ham ved klaveret på 'Crocodile Rock'.

Og efter at han havde hoppet af sin klaverbænk et par gange i 'tæven' åbningen, blev John forankret der i det meste af resten. Medietyper blev placeret i midtersektionen for et direkte udsyn. Men det så ud til, at i stedet for video-nærbilleder ville de fleste mennesker, der sad yderst til venstre i teatret (mens du går ind) se på hans ryg næsten hele tiden.

Anmeldelse
Elton John The Million Dollar Piano
19.30 Fredag ​​til søndag, fortsætter 6.-23. oktober
Colosseum på Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd. Syd
$ 55- $ 500 (731-7333)
Karakter: A-