Elvis lever: Strip hit 'All Shook Up' tilbage på scenen

Travis Allen optræder som Elvis Presley underTravis Allen optræder som Elvis Presley under 'All Shook Up' på V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood Resort i dette 5. juni 2014 filbillede. (Las VegasJournal) Travis Allen som Elvis Presley i 'All Shook Up' på V Theatre i Miracle Mile Shops torsdag den 5. juni 2014. (Las VegasJournal) Travis Allen optræder som Elvis Presley under 'All Shook Up' på V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood Resort i dette 5. juni 2014, filfoto. (Las VegasJournal) Travis Allen optræder som Elvis Presley under 'All Shook Up' på V Theatre i Miracle Mile Shops, torsdag den 5. juni 2014. (Las VegasJournal) 'All Shook Up' på V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood Resort, torsdag den 5. juni 2014. (Las VegasJournal)

Endnu en Elvis Comeback Special er over os.

All Shook Up, Las Vegas Strips eneste billetfulde, fuldgyldige hyldest til The King, er tilbage på V Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. Showet genstarter endelig kl. Fredag ​​og kører om natten.

Medvirkende Travis Alle , showet senest fremført den 17. marts 2020. Vegas blev også lukket den aften. Showet ned ad gangen på Saxe Theatre og Zombie Burlesque kører senere samme nat på V Theatre.Tilsammen var disse shows de sidste, der spillede lige før guvernør Steve Sisolaks statsordnede lukning af alle offentlige sammenkomster på The Strip. Den version, der vender tilbage, vil omfavne 70'erne - hvilket betyder, at omkring 70 mennesker kan sidde fjernt på V2 Theatre.

Allen husker godt det sidste show inden lukningen.

Jeg græd faktisk under den afsluttende sang, sagde Allen, der har portrætteret Elvis siden showet åbnede i 2014. Der var omkring 10 mennesker i publikum, og vi vidste, at vi ville blive lukket i lang tid.

Allen sagde, at jeg i dag er begejstret, nervøs. Soundcheck burde være interessant, for vi har ikke haft en i et år. Vi har heller ikke været fysisk foran et publikum i så lang tid.

Vi refererer til Allens backingband, da det tredelte format også vender tilbage. Frontmanden håber kun, at han kan klare de 18 eller 19 sange i showets setliste. Allen er den primære frontmand med Elvis -hyldestartister Harry shahoian og Chad Collins også i rotation.

Showet slutter sig til Pete Big Elvis Vallee og hans no-cover-charge show på Harrah's Piano Bar hyldest som de eneste Presley-tema forestillinger, der i øjeblikket kører på The Strip. Steve Connolly ' s populære Elvis -hyldestshow på Four Queens på Fremont Street er stadig på sidelinjen.

En Elvis -karakter vises naturligvis i rotation i Legends In Concert på Tropicana Theatre, som ikke har annonceret genåbningsplaner.

Allen er ved at finde ud af, om han har styrken til at bære dette mærke. Showet kører kl. daglige.

Jeg er vant til at have udholdenhed, være i stand til at udføre et fuldt show og stadig have energi, sagde Allen. Men med et års fri ved jeg ikke, hvordan jeg vil have det. Jeg aner ikke, hvordan jeg bygger det op. Men det kommer vi til at finde ud af.