Ely fylder med landskaber, historie og attraktioner

Nevada Northern Railway i Ely (Hilsen)Nevada Northern Railway i Ely (Hilsen)

Ely sidder ved krydset mellem tre store motorveje og er et naturligt knudepunkt for rejsende i det østlige Nevada. Den turistvenlige by opfordrer besøgende til at blive et stykke tid og prøve landskabet, historien, attraktioner og eventyr, denne del af det landlige Nevada har at byde på.

Byen kan prale af en travl tidsplan for særlige begivenheder og aktiviteter, især i sommerferiesæsonen, når der er rodeoer, hestevæddeløb, et badekarløb, en amtsmesse og mere.

Ely startede som en Pony Express -station og et stopland over land og blev opkaldt i 1878 efter en tidlig minedirektør. Byen fik betydning i 1887, da den blev sæde for White Pine County. Ely boomede i 1906 efter opdagelsen af ​​rige kobberforekomster i nærheden.Byen ligger i bakkerne under verdens største kobbermine i åbent hul. Beliggende i 6.400 meters højde, oplever Ely frysende nattemperaturer alle på nær fire måneder af året. Dens kolde, snedækkede vintre er ideelle til en række forskellige vintersport, og sommergæster nyder behagelige forhold og en pause fra de voldsomme somre i Nevadas ørkenområder.

Ely ligger 382 miles fra Las Vegas langs naturskønne US 93, Great Basin Highway, der krydser der med US Highway 6 og US Highway 50. Det er centralt for spøgelsesbyer, arkæologiske steder, naturskønne køreture, et dyrelivssejlads, off-road køretøjsruter, vandrestier, fiskeri i områdes vandløb og damme og jagt.

Ely har gennemlevet flere bomme og buster, der er almindelige i minebyer.

Da Kennecott Copper lukkede sin virksomhed nær Ely i begyndelsen af ​​1970'erne, efterlod det en arv efter byen. I dag udgør Kennecotts virksomhedskontorer, jernbanegård, depot, miles af spor og valset rullende materiel en interessant historisk attraktion: Nevada Northern Railway.

Nevada Northern blev i drift som virksomhedens jernbane i mere end 60 år og er blevet restaureret og omdannet til et berømt jernbanemuseum. Det tilbyder en travl tidsplan for udflugtstog samt guidede ture i værfterne og andre faciliteter. Find mere information og book billetpriser online på nnry.com.

Når du kører i centrum af Ely, kan du ikke gå glip af statuerne og store vægmalerier, der dekorerer mange bygningsmure, fremmet af det lokale Renaissance Society. De skildrer historiske begivenheder i Elys fortid og viser mangfoldigheden af ​​kulturer tiltrukket af den fjerne Nevada -forpost. Populære kunstvandringer følger værkerne i det kompakte centrum.

Samfundet opretholder også Renaissance Village, en samling af 12 haglgeværer og en lade bygget for mere end et århundrede siden. Historieinteresserede vil især nyde White Pine County Museum, der ligger i centrum ikke langt fra det smukke tinghus fra 1909, som stadig er i brug, og den historiske Nevada Hotel and Gambling Hall, bygget i 1929.

Great Basin National Park, Nevadas eneste nationalpark, ligger cirka en times kørsel fra Ely. Parken tilbyder huleture, vandreture, camping, fiskeri, astronomiprogrammer og naturskønne køreture i skovene omkring det ophøjede Wheeler Peak, et af de højeste bjerge i staten.

Cave Lake State Park og Ward Charcoal Ovens State Historic Park er et par miles syd for Ely ud for US 93. Besøgende på Cave Lake kan fortsætte på Success Summit Road, en af ​​de mest naturskønne sideveje i Nevada, og vende tilbage på en sløjfe til US 93 nord for Ely.

Margo Bartlett Peseks Ugens Trip -kolonne vises om søndagen.