Nyd et naturskønt krydstogt på Lake Mead eller Colorado River

(Hilsen Lake Mead Cruises)(Hilsen Lake Mead Cruises)

Krydstogtsbåde, der sejler Lake Mead og Colorado -floden, tilbyder sightseeingture i dagtimerne, aftensmadskrydstogter og muligheder for at fejre særlige begivenheder. Desert Princess on Lake Mead over Hoover Dam og Celebration on the Colorado at Laughlin er spændende replika paddle-wheelers, der minder om Mississippi River dampbåde. USS Riverside er en slank moderne cruiser bygget til motor opstrøms fra Laughlin under motorvejsbroen mod Davis Dam.

Robuste små dampbåde var arbejdsheste på den utæmmede Colorado -flod i fortiden, før dæmninger tæmmede floden og skabte søer. Bådene var et vigtigt led for isolerede samfund og transporterede passagerer, forsyninger, trækdyr, fødevarer, udstyr og produktion af områdeminer og møller. I svundne dage var bådpassage på floden ofte udfordrende med fare fra skiftende sandstænger, drivved, kampesten og white-water rapids gennem smalle kløfter. Dagens motoriserede fartøjer transporterer sikkert passagerer på berømte naturskønne udflugter.

Lake Mead's Desert Princess er den største af de krydstogtbåde, der er i brug på søen eller floden. Den kystvagt-certificerede tredobbelt pagajhjul fører 275 passagerer og 10 besætningsmedlemmer. Lake Mead Cruises, en autoriseret koncessionshaver i nationalparken, driver båden fra landingen ved Horsepower Cove nær Boulder City. Følg US Highway 93 til Boulder City for at nå molen og det store både, der ofte bruges til særlige begivenheder. Ved det andet stoplys skal du dreje til venstre på lastbilruten og følge den til Lakeshore Road, angive rute 166. Drej til venstre igen og se efter skiltet til Hemenway Cove. Drej til højre ved vejen til Horsepower Cove. Følg denne vej for at nå parkeringsområdet til Desert Princess, landingsbygning og mole.Tilgængelig det meste af året, den 90-minutters, fortalte middagskrydstogt tilbyder komfortable siddepladser inde eller ude på promenaden eller overdækket udendørs dæk til en billetpris på $ 26 for voksne og $ 13 for børn i alderen 2 til 11. Snacks og drikkevarer er tilgængelige inden for kl. baren og grillen. Søndag champagne brunch krydstogter er featured flere måneder af året for $ 45 for voksne og $ 19,50 for børn. Ideel til særlige lejligheder tilbyder romantiske to-timers middagskrydstogter udsøgte spisesteder og udsigt over Hoover-dæmningen om natten, alt oplyst for en pris på $ 61 for voksne og $ 25 for børn.

Fra april til oktober opretholder Desert Princess en travl tidsplan med to daglige sightseeingture ved middagstid, ekskursioner om aftenen og champagnebrunchture i weekenden. Vinterplanen er indskrænket til vedligeholdelse af nedetid. Desert Princess vil være tilgængelig til begyndelsen af ​​december til ture ved middagstid eller kl. Der tilbydes ingen ture efter den 6. december, indtil forårsprogrammet genoptages i februar. Se den kommende tidsplan online og foretag reservationer på lakemeadcruises.com eller ring til 866-292-9191.

I Laughlin tilbydes berømte naturskønne flodture af to casino -feriesteder. Celebration er en kopi med to dæk padlehjul, der transporterer 110 passagerer plus besætning. Den lægger til ved den sydlige ende af Vandmanden ved floden. Det tager passagerer på 90-minutters middagsture en eller to gange dagligt for en pris på $ 10 for voksne og $ 5 for børn i alderen 4 til 10. Festlighederne tager også to-timers middagscruise fem dage om ugen til november og på 12 dage i december for $ 40 pr. Person. Ring til feriestedet for detaljer og reservationer på 702-298-1047.

USS Riverside, der ligger ved Riverside, er en krydser, der er i stand til at drive opstrøms mod Davis Dam, der passerer under motorvejsbroen fra Laughlin, der forbinder Nevada og Arizona. Det er en travl båd, der tilbyder krydstogter på en time og 20 minutter fire gange dagligt plus to solnedgangskrydstogter om lørdagen. De naturskønne krydstogter koster $ 10 for voksne og $ 6 for børn. Ring til Riverside for information på 702-298-2535 eller besøg riversideresort.com.

- Margo Bartlett Peseks Ugens Trip -kolonne vises om søndagen.